- Konu Sahibi gokdenizsen
-
canım bende karşıda oturuyorum küçükçekmecede merkez iyi diye o yola katlanacaz napalım yeterki olumlu sonuçlarla dönelim bende bir tanıdığım için soracktım raporlu kaça malolur diye yazdığın iyi oldu sağol.
verdam sana bişey soracağım cvp yazarsan çok sevinirim tatlım belki unutmuşsundur geçmiş gün ama belkide hatırlarsın
ben bu ay başlıyorum tedaviye reglin bitinde gel demişti ulun bey muayene etti kistten şüpheleniyodu hiçbirşey yok tertemiz dedi bu ay tedaviye başlayalım dedi ben içerde hazırlanırken hemşireye söyledi galiba bugünden itibaren 18. gün lucrine başlayorsun dedi
orada sormak aklıma gelmedi lucrine genelde adetin 21. günü başlıyorlar benimse 25. gününe denk geliyo bide şöyle bir durum var ben 33-34 günde bir regli oluyorum ondan dolayı mı acaba benim 25. de başlamam hemşireye soracam akşam onunda kafasını karıştıracam bide antibiyotiği hemen başlıyomuyduk yok sa regli oluncamıydı unuttum.
derya bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ulun beye 20,hafta gibi gel göreyim demişti ayrıntılı usg için gel dedi bana kalırsa gidecem bakalım bebeğimi daha net görecem heyecanlıyım çok özlüyorum usg de olsa görüyorumya bir hafta bile bazen 1 sene gibi oluyo inş sen ve sen gibi özlem çeken uğraşan herkes yaşar bu duyguyu çok farklıymş tedavi aşamasında bu kadarını bile hayal etmiyodum sadece bhcg tahlil kağıdı gözümün önüne geliyodu daha ileri gidemiyodum ama şimdi onu hissediyorum bile sabahları açıkıyo galiba beni uyandırıyo hafif hafif vuruyo çok güzel bi duygu evde yalnız değilim akşama kadar konuşuyorum oğlumla allahım inş. sanada yaşatsın tüm kalbimle isteyen herkese dua ediyorum rabbim uğraştırmadan versin inş.
derya bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ulun beye 20,hafta gibi gel göreyim demişti ayrıntılı usg için gel dedi bana kalırsa gidecem bakalım bebeğimi daha net görecem heyecanlıyım çok özlüyorum usg de olsa görüyorumya bir hafta bile bazen 1 sene gibi oluyo inş sen ve sen gibi özlem çeken uğraşan herkes yaşar bu duyguyu çok farklıymş tedavi aşamasında bu kadarını bile hayal etmiyodum sadece bhcg tahlil kağıdı gözümün önüne geliyodu daha ileri gidemiyodum ama şimdi onu hissediyorum bile sabahları açıkıyo galiba beni uyandırıyo hafif hafif vuruyo çok güzel bi duygu evde yalnız değilim akşama kadar konuşuyorum oğlumla allahım inş. sanada yaşatsın tüm kalbimle isteyen herkese dua ediyorum rabbim uğraştırmadan versin inş.
bende uzun protoklle lukrine başladığımda ilk tedavimde kist oluştu 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım ondan sonra tedaviye başlamıştım tekrardan...verdam sende çapadamı oluştu kist???
derya birde hastane parasıda artmış raporlu ben gittiğim dönemde 804 liraydı artmış demekki...belkide yeni yasayla birlikte fiyatlarda dğişmiş....derya canım hakkında hayırlısı olsun...ulun bey aşılama dediğine göre tüpde daha çok şansın vardır...inşş sende pozitif sonuç alırsın....
merhaba arkadaslar ben caresiz durumda bir bayanim 35 yasindayim ve hic cocugum yok 2 tüp bebek denememiz oldu maalesef negativ ilk defa yaziyorum bu siteyide pek bilmiyorum .umuta gitmek istiyorum ne dersiniz
merhaba arkadaslar ben caresiz durumda bir bayanim 35 yasindayim ve hic cocugum yok 2 tüp bebek denememiz oldu maalesef negativ ilk defa yaziyorum bu siteyide pek bilmiyorum .umuta gitmek istiyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?