- Konu Sahibi gokdenizsen
-
canım transfer gunu akapunktur almak ıstedım ama pazar gunune denk geldığı ıcın maalesef uzman yoktu. pazar gunu gelmıyormus.patricia meryem süresini oku canım cok faydalı bide kupunktura gitmeyi düşünüyomusun yada gidiyomusun
doğru dıyorsun. mesela ben. tamam ulun beyden cok memnunum ama opuyu baska dr yaptı transferı baska. .yanı ınsan kendını tuhaf hıssedıyor. doktorum ulun bey olacak dıye anlasıyorum. sonra hıc bılgılendırılmeden. masada ayaklarımı acmısken pat dıye son anda baska dr gelıyor ve bu cok normalmıs gıbı karsılanıyor. hayır efendım değil. ben özellikle bir doktoru ıstedıysem sonuna kadar onunla gıtmek ısterım. okey umutun dıer doktorlarını cope atıyor değilim ama benden sıze tavsıye, umutta tedavıye baslayacaksanız en bastan anlasın opu ve at ye hangı dr lar gırecek dıye. sonucta her yığidin yoğurt yiyişi başkadır ve bu et de tarz cok onemlı. neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben yasadığımı yazıyorum.Çok hak veriyorum sana. Bende aynı deneyimi yaşadım hem de pahalı ve büyük marka olmuş isimlerle. Mevcut ortamda tüp bebek fabrikasyon bir işlem haline gelmiş. Merkezler en kısa zamanda başarılı sonucu ulaşmak hedefi ile değil her hastadan en çok ne kadar para kazanırım hedefi ile hareket ediyor. Doktorlar adeta tüccarlaşmış , usulen ilgileniyor gibi yapıyorlar. Bunun nedeni tabii ki biz kadınların organize olmamış , ses getirmiyen, ve güçsüz olmamızdan kaynaklanıyor. Bence her doktorun hastaları bir grup oluşturmalı ve iyi kötü geri bildirimde bulunmalı. Bu gruplar sadece o doktorun reklamı olsun diye değil o doktor denetlensin ve hesap vereceği bir merci olsun diye olmalı. Sizin doktor hakkında yazılanlar biriksin bakalım. Herkesin deneyimi aynı olamaz. Bakalım avantajlar ve dezavantajlar dengesi ne yönde gelişecek.
verdaam hangi dr. yönlerdirdi seni göztepeye ismini yazarmısın senin tahllil cıktımı merak ettim sorumu cevapladıgın icin cooooook teşekkür ederim benim icin cok önemliydi tahliller elimde kaldı
fatmanur canım dün kan verdim makinada sorunmu olmuş ne çıkmadı yarın alıcam sonucumu
edish canım bende tedavimi umutta ulun beyle gördüm benimde opuya ulun bey girmedi ben sizin gibi tepki vermedim kafamada takmadım alacağım sonuca odaklandım acaba bendemi bi boşvermişlik var yumurta toplamanın bir extra başarı şansı sağladığını da hiç duymadım eğer endişeniz bu yöndeyse
benden 12 yumurta toplandı ertesi gün aradım durumları ne diye 9 tanesi olgun çıktı 9taneside döllendi bölünme oldu dediler toplamadan 3 gün sonra saat 15:30da transfer dediler tamam dedim 2 tane veriyoruz yaşınıza eve embroların durumuna göre 2 tanede başarı sağlanır dediler ben 3 istedim ulunbeyde 3 istiyosa 3 verin dedi 3tane yerleştirdi ulun bey benim tranferimi ulun bey gerçekleştirdi 2 dk. sürdü sürmedi şaşırdım kaldımbittimi dedim ben hiç bişey hissetmedim usgdede görmedim dedim çok başarılı güzel bir transfer oldu iyi olacak ben elimden geleni yaptım gerisini bekleyip görcez iyi haberlerini bekliyorum dedi.
ben transferime ulun beyin girmesi tamamen allahın bir lutfu diye düşünüyorum çünkü biz teslim olduk ulun bey siz en şanslı hasta grubundasınız olmamasına sebep yok dedi bizde size güveniyoruz bizi en vahim hasta gibi görün ne gerekiyosa yapın lütfen diye konuştuk aslında pek girmezmiş transfere ulun bey bizim nasibimiz varmış
transfer günü embryolarının hücresayısı bölünme hızıyla şekil şemaliylede alakalı eğer doktor rahimde 5.gün uyum sağlar derse 5 gün yok 3.gün de olur sağlıklı hücre derse o gün benim ilk denememde çapada bir arkadaşa 2.gün trasfer yapıldı ooo şimdi doğdu bile bebek .
arkadaşlar o girdi bu çıktı diye şahıslara değil mutlu sonuç almaya odaklanın benden size tavsiye rahat olun kim girerse girsin işlemlere doktorunuzun herşeyden haberi oluyor
Merhabalar.. Ben de Ulun Bey'le başlamayı düşünüyorum tedaviye. Geçen hafta öngörüşmeye gittim. Benim de rezerv azlığım var. Protokol olarak daha önce Enver Bey famera önermişti, deneyememiştik, kendisi ayrıldı Umut'tan..Ama şimdi Ulun Bey antogonist protokol dedi, famerayı düşünmedi.Öncesinde doğum kontrol hapı kullanacakmışım sanırım.. Sizin protoklleriniz neler ? Özellikle yumurta rezervinde sorun olan arkadaşların ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?