Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

ben canım hangisi olacağına tam karar vermedim ama medikalpark düşünüyorum ssk olarak doğum yapmayı planlıyorum söylediğin fiyat evet pahalı bana başka bir fiyat verildi

ben canım hangisi olacağına tam karar vermedim ama medikalpark düşünüyorum ssk olarak doğum yapmayı planlıyorum söylediğin fiyat evet pahalı bana başka bir fiyat verildi

merhaba canım bende medikalpark göztepe de düşünüyorum doğumu ama henüz görüşmeye gitmedik siz orda hangi dr. muayene oldunuz
bana ulun bey doğum yapacağım hastanede takip olmamı önerdi artık umuta gitmiyorum 20.hafta gibi bide doğuma yakın görmek istedi ulun bey
medikal parkta hangi dr. tavsiye ediyosunuz bide sakıncası yoksa ssk ile doğum fiyatı sana ne dediler gerçekten 2000tl çok fahiş bir fiyat bunun bide extraları olacak

fatmanur canım sana ne fiyat verdiler???sende göztepeyemi gidicen???bize niye o kadar fazla fiyat verdiler anlamadım kii....

umut tüp bebek merkezi kesinlikle doğru adres:lepi:

fatmaanur insan yıpranınca çok titiz olmaya çalışıyor sonuçta ben 4 kez denedim 5 kez deneyeceğim inşallah tabi son denemem olur umut tüp bebek merkezi hakkında çok iyi şeyler okudum henüz randevu almadım ama en kısa zamanda almak istiyorum

seni çok iyi anlıyorum bende umut tüp bebek merkezine gelene kadar gerçekten çok yıpranmıştım inşallah sende burda mutlu olursun ......

canım özelden yazdım

fatmanur canım mesajın gelmedi bana......hala fiyatı merak etmekteyim...birde bahçelievleri aradık orasıda sezeryana 2.500 fiyat verdi...hepsi aynı hastane fakat hepsi farklı fiyat veriyor yerine göre heralde....karşıda olsaydım hiç düşünmeden göztepeye gelip doğumumu ulun beye yaptırırdım..ama çok uzak orası ya....

canım ben tarama testlerimi göztepe sskda yaptırdım ulun beyinde haberi var maddiyat meselesi anlıcan 17+2 iken yaptırdım göztepedeki dr. sonuç gayet iyi korkacağın bişey yok risk değerlerinin altında çıkmış endişenme dedi bebeğin sağlığı iyi amnion sıvısıda yeterli birkaç güne kadar ulun beyle doğum hakkında görüşmeye gidecem sezeyan tavsi etti risk almayalım dedi ama bende normal istiyorum ayrıntılı ultrasyona ulun beye gidecem 20,hafta gibi çağırdı

hilalcim ulun bey sana doğum şekli hakkında bişey dedimi nerde yapacaksın doğumu medikal park istedik ama 2000tl çok fazla bu fiyat hastaneden çıkarken 5000tlyi bulur özel sonuçta onu yaptık bunu yaptık derler alırlar valla bize öyle geliyo göztepedeki dr. doğumu burdamı düşünüyosun eğer burda yapacaksan ayrıntılı takip listesine alıcam sizide dedi 15 nisana kadar karar ver ve beni bul dedi ya düşünüyorum devlet hastanesi hertürlü donanımı var ama muamelesi nasıl olur doğum esnasında ondan emin değilim senin en hassas anında terlerlerse olmaz tabii.özeldee diyelimki bi komplikasyon oldu nolcak eğitim araştırma hastanesine sevk edecek onlarda nerde doğum yaptıysan oraya git dicekler
yaa valla kafam karıştı bi diyorum sezeryan ama yok o duyguyu tam manasıyla yaşamak istiyorum bi diyorum özel olsun ama sadece doğum masrafıyla bitmiyokiii birsürü alınacak şeyler var sonuçta zorlu bi mücadeleden çıktık tüp bebek diye ne var ne yok gitti 4 senedir yaa rüyama bile giriyo bi fikir verin bana en sağlıklı kararı vermek istiyorum haliyle

verdam canım bende seninle aynı duyguları yaşıyorum....nerde yaptırsak diye düşünüp duruyoruz...2000 dediler ama dediğin gibi ya fiyat artarsa diye çok korkuyoruz...2000 lirayı gözden çıkardık ama öle olmazsa ya....gidip görüşücez madikalparkla eğer fiyat daha fazla çıkarsa yaptıramayız orda...
birde bize biri özel çapayı söledi oraylada görüşcez heralde daha uygundur yine..hem bebek küvezde yatarsa ücretsiz yatıyomuş çapa özelde...ama tabi görüşmedende bişey diyemem belki kalabalıktır öle ise gitmem eşimde öle diyor zaten...
doğum konusunda sana dediği şeyi banada söledi verdam...kıymetli bebeklere sezeryan öneriyoruz diyor..normal doğum bebek için risk sezeryan ise anne için dedi ama düşük dedi anne içinde...ben bu güne kadarda kimseyi normal doğurtmadım diyor ulun bey...yoksa bende normal doğumu tercih ederim..ama herşey yolunda giderse neden normal doğum olmasın ki....
birde hastaneyi seçerken bebeğiiniz 1 kg altında doğarsa bakabiliyolarmı diye sorun dedi ulun bey bebek yoğun bakımı mutlaka olsun diyor...
bu arada tarama tyestinin temiz çıkmasına da çok sevindim...bende 17+2 de dr.a gidicem..

birde verdam bizfatihdeki medikalle telle görüştük belki göztepedeki ddaha uygundur çünkü fatmanur bana o kadar fiyat vermedi demişti ve fatmanurda karşıda oturuyor büyük ihtimal oda göztepe medikalden fiyat almıştır...

ya bilmiyorum bende eşimle pazar günü ulun bey umutta olursa bi gidip görüşmek istiyoruz eşim sadece pazar günleri evde soracaz bakalım hangi hastane hakkında ne düşünüyo normal yapsam doğumu nolur yaaa en iyisi içerde dursun :1rolleyes: zaten çok bekledik en azından hasret gideririz bide ben hamile miyim değil miyim anlamadım zaten geldi geçiyo ne göbek ne bişey

yokya durmasın çıksın rüyalarımda bebeğimin doğduğunu görüyorum...çok mutlu oluyorum rüyamda bile..hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinlede ben sezeryanada razıyım..ama tabi bu hastane işinin ayarlanması gerek...ulun bey bana medikalpar,medikana,hizmet hastanesi gibi hastaneleri önerdi..görüşün sizde bakalımn ne diycek sonra bizimle paylaş ama....

benim hamile olduğum belli oluyor çok şişmedim ama karnımda şişlik var...3 kilo aldım tedaviye başladığımdan beri...ama o göbek bile beni mutlu ediyorr:)))))

bende 3 kg aldım ama belli olmuyo bide oynuyo bazen o zaman hissediyorum yaa bu hastane doğum işi beni çok geriyo tedavi aşamasında hiç gergin değildim normal doğurcam bakalım içimden o geçiyo dua ediyorum allahım bana ve benim durumumdakilere en sağlıklı kararı vermeyi en iyi şekilde sağ salim atlatmayı nasip et diye valla çok zormuşş anne adayı olunca anladım valla bu işler zor zanaatmış öyle göründüğü gibi değilmiş.

ilk öncelikle amin canım inşş....evet gerçekten zor zanaat hele tüple hamile kalmak daha zor..bende tedavide çok rahattım ama hamile kaldıktan sonra daha fazla korkularım başladı...düşücek biişey olucak diye aklım çıkıyor ya....
birde bebeğininn kaç gr olduğunu söledimi dr???benimki 105 gr olmuş öle dedi..ve hala cinsiyeti belli değil bebeğim göstermiyor kendini..gerçi dr 16 ve 17 haftada cinsiyet belli oluyor diyor..ama kız olabilirmiş bebeğim kendini göstermedi diye dr öle diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…