- Konu Sahibi gokdenizsen
-
merhaba bende umut tüp bebek merkezine gelmek istiyorum tavsiye edermisiniz?
yaşımdan dolayı bu konuda çok titiz davramaya çalışıyorum son denemem olacak hem maddi hemde manevi olarak çok yoruldum
fatmanur canım ben seni farketmedim farketseydim çıkmazdım konuşurduk iyi olurdu....bugün dr.a gittim ve bebeğim kendini göstermedi ama kız olabilirmiş....medikalde sigortalımı doğum yapıcaksın sigortasızmı???ve hangisinde uun bey karşıda göztepe doğumumu sigorta karşılıyor diyordu galiba..ama bize çok uzak olduğu için düşünemiyoruz bile...bizde fatihdeki medikalle görüşcez...bize sezearyan 2000 dedi medikal telle görüştük uluın bey çok pahalı dedi daha az olmalı dedi kafamzı karıştı yaaa.....
ben canım hangisi olacağına tam karar vermedim ama medikalpark düşünüyorum ssk olarak doğum yapmayı planlıyorum söylediğin fiyat evet pahalı bana başka bir fiyat verildi
ben canım hangisi olacağına tam karar vermedim ama medikalpark düşünüyorum ssk olarak doğum yapmayı planlıyorum söylediğin fiyat evet pahalı bana başka bir fiyat verildi
umut tüp bebek merkezi kesinlikle doğru adres:lepi:
fatmanur canım sana ne fiyat verdiler???sende göztepeyemi gidicen???bize niye o kadar fazla fiyat verdiler anlamadım kii....
fatmaanur insan yıpranınca çok titiz olmaya çalışıyor sonuçta ben 4 kez denedim 5 kez deneyeceğim inşallah tabi son denemem olur umut tüp bebek merkezi hakkında çok iyi şeyler okudum henüz randevu almadım ama en kısa zamanda almak istiyorum
canım özelden yazdım
ben yaptırdım perşembe günü sonuçumu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?