- Konu Sahibi gokdenizsen
-
slm verdaam bende çapadan rapor alıcam ben 3.5 yıldır evliyim 3.kez aşılama yaptırdım sonuç negatif doktorum normal yolla olmayacak tüp yapıcaz dedi.benim doktorum tüp yapamıyor bende umut tüp bebek merkezini düşünüyorum ulun ulug veya süleyman tosun artık hangisi olursa acaba önce merkeze gidip görişiymi yoksa raporu alıp öylemi gitsem bilmiyorum sgk raporu alınca 1.ay içinde yaptırman lazım tüpü acaba yumurtalarda kist falan olurmu doktor test istermi acaba ne yapmalıyım?ben hsg filmi çektirdim tsh ve prl kan testlerimi yapmıştım aşılama olurken eşimin sperm testinide yaptık normal herşey ama gebelik oluşmuyor .benimde yumurtalar büyüyor çatlıyor ama olmuyor sebebsiz infertilite diyor doktor.senin raporu alman ne kadar zaman aldı çok ugraştınızmı sende kötü olaylar yaşamışsın geçmiş olsun sgk zaten insanlara hiç deger vermiyorlar yani paran yoksa bittin ne acı her ay 300 tl kesiyorlar bize sundukları hiçbir şey yok yazıkki.neyse canım allahtan bebişin sesinle şu an allah kucagına almayıda kısmet etsin inşallah.
deryacım ben tam yasa değişeceği arada tedavi olmuşum biz ssk ile işlem parası olarak 804tl vermiştik devletten alabileceğim tüm hakkımıda yazmışlardı ilaç olarak bana yarısı yetti 1300tl verdim ilaca harici ilaçlara para vermedim görümcem eczacı kalfası o getirdi işte toplam 2000tl felan oldu tedavimiz benden sonra yasa değşti pahalandı sorarsın yinede umuta gittiğinde
evin umuta yakınsa hiiçte bahçeciye gitme bizimde yakın evimiz 20dk. sürüyo git gel boşuna telaş ve masraf bence zaten bahçeciyede gitsen yumurta toplama transfer umutta oluyo gerek yok bence bide sonrasında gebe takipleri bahçecide 200tl. umutta 150 tl en az 3-4 ay gidersin yani
benim bebğim 4 ay bir haftalık oldu biz yolu yarıladık yaa geldi geçtiyo bile neydi ha oldu ha olacak tuttumu tutmadımı ne günlerdi hepsi geride kaldı inş. sende güzel sonuç alırsın
vakit kaybetme derim ben her geçengün devlet babaya bişey oluyo saçmalıyolar bir an önce hayırlısıyla işlemlere başla bence ve rahat ol tedavi süresince ilk iğneni vurduğundan itibaren dünya yansa umrunda olmasın amaaan de geç sitres en büyük düşman ben hiiç ilgilenmedim valla hiç bişeyle çıktım gezdim kafa dağıttım vitaminleri düzenli kullan doktor ne derse harfiyen yapın ve bol bol su iç su en iyi detoks bence kanı temizliyo onunda çok faydası var yine görüşürüz tedaviye başlada tatlım
aslında ben karşı yakada oturuyorum ama arabamız var o yüzden farketmiyor yer iyi olsunda 40 dk filan sürdü bugün gerçi biraz aradık 30 dk bişey degil o kadarda olsun artık.
canım herkeste farklı olabilir benimde herzaman oynamıyor zaten gece artık tam olarak istirahate çekilince o zaman net bi şekilde hissediyorum bazen heycenlandığımda oda oynuyo böyle sanki bişey hafifce minik minik vuruyo saniyelik zaten seğirmeye benziyo daha çok solda hissediyoum bazende karnımın ortasnda bide eskiler erkek çabuk oynar derler doktorlar 20-24. haftayı bulur bazen diyolar
bu arada bende çapadan rapor aldım ordada birkez tüp 1kez aşılama denedim olmadı ordaya bigün gittiğimde hilal adında biri gelmişti 23 yaşını doldurmalısın 3 yıllıkta evli olmalısn demişlerdi onunda yaşı küçüktü kulak misafiri olmuştum orda şey varya barkot aldığın yer ilk girişte orda oturuyodum ben sonra hocayla görüşmeye girmişlerdi eşi ve yannda yaşca büyük bi bey daha vardı kızın örtülü pardesülü bi kızdı adıda hilaldi o sen olmayasın o zaman ucuz atlattık demiştim bende tam yeni 24 olmuştum ve 3 yılı bitirmiştik daha yeni aklımda kalmış nasip işte iyikide orda yaptırmamışsın beni bağırta bağırta tranfer yapmışlardı felaket bi gündü bayılmak tansiyon düşmesi istifra neler yaşadım ama yinede yaptılar bana aldırmadılar bile neticede tutmadı zaten hemde hiççç
dün medikal parka gittik eşimle görüşmeye sezeryan 2,200tl istediler iki gün yatırıyoruz dediler fiyata herşey dahil ama bi aksilik olursa fiyat değişir dediler bebeği yoğun bakıma almak gerekirse eğer bebeğin ssksı aktif olursa ücretsiz ama bebeğe çekilen grafiler tahliller ücretli dediler düşündük bizde yaa oldu 2 değilde hafta sonu oldu doktor yok dediler 3 gün kaldım ayrıca 1000 tl daha vericem bide bebek daha doğar doğmaz nasıl ssksı aktif olsun oda laf kalabalığı bide bebeği yoğun bakıma alınca sadece küvezemi para almıyodun dimi ama bakım deyince tahlili filimi hepsi dahil olur yasemin hanımla görüştükleri halde 2200 tl istediler bize mantıklı gelmedi tutturabildiğine sanki sana ayrı bana ayrı fatmanura ayrı ben orda yapmıcam kesin kararımı verdim göztepe sskda yapcam ameliyatsa ordada aynı olacak gerek yok tek doğuran ben değilimya o kadar masrafa gerek yok tek kuruş ödemicem ordada özel oda tutarız tek kişilik olsun bişey olmaz allhın izniyle bide normal istiyorum ama eşim bebek ve benim için endişeleniyo sezeryan istiyo bakalım eskiden özeli bırak hastane bile yokmuş daha tamam bazı doğumlar kötü sonuçlanmış ama özeldede doğurup kötü sonuç alan yokmuu allah ne yazdıysa o oluyo son anda ne olacak bakalım
medikal parkta biz beklerken bi hastanın çkışını verdiler yakını geldi tahsilat için ufak bi ameliyat kadın şok oldu o parası bu parası diye 4500tl aldılar bir sayfa fatura çıkartmışlardı oda kafamızı karıştırdı ulun beylede görüşüp bizi arıcaklardı daha arıcaklar işte sende bi git gör bakalım sana ne dicekler ama hastane çok büyük ve temiz görünüyodu ama paragöz gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?