Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

bende rezerv sorunu yok aksine çok çok iyi ama bende femera kullandm işi garantiye almak için sanırım bana öyle demişti hemşireler buda desteklemek içinmiş lucrin ile başladım kist oluştu d.kontrol hapı verdi takip eden adette kısa protokol başladım ve femerayıda kullanım o sırada 5 gün kullandım ama

Canım ben ilk beş gün femara ile 225 lik ignelerle başladım daha sonra igneler 300 e cıkartıldı Toz su olan karışım igne (ismini şuan hatırlamıyorum)de 5 günden sonra devam edildi.Ama daha öncesinden 3 ay yumurta toplama işlemine kadar DHEA ve B12 vitamini kullandım.Ayrıca tedavi görmeye başadıgımdan ilk gününden itibaren Elelvit ve Calsiyum-sandoz ve Folbiol ictim.Yememe ve içmeme cok dikkat ettim.Kilo alıyorsun ama hiç takılmadım.ışallah bunlara hic gerek kalmaz.Moralini bozma sakın Herkes tek embriyola dünyaya gelmiyormuopuyorumnanaktanBu kadar karamsar olma lütfen

Son düzenleme:

canım burası doktor ulun bey umut tüp bebek merkezinin topiği hepimiz umut tüp bebek merkezinde tedavi gördük senide aramızda görmek isteriz

yojimbo bizdede erkek infertilitesi var bide üstüne bendede polikistikover vardı buna rağmen ben umutda umudumu buldum ve kesinlikle umut tüp bebk merkezini öneririm....

ben umut tüp bebek merkezinden çok memnunum o yüzden kesinlikle orayı öneririm

merhaba arkadaslar artık aylardır dr hastahane arastırıyorum netten gozlerım ruhum beynım ıyıce yoruldu ama nakadar okuduysam alman hastanesı bahcecı klın. umut tup bebek dr uln ulg beyıde cok duydum bu topıgıde gorunce sızınle derdımı paylasmak ıstedım ama tek sanssızlıgım bulundugum yere bu hastahaneler uzak ben bayrampasada oturuyorum ama bısekılde katlanmak zorundayım bızım sorunumuz erkek ınfertılıtesı sperm hareketınde dusukluk ve morfolojı %1 bıldıgım kadarıylada son teknolojı olan ımcı yontemıde bu hastahanelerdeymıs spermın seklını normalden kat kat buyuk gosterıp en kalıtelısını bulmada daha yardımcı olan bır yontemmıs bu erkek ınfertılıtesı ıcınde daha ıyıymıs bahcecı klınıgınde var umut tup bebekte olur sanırım durum bundan ıbaret cok bunaldık artık bızde suan aktardan macun vs. vıtamınler kullanıyoruz umudumuz bu hastahane savasına gırmeden kendılıgınden olması yazı beklıyoruz artık bızde umarım hastahaneye gerek kalmaz kalırsada umut tup bebek benımde umudum olur ınsallah

arkadaşlar pazar günü ulun bey le iki embriyoma kavuştum.ışallah iyi sonuçlanıralkisalkisalkisŞimdilik erken ama hic belirtim yok:çok üzgünüm:

arkadaşlar pazar günü ulun bey le iki embriyoma kavuştum.ışallah iyi sonuçlanıralkisalkisalkisŞimdilik erken ama hic belirtim yok:çok üzgünüm:

hayırlı olsun canım pozitif olmaya çalış herkeste bi belirti olacak diye bi şart yok senin bünyenin verdiği reaksiyona bağlı üzülmene de hiç gerek yok bende sen gibi 5. günde yok olmadı tutmadı diye ağlamıştım adet olcam sandım o derece kasıklarım ağrımıştı hatta ulun beyi arayım olmadı ulun bey diye teldede ağladım saf gibi meğer bebeğim tutmuş.ulun bey daha çok erken belirti bekleme demişti.öyleki şimdi bile bi belirti yok diyebilirim hafif bulantı hariç.
salı günü randevumüz vardı ben hala inanamıyorum dedim dr.gerçekten bu kadar umutsuzmuydun dedi.ee hep yıkım yaşayınca ister istemez dedim haklısın dedi
bebeğimiz 12+3 haftalık allaha şükür gayet sağlıklı salı günü usgde bize el salladı ya şaşırdık doktorun bile hoşuna gitti şimdi inanabilirsin hamilesin dedi dr. bi inat bi inat sağından soluna dönmedi ama çooookkk tatlı maşallah allah isteyen herkese tattırsın
olumlu sonuç almaya odaklan mutlu olacağın şeyler yap vee bol bol su iç

hihoyyytaman verdamm hherşeyin yolunda olmasına çok sevindim bir ara bizi korkuttun ama olsunnnn

fatmanurcum teşekkürler canıım bizide çok korkuttular ama çok şükür geride kaldı senin hamilelik nasıl gidiyo ayy ya ben biraz çok mu anlatıyorum bebeği bilmiyorum ama içim içime sığmıyoo hep onu anlatıyım hep ondan bahsediyim istiyorum ikinci aşk bence
senin bebek nasl cinsiyeti ne bize kesin değil ama kız dedi ulun bey

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Güzel destegin için cok sagol canım.İnanan ilac gibi geldiopuyorumnanaktan.Benimde 5.günüm bugün bende aglayarak aradım Ulun Bey i tutmadı diye :)))Oda haklı olarak erken daha dedi:=)Kafam cok karışık 5.gün transferi oldugundan daha cabuk belirti olur diye düşünüyorum Gecen seferki transferide hatırlamıyorum ne zaman ne yaşadım diye.Ama gögüs agrısıyla bulantı vardı Sadece üşüme ve sag tarafta kasık agrısı var o kadar .Bende aynı piskolojideyim inan herhalde bebiş olursa.Doguma kadar inanmam heralde :roflol:İşallah bende siz hamişler gibi güzel sagliklı inatcı bebiş haberlerini burdan yazarım.
:lepi:

dr ulun uluğa giden arkadaşlar lütfen yardım istiyorum bende bu doktora gitmeye karar verdim fakat telefon numarasını bulamadım ayrıca nasıl randevu alacağımı bilmiyorum giden arkadaşlar bu konuda lütfen yardım edermisiniz ayrıca adresi neresi onuda bildirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim

canım ben ulun beyin hastasıyım..çok iyi bir dr. bence...kendisinde 2. denemeyi önümüzdeki ay sonu yaptıracağım...umut tüp bebek merkezinin sitesinden tel.numarasını alıp randevu alabilirsin...merkezi ararsan daha iyi yardımcı olurlar....Allah yolunu açık etsin...

Canım hangi yönden gelcen bilimiyorum ama yeri koşuyolun da E5 ten Koşuyolu sapagında
indiginde taksi ye bindigin zaman 2dk sonra önünde inebilirsin.

0216 545 55 55 umut tüp bebek merkezinin numarası bu numaradan randevunu alabilirsinhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…