Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım. Ameliyatınızı başarıyla atlattığınızı okudum, çok sevindim, darısı başımıza.Bugün nasılsınız ?

bugun de dunku gıbı yaa.dıkkat edıyor ıste ama artık kendısı lavaboya gıdebılıyor.ben ne olur ne olmaz dıye yardım edıyordum ama daha ıyı bugun. dısarı cıkmıyor.evde yattı oturdu.yaa garıp ıste sunnetlı gıbı oluyorlar yaa.ben burda 3 gunde ıse gıttı falan dıye okudumda valla en az 1 hafta dınlenmelı bence.yada benımkı mızmız dıye oyle.yarın kontrol var .sızın ne zaman bellı oldumu amelıyat tarıhı

maddi durumu ve izni ayarlamaya çalışıyoruz, Teoman hoca Eylül ayında amerikadaymış, gitmeden yaptırmamız lazım. Senin eşin biraz da naz yapıyordur belki, hazır fırsat çıkmışken.

anladım canım rabbım yardımcımız olsun.evet cok hassastr ya dıyorum kadınlar kac kere sezeryanla dogum yspıyor onlr bu kadar sızlanmıyor.cok komık ama dogum yapmıs kadınlardan beter gorunuyor.hele ayaga kalkarkenkaydirigubbakcemile3 aman allah kurtarsın ıste.dr.u goruncede duzelıyor ama onada anlam veremıyorumsempatiksalakcinni

anladım canım rabbım yardımcımız olsun.evet cok hassastr ya dıyorum kadınlar kac kere sezeryanla dogum yspıyor onlr bu kadar sızlanmıyor.cok komık ama dogum yapmıs kadınlardan beter gorunuyor.hele ayaga kalkarkenkaydirigubbakcemile3 aman allah kurtarsın ıste.dr.u goruncede duzelıyor ama onada anlam veremıyorumsempatiksalakcinni
Nasıl gidiyor ? Kontrole gittiniz mi ? Teoman hoca ameliyat sonrası sayıları arttırmak için ilaç başladı mı ?

hayır ılac vermedı.4 ay sonra sperm testı yaptrırsınız dedı.pansumanda yapmadı.cıkardı gazlı bezı.acık olunca daha cabuk kapanacak heralde.zaten bırlesmıs gıbı dıkıslerı.oyle canım

hayır ılac vermedı.4 ay sonra sperm testı yaptrırsınız dedı.pansumanda yapmadı.cıkardı gazlı bezı.acık olunca daha cabuk kapanacak heralde.zaten bırlesmıs gıbı dıkıslerı.oyle canım
Ben Teoman hocanın ameliyatından 4 ay kadar sonra hamile kalmıştım, darısı başına hazel..

Bızde gıdecektık allh nasp etmedı randevusu cok olan bırıymıs kalacak yerımız olmadıgı ıcın gıdemedık
:(
zaten artık tup bebege gecıcez allh nasp ederse
seda darısı bıze canım

amin seda ınsallah bende senın gıbı 4 ay ıcınde hamıle kalırım.bızım amelıyattan sonra dıkıs bolgesınde yag nekrozu olustu.şişti dıkıslerın altı.ama testıslerde bısı yoktu yanı hıdrosel falan degıl.sadece derı altında yag bırıkıyormus.3-4 defa gıttık teoman beyesırıngayla bosallttı bıkac defa.en son bugun gıttık artık ıylseıyor dedı bırdahada bosaltmadı o sıvıyı.ınsallah gecer.kımsede okumadım ben boyle bısı.vucut yapıyormus.ama cok kokrtum tabı

amin seda ınsallah bende senın gıbı 4 ay ıcınde hamıle kalırım.bızım amelıyattan sonra dıkıs bolgesınde yag nekrozu olustu.şişti dıkıslerın altı.ama testıslerde bısı yoktu yanı hıdrosel falan degıl.sadece derı altında yag bırıkıyormus.3-4 defa gıttık teoman beyesırıngayla bosallttı bıkac defa.en son bugun gıttık artık ıylseıyor dedı bırdahada bosaltmadı o sıvıyı.ınsallah gecer.kımsede okumadım ben boyle bısı.vucut yapıyormus.ama cok kokrtum tabı

canim suan herhangi bir problem yok degil mi?

canım eczanelerde varmıs ama 130 tl falanmıs.gg de 70 tl mıs.ama ebay dıye bır sıte var.orda 50 yada 60 tl ya gelıyormus ve bırsurude ovulasyon testı hedıyeymıs.evet aynen dedıgın gıbı

SEvgili Hazel82 ve diğer arkadaşlar, herşey hazır, haftaya Teoman Cem Kadıoğlu hocaya mikrocerrahi yöntem ile varikosel ameliyatı yaptırıyoruz. İnşallah sedas9 ve diğerleri gibi hocanın ameliyatından sonra ben de kısa zamanda hamile kalırım, benim için de dua edin.

merhaba

ben teoman hoca ya güvenin derim.Eşim kasım ayında ameliyat olduğunda toplam 4 milyon spermi vardı ve hareketlilik % 20 idi şimdi sayı 12 milyon hareketlilik %23 yani önceden 800.000 olan hareketli sayısı şimdi 2760.000 bu inanılmaz iyi bir artış.birde ilaç tedavisi var tabi nolvadex 20Mg bir ilaç kullanmakta...

umarım sonuç sizin içinde faydalı olur

hurıyey arkadasım esının degerlerı bayagı yukselmıs .ınsallah hamıle kalmayı da nasıp eder rabbım hepımıze. bısı sorcam.bız teoman beye ılac ıcın sorduk ama 4 ay sonra test yaptralım eger uygun olursa ozaman ılac verırız dedı.sımdı hıcbır ılac onermedı.sızdede oylemı oldu.4. aydan sonramı verdı.pekı 4. ayda yukselme olmusmuydu.yoksa ılactan sonramı yukseldı.ınsallah bızım degerlerde yukselır.bızde morfolojı dusuk % 2 malesef.ınsallah yukselır.

risalebal arkadasım umarım esının amelıyatı basarılı gecer.Rabbım yardımcınız olsun.sımdıden cok gecmıs olsun.amelıyat sonrası yazarsın

RİSALEBAL arkadasım amelıyatınız nasıl gectı.umarım esın cok iyidir.degerler duzelır de bebısnız gelır bır an once.cok gecmıs olsun

kızlar çok acil çapa androlojiye gidicez cuma günü tüp bebek raporu için eşimin sayıları 5 milyonun altında hareketlilik ve morfololojide kötüü genede varikosel varsa ameliyat derlermi raporu vermek için benim tüm tetkiklerim yapıldı sorun yok şükür...

Back
X