- Konu Sahibi gokdenizsen
-
Ayni sorun bend ede var bugun transferimin 10. gunu tek embryom olusatu bakalim birkac gune sonuc alacagim . Bahcci de yaptirdim bende ama islemler umutta oldu. Olmazsa 2. yi umutta dusunuyorum ama rezerv azligi icin tedavi varsa onu yaptirmak istiyorum. Lutfen arkadaslar rezerv azligi olanlar tedavilerini yazsin tavsiyelerini yazsin lutfen lutfen
merhaba,
benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.biz mart ayında tedaviye başlayacağız.aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. Istanbulu da düşünüyoruz.siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, memorial, bahçeci, alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...
Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...
arkadaşlar pazar günü ulun bey le iki embriyoma kavuştum.ışallah iyi sonuçlanıralkisalkisalkisŞimdilik erken ama hic belirtim yok:çok üzgünüm:
hayırlı olsun canım pozitif olmaya çalış herkeste bi belirti olacak diye bi şart yok senin bünyenin verdiği reaksiyona bağlı üzülmene de hiç gerek yok bende sen gibi 5. günde yok olmadı tutmadı diye ağlamıştım adet olcam sandım o derece kasıklarım ağrımıştı hatta ulun beyi arayım olmadı ulun bey diye teldede ağladım saf gibi meğer bebeğim tutmuş.ulun bey daha çok erken belirti bekleme demişti.öyleki şimdi bile bi belirti yok diyebilirim hafif bulantı hariç.
salı günü randevumüz vardı ben hala inanamıyorum dedim dr.gerçekten bu kadar umutsuzmuydun dedi.ee hep yıkım yaşayınca ister istemez dedim haklısın dedi
bebeğimiz 12+3 haftalık allaha şükür gayet sağlıklı salı günü usgde bize el salladı ya şaşırdık doktorun bile hoşuna gitti şimdi inanabilirsin hamilesin dedi dr. bi inat bi inat sağından soluna dönmedi ama çooookkk tatlı maşallah allah isteyen herkese tattırsın
olumlu sonuç almaya odaklan mutlu olacağın şeyler yap vee bol bol su iç
hayırlı olsun canım pozitif olmaya çalış herkeste bi belirti olacak diye bi şart yok senin bünyenin verdiği reaksiyona bağlı üzülmene de hiç gerek yok bende sen gibi 5. günde yok olmadı tutmadı diye ağlamıştım adet olcam sandım o derece kasıklarım ağrımıştı hatta ulun beyi arayım olmadı ulun bey diye teldede ağladım saf gibi meğer bebeğim tutmuş.ulun bey daha çok erken belirti bekleme demişti.öyleki şimdi bile bi belirti yok diyebilirim hafif bulantı hariç.
salı günü randevumüz vardı ben hala inanamıyorum dedim dr.gerçekten bu kadar umutsuzmuydun dedi.ee hep yıkım yaşayınca ister istemez dedim haklısın dedi
bebeğimiz 12+3 haftalık allaha şükür gayet sağlıklı salı günü usgde bize el salladı ya şaşırdık doktorun bile hoşuna gitti şimdi inanabilirsin hamilesin dedi dr. bi inat bi inat sağından soluna dönmedi ama çooookkk tatlı maşallah allah isteyen herkese tattırsın
olumlu sonuç almaya odaklan mutlu olacağın şeyler yap vee bol bol su iç
dr ulun uluğa giden arkadaşlar lütfen yardım istiyorum bende bu doktora gitmeye karar verdim fakat telefon numarasını bulamadım ayrıca nasıl randevu alacağımı bilmiyorum giden arkadaşlar bu konuda lütfen yardım edermisiniz ayrıca adresi neresi onuda bildirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
dr ulun uluğa giden arkadaşlar lütfen yardım istiyorum bende bu doktora gitmeye karar verdim fakat telefon numarasını bulamadım ayrıca nasıl randevu alacağımı bilmiyorum giden arkadaşlar bu konuda lütfen yardım edermisiniz ayrıca adresi neresi onuda bildirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?