- Konu Sahibi gokdenizsen
-
kızlar ulun beyin istediği tahlilleri yaptırdım sonuçları aldm bazılarını tabii
ths değerim 4.72 çıktı hipotroidi teşhisi koydular endokrinolojiye göründüm yaa canım sıkılıyoo bu durum bebeğin fiziksel ve zeka gelişiminide etkiliyomuş ilaç tedavisi verdi doktor bende ulun beye sormak istedim muayenedeymiş telefon bekliyorum
acaba geçmi kaldım bebeğin troid bezleride bana bağlı bana dua edin ve sizlerde mutlaka yaptırın ulun beyin istediği tahlillerde yoktu bu göztepedeli doktor istedi iyiki istemiş
yaa geceleri uyuyamıyordum sıkıntı geliyodu demek bundanmış zaten gebelik hormonuyla orantılı yükselirmiş bu hormon aman dikkatli olun bana dualarınızda benide unutmayın sağ salim bebeğimi kucağıma alıyım bi sorun çıkmasın
hadı hayırlı olsun canım. bu sefer olacak ınsallah. 2. denemenın 1. denemeden daha cok sansı var dıyorlar. neden bılmıyorum ama diyorlar işte :)))) ikinci deneme yapanların tesellisi bu:))))kızlar aranıza yeni katıldım bende umut has. 2ci tüp bebegimi denicem verdaam üzülme canım her şey yoluna girer sitres yapma
canım senın ıcın dua edıcem, rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp edecek ınsallah.arkadaşlar ulun beyle görüştüm sadece tsh hormonuna göre hareket etmeyelim dedi t3 t4 de ölçülsün ona göre davranalım şimdilik ilaç kullanma dedi gebelikte tsh yükselirmiş öyle dedi endişelme dedi
bu günkü doktor da zaten aslında ilaçlık bi değer değil ama bebek için kullanmalısın demişti ben ulun beye sormadan bişey yapmak istemedim ona gerçekten çok güveniyorum pazartesi t3t4 ölçtürecem ona göre beni ararsın dedi ulun bey allahın izniyle bişey olmayacak
kızlar ulun beyin istediği tahlilleri yaptırdım sonuçları aldm bazılarını tabii
ths değerim 4.72 çıktı hipotroidi teşhisi koydular endokrinolojiye göründüm yaa canım sıkılıyoo bu durum bebeğin fiziksel ve zeka gelişiminide etkiliyomuş ilaç tedavisi verdi doktor bende ulun beye sormak istedim muayenedeymiş telefon bekliyorum
acaba geçmi kaldım bebeğin troid bezleride bana bağlı bana dua edin ve sizlerde mutlaka yaptırın ulun beyin istediği tahlillerde yoktu bu göztepedeli doktor istedi iyiki istemiş
yaa geceleri uyuyamıyordum sıkıntı geliyodu demek bundanmış zaten gebelik hormonuyla orantılı yükselirmiş bu hormon aman dikkatli olun bana dualarınızda benide unutmayın sağ salim bebeğimi kucağıma alıyım bi sorun çıkmasın
kızlar aranıza yeni katıldım bende umut has. 2ci tüp bebegimi denicem verdaam üzülme canım her şey yoluna girer sitres yapma
fatmanur ve diğer iyi dilekte bulunan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum inş.herşey yoluna girecek benim endişem ömür boyu ilaca bağımlı kalmak.ve tabiki bebeğimin sağlığı sodyum eksikliği ve fazlalğıda buna sebep olurmuş ben bi ilaç kullanıyorum onun etken maddesi sodyum belkide ondan böyle oldu
arkadaşlar sakın ihmal etmyin sizde tetkiklerinizi yaptırın ben 6 ay önce yaptımştm normaldi şimdi biraz snırı geçmiş pazartesi netice ne olacak merak ediyorum rabbim korkularımdan emin kılar inş.
fatmanur ve diğer iyi dilekte bulunan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum inş.herşey yoluna girecek benim endişem ömür boyu ilaca bağımlı kalmak.ve tabiki bebeğimin sağlığı sodyum eksikliği ve fazlalğıda buna sebep olurmuş ben bi ilaç kullanıyorum onun etken maddesi sodyum belkide ondan böyle oldu
arkadaşlar sakın ihmal etmyin sizde tetkiklerinizi yaptırın ben 6 ay önce yaptımştm normaldi şimdi biraz snırı geçmiş pazartesi netice ne olacak merak ediyorum rabbim korkularımdan emin kılar inş.
teşekkürler fatmaanur hoşbulduk mayısda başlıcam tüp bebege bu ugurda işimide bırakıyorum inşallah tutarda bende kurtulurum
kızlar 3cü denememi umut tüp de yaptıracagım 3cü oldugu icin neden tutmadı diye birsürü tahlil yaptırmam lazım özelde cok para tutuyor ssk yaptırmak istiyorum bildiginiz bi dr. varmı beni ssk ya yönlendirecek tatlillerimi yaptıracak varsa lütfen yardımınızı bekliyorum
boshayallersmilelülülülülülülaelaelaelaelae arkadaşlar 4 başarısız tüp bebek denemem var tekrar denemek istiyorum nereyi tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?