Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

allah allahhhh canım cok gecmıs olsun. umarım hersey yolunda gıder canım gercekten cok uzuldum şimdi. hay allah (( gelişmeleri yaz bıze olurmu.

kızlar aranıza yeni katıldım bende umut has. 2ci tüp bebegimi denicem verdaam üzülme canım her şey yoluna girer sitres yapma

arkadaşlar ulun beyle görüştüm sadece tsh hormonuna göre hareket etmeyelim dedi t3 t4 de ölçülsün ona göre davranalım şimdilik ilaç kullanma dedi gebelikte tsh yükselirmiş öyle dedi endişelme dedi
bu günkü doktor da zaten aslında ilaçlık bi değer değil ama bebek için kullanmalısın demişti ben ulun beye sormadan bişey yapmak istemedim ona gerçekten çok güveniyorum pazartesi t3t4 ölçtürecem ona göre beni ararsın dedi ulun bey allahın izniyle bişey olmayacak

kızlar aranıza yeni katıldım bende umut has. 2ci tüp bebegimi denicem verdaam üzülme canım her şey yoluna girer sitres yapma
hadı hayırlı olsun canım. bu sefer olacak ınsallah. 2. denemenın 1. denemeden daha cok sansı var dıyorlar. neden bılmıyorum ama diyorlar işte :)))) ikinci deneme yapanların tesellisi bu:))))

canım senın ıcın dua edıcem, rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp edecek ınsallah.

canım üzülme sakın herşey yoluna girer ulun bey ne diyorsa ona göre davran dualarım seninle:Saruboceq:

fatmanur ve diğer iyi dilekte bulunan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum inş.herşey yoluna girecek benim endişem ömür boyu ilaca bağımlı kalmak.ve tabiki bebeğimin sağlığı sodyum eksikliği ve fazlalğıda buna sebep olurmuş ben bi ilaç kullanıyorum onun etken maddesi sodyum belkide ondan böyle oldu
arkadaşlar sakın ihmal etmyin sizde tetkiklerinizi yaptırın ben 6 ay önce yaptımştm normaldi şimdi biraz snırı geçmiş pazartesi netice ne olacak merak ediyorum rabbim korkularımdan emin kılar inş.

verdam canım p.tesi güzel haberini bekliyorum inşş herşey düzelicekk ve bir sorun çıkmıycakk...

iy haberlerini beklyoruzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler fatmaanur hoşbulduk mayısda başlıcam tüp bebege bu ugurda işimide bırakıyorum inşallah tutarda bende kurtulurum

teşekkürler fatmaanur hoşbulduk mayısda başlıcam tüp bebege bu ugurda işimide bırakıyorum inşallah tutarda bende kurtulurum

canım bende ılk tup bebek denememde 8. ayda bırakmıştım işimi. koca yaz gecti şimdi ıkıncı denemem. bu sefer olur ınsallah cok dua ediyorum hepimiz, tum isteyenler için.

canım ya biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah hepimizin ikizleri olurda daha bebiş işiyle ugraşmayız bende işimi bırakıyorm bakalım bide böyle deneyelim akupunkturu denicem 3ay.bide tatil sonra tüp bebek benim 3cü denemem olacak o yüzden korkuyorum

kızlar 3cü denememi umut tüp de yaptıracagım 3cü oldugu icin neden tutmadı diye birsürü tahlil yaptırmam lazım özelde cok para tutuyor ssk yaptırmak istiyorum bildiginiz bi dr. varmı beni ssk ya yönlendirecek tatlillerimi yaptıracak varsa lütfen yardımınızı bekliyorum

boshayallersmilelülülülülülülaelaelaelaelae arkadaşlar 4 başarısız tüp bebek denemem var tekrar denemek istiyorum nereyi tavsiye edersiniz

canım bizde 2. denememizde sonuç aldık takibimizi ulun bey yaptı.ilk denemeden sonra sizinki gibi bizede bi sürü tahlil yazdılar adn bile duymadğım tahillrdi öyleki gittiğim hastanede doktor ben böyle tahlil hiç yapmadım hastalarma dedi şaşırd yani göztepe ssk da yaptrdım oranın içinde özel labarauvarda var dr.gönderince para almyolar.sadece 2.kez hsg istmişti dr.onu parayla fındıkzadede radyomarda çektirdim yine indirimli tabi dr. sayesinde
göztepe sskda yaptırabilirsiniz bence

boshayallersmilelülülülülülülaelaelaelaelae arkadaşlar 4 başarısız tüp bebek denemem var tekrar denemek istiyorum nereyi tavsiye edersiniz

ben umut tüp bebek ve özellikle ulun bey derim dr.dan memnun kalırsın tabi ekibinden de
ama aslında allah senin hamile olmana hangi merkezi vesile kıldıysa o olur bence biz bizi sonuç alacağımız yere yönlendir diye çok dua etmiştik sizde çokça dua edin

Son düzenleme:
arkadaşlar size manevi yönden tedavi sırrı söyliyim mi:
çokça meryem suresi okuyun
her aklınıza geldiğinde ayetül kürsii okuyun
kalpden sadece p.efendimiz için samimi olarak salavatı şefife okuyun sık sık
vee hz.zekeriyyanın dualarıyla dua edin
birde FERDUN HAYYUN KAYYUMUN HAKEMUN ADLÜN KUDDUSÜN HEBLıı MıN LEDÜNKE VELıYYıN YERıSÜNıı duasını okuyun 19 kere ama ben hep okudum her aklıma geldiğinde
arkadaşlar samimi söylüyorum tecrübe ile sabit yapın okuyun gerisi allaha kalmış nasipse mutlaka olur unutmayın herşey dua ile ayakta duanızın mutlaka kabul olacağını hz. allahn hazinesinin geniş olduğunu ve sesinizi duyduğunu unutmayın...

arkadaşlar bu gün tahlil verdim bekledim bekledim akşama kadar tam alıcam sonucu bi anons hormon tahlili bekleyenler beklemesim makinalar yoğunmu dedi arızamı yaptı dedi tam anlamadım velhasıl alamadm sonucu aman geç olsunda güç olmasın

Çok hak veriyorum sana. Bende aynı deneyimi yaşadım hem de pahalı ve büyük marka olmuş isimlerle. Mevcut ortamda tüp bebek fabrikasyon bir işlem haline gelmiş. Merkezler en kısa zamanda başarılı sonucu ulaşmak hedefi ile değil her hastadan en çok ne kadar para kazanırım hedefi ile hareket ediyor. Doktorlar adeta tüccarlaşmış , usulen ilgileniyor gibi yapıyorlar. Bunun nedeni tabii ki biz kadınların organize olmamış , ses getirmiyen, ve güçsüz olmamızdan kaynaklanıyor. Bence her doktorun hastaları bir grup oluşturmalı ve iyi kötü geri bildirimde bulunmalı. Bu gruplar sadece o doktorun reklamı olsun diye değil o doktor denetlensin ve hesap vereceği bir merci olsun diye olmalı. Sizin doktor hakkında yazılanlar biriksin bakalım. Herkesin deneyimi aynı olamaz. Bakalım avantajlar ve dezavantajlar dengesi ne yönde gelişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…