Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

benim 12,haftada kız dedi 15,hafta gibi tekrar gittim o zaman erkek olduğu anlaşıldı resimle belgeledik yanii gr. olarak söylemedide boyunu söylemişti şimdi pek aklımda yok bazende hiç bişey demiyo arkadaşım çok iyi annesi korkma diyo geliyorum biz başındada çok sıkıntı yaşadıkya benimde panik birisi olduğumu biliyo dr.ona göre davranıyo o günkü pskolojime göre yani

hıı bu arada kendini göstermiyosa kız olma olasılığı yüksek benimde daha 10 hafta felandı göztepede bi asistan dr.a göbeğimde tüğlenme var tüğlerimin rengi koyulaştı dedim bebeğin erkek olacak ozaman demişti vede çıktı öğrendiğime göre erkek bebekte vücütta testestron hormonu yükselirmiş kız bebektete östörejen yükselmesinden dolayı bulantı kusma çok olumuş ilk 3-4 ay benim hiç olmadı 1-2 hafta ancak oda 3 aydan sonra oldu

oğlun olacağını bilmiyordum kzım olucak demiştin insan söyler dimi yaaa???bakalım bu gitmeye heralde allahın izni ile öğrenirim..dr.a hep soruyorum cinsiyeti oda bana taktın cinsiyete diyor....benimde çok mide bulantım olmadı vardı ama çok değil...neyse hayırlısıyla doğuralımda cinsiyet çok önemli değil ama çok merak ediyorum.....

bende geçen hafta gitmiştim yani 15.haftada ama ayaklarını pek açmadığı için belli olmadı..banada boyunu sölemişti ama unuttum bende...banada arkadaş çok iyi rahat diyor:))))))

ben hiç sormadım ulun beye o söyledi ben zaten pek te bişey sormuyorum o uygun görüğünü söylüyo erkek olduğunu yazmıştım ama gözünden kaçmış olabilir neysee sağlığı yerinde olsunda kız erkek önemli değil zaten ne zorluklar neticesinde bulmadıkmı

hilalcim böyle iyi oldu denk geldi ben sık sık giriyorum kimse açık olmuyo canım şimdi kapatmalıyım eşim geldii malum koca bebek kocalarımız görüşmek üzere

gerçekten çok iyi oldu ne zmandır benimde girdiğim yoktu çünkü girince pek kimse olmuyodu ama bundan sonra girerim bende....
sonra görüşürüz benimde koca bebeğim geldi şimdi..kendine iyi bakkkk bebişede tabiii....

verdam biliyormusun bende raporu çapadan aldım ve bende çapada tüp deniycektim ama ne yaşım nede evlilik yılım tutmadığı için ve dahada fazla beklemek istemediğim için vazgeçtik daha doğrusu ben vazgeçtim eşim pek vazgeçmek istemiyordu çapada yaptırmak çok isityordu ama benim ısraralarıma dayanamadı daha fazla..ondan sonra uygun bir hastane bulup oraya gidip denemiştik gerçi orayada gittiğime pişman oldum ama neyse..herşey geçti ve şükürler olsun umut tüp bebek merkezini buldum ve mucizeme kavuştum....ya dün bebeğinin oynadığını yazmışsın benim daha oynamadı yani hissetmedim...çevremdeki herkes soruyor bana oynadımı bebeğin diye ama daha oynamadı...ama daha erkenmiş heralde...ama erken oynayanda varmış tabi...

canım herkeste farklı olabilir benimde herzaman oynamıyor zaten gece artık tam olarak istirahate çekilince o zaman net bi şekilde hissediyorum bazen heycenlandığımda oda oynuyo böyle sanki bişey hafifce minik minik vuruyo saniyelik zaten seğirmeye benziyo daha çok solda hissediyoum bazende karnımın ortasnda bide eskiler erkek çabuk oynar derler doktorlar 20-24. haftayı bulur bazen diyolar
bu arada bende çapadan rapor aldım ordada birkez tüp 1kez aşılama denedim olmadı ordaya bigün gittiğimde hilal adında biri gelmişti 23 yaşını doldurmalısın 3 yıllıkta evli olmalısn demişlerdi onunda yaşı küçüktü kulak misafiri olmuştum orda şey varya barkot aldığın yer ilk girişte orda oturuyodum ben sonra hocayla görüşmeye girmişlerdi eşi ve yannda yaşca büyük bi bey daha vardı kızın örtülü pardesülü bi kızdı adıda hilaldi o sen olmayasın o zaman ucuz atlattık demiştim bende tam yeni 24 olmuştum ve 3 yılı bitirmiştik daha yeni aklımda kalmış nasip işte iyikide orda yaptırmamışsın beni bağırta bağırta tranfer yapmışlardı felaket bi gündü bayılmak tansiyon düşmesi istifra neler yaşadım ama yinede yaptılar bana aldırmadılar bile neticede tutmadı zaten hemde hiççç

Son düzenleme:
dün medikal parka gittik eşimle görüşmeye sezeryan 2,200tl istediler iki gün yatırıyoruz dediler fiyata herşey dahil ama bi aksilik olursa fiyat değişir dediler bebeği yoğun bakıma almak gerekirse eğer bebeğin ssksı aktif olursa ücretsiz ama bebeğe çekilen grafiler tahliller ücretli dediler düşündük bizde yaa oldu 2 değilde hafta sonu oldu doktor yok dediler 3 gün kaldım ayrıca 1000 tl daha vericem bide bebek daha doğar doğmaz nasıl ssksı aktif olsun oda laf kalabalığı bide bebeği yoğun bakıma alınca sadece küvezemi para almıyodun dimi ama bakım deyince tahlili filimi hepsi dahil olur yasemin hanımla görüştükleri halde 2200 tl istediler bize mantıklı gelmedi tutturabildiğine sanki sana ayrı bana ayrı fatmanura ayrı ben orda yapmıcam kesin kararımı verdim göztepe sskda yapcam ameliyatsa ordada aynı olacak gerek yok tek doğuran ben değilimya o kadar masrafa gerek yok tek kuruş ödemicem ordada özel oda tutarız tek kişilik olsun bişey olmaz allhın izniyle bide normal istiyorum ama eşim bebek ve benim için endişeleniyo sezeryan istiyo bakalım eskiden özeli bırak hastane bile yokmuş daha tamam bazı doğumlar kötü sonuçlanmış ama özeldede doğurup kötü sonuç alan yokmuu allah ne yazdıysa o oluyo son anda ne olacak bakalım
medikal parkta biz beklerken bi hastanın çkışını verdiler yakını geldi tahsilat için ufak bi ameliyat kadın şok oldu o parası bu parası diye 4500tl aldılar bir sayfa fatura çıkartmışlardı oda kafamızı karıştırdı ulun beylede görüşüp bizi arıcaklardı daha arıcaklar işte sende bi git gör bakalım sana ne dicekler ama hastane çok büyük ve temiz görünüyodu ama paragöz gibi geldi bana

slm verdaam bende çapadan rapor alıcam ben 3.5 yıldır evliyim 3.kez aşılama yaptırdım sonuç negatif doktorum normal yolla olmayacak tüp yapıcaz dedi.benim doktorum tüp yapamıyor bende umut tüp bebek merkezini düşünüyorum ulun ulug veya süleyman tosun artık hangisi olursa acaba önce merkeze gidip görişiymi yoksa raporu alıp öylemi gitsem bilmiyorum sgk raporu alınca 1.ay içinde yaptırman lazım tüpü acaba yumurtalarda kist falan olurmu doktor test istermi acaba ne yapmalıyım?ben hsg filmi çektirdim tsh ve prl kan testlerimi yapmıştım aşılama olurken eşimin sperm testinide yaptık normal herşey ama gebelik oluşmuyor .benimde yumurtalar büyüyor çatlıyor ama olmuyor sebebsiz infertilite diyor doktor.senin raporu alman ne kadar zaman aldı çok ugraştınızmı sende kötü olaylar yaşamışsın geçmiş olsun sgk zaten insanlara hiç deger vermiyorlar yani paran yoksa bittin ne acı her ay 300 tl kesiyorlar bize sundukları hiçbir şey yok yazıkki.neyse canım allahtan bebişin sesinle şu an allah kucagına almayıda kısmet etsin inşallah.

canım bende raporu çapadan aldım ama aşılamamıda orda olmuştum tahlillerin hazırsa hsg özellikle bide aşılama yaptığın hastaneden 3 defa aşılama görmüştür yazılı doktor kaşeli bi kağıt alman gerekiyo rapor için benim 20 günde çıkmıştı umut tüp bebek iyi bir merkez ben ulun beyin hastasıyım mükemmel ötesi bi doktor süleyman beyede muayene oldum ulun bey şehir dışındaydı oda iyi ama ben şiddetle ulun beyi öneririm bizde sizin gibi sebepsiz infertilite idik ben önce rapor için çapaya tahlilleri verdim ben ulun beyle görüşmelerim esnasında rapor çıkmıştı muayene etti kullanacağımız ilaçları tedavi presedürünü belirledi raporu aldım geldim ilaçlar yazıld ilaçları aldm 20 gün sonra başladım kullanmaya ama o ay lucrin kist oluşturdu iptal oldu tedavi bir ay doğum kontrol ilacı kullandım adet olunca başladık tekrar
sen tahlilleri ver çapaya rapor hazır olana kadr görüşmeye gidersin söylersin raporun çıkmasını bekliyorum hazır gibi bişey felan dersin zaten rapora tarih atılmadıkça istediğin zaman kullanırsın doktor seni yönlendirecek ben öyle yaptım zaman kaybetmemek için inş. hakkında hayırlsı olur

verdaam çok teşekkür ederim verdigin bilgiler için,o zaman ben hangi evrak istiyorlarsa internetten bakarım hastanede yaptırdıgım hsg kan testi doktorumdan 3.kez aşılama yapılmıştır yazısını ve eşimin sperm testinin sonuçlarını alayım çapaya gideyim.sonrada ulun ulug iyi diyorsan onada randevu alayım tedaviye başalyayım zaman kaybetmeden.aslında ben bahçeciye gidecektim oraya yakın oturuyorum hilal bahceci pahalı sen umuta git dedi.bende umuta gidecegim umut tüp bebek merkezine raporlu kaç para ödüyoruz ilaçlar hariç ilaçların %20,sini ödüyormuşuz onu biliyorum canım senin bebişin kaç aylık allah analı babalı büyütmyi kısmet etsin inşallah....

deryacım ben tam yasa değişeceği arada tedavi olmuşum biz ssk ile işlem parası olarak 804tl vermiştik devletten alabileceğim tüm hakkımıda yazmışlardı ilaç olarak bana yarısı yetti 1300tl verdim ilaca harici ilaçlara para vermedim görümcem eczacı kalfası o getirdi işte toplam 2000tl felan oldu tedavimiz benden sonra yasa değşti pahalandı sorarsın yinede umuta gittiğinde
evin umuta yakınsa hiiçte bahçeciye gitme bizimde yakın evimiz 20dk. sürüyo git gel boşuna telaş ve masraf bence zaten bahçeciyede gitsen yumurta toplama transfer umutta oluyo gerek yok bence bide sonrasında gebe takipleri bahçecide 200tl. umutta 150 tl en az 3-4 ay gidersin yani
benim bebğim 4 ay bir haftalık oldu biz yolu yarıladık yaa geldi geçtiyo bile neydi ha oldu ha olacak tuttumu tutmadımı ne günlerdi hepsi geride kaldı inş. sende güzel sonuç alırsın
vakit kaybetme derim ben her geçengün devlet babaya bişey oluyo saçmalıyolar bir an önce hayırlısıyla işlemlere başla bence ve rahat ol tedavi süresince ilk iğneni vurduğundan itibaren dünya yansa umrunda olmasın amaaan de geç sitres en büyük düşman ben hiiç ilgilenmedim valla hiç bişeyle çıktım gezdim kafa dağıttım vitaminleri düzenli kullan doktor ne derse harfiyen yapın ve bol bol su iç su en iyi detoks bence kanı temizliyo onunda çok faydası var yine görüşürüz tedaviye başlada tatlım

verdam sana bişey soracağım cvp yazarsan çok sevinirim tatlım belki unutmuşsundur geçmiş gün ama belkide hatırlarsın
ben bu ay başlıyorum tedaviye reglin bitinde gel demişti ulun bey muayene etti kistten şüpheleniyodu hiçbirşey yok tertemiz dedi bu ay tedaviye başlayalım dedi ben içerde hazırlanırken hemşireye söyledi galiba bugünden itibaren 18. gün lucrine başlayorsun dedi
orada sormak aklıma gelmedi lucrine genelde adetin 21. günü başlıyorlar benimse 25. gününe denk geliyo bide şöyle bir durum var ben 33-34 günde bir regli oluyorum ondan dolayı mı acaba benim 25. de başlamam hemşireye soracam akşam onunda kafasını karıştıracam bide antibiyotiği hemen başlıyomuyduk yok sa regli oluncamıydı unuttum.

Son düzenleme:
verdaam bugun ulun beyle görüştüm muane oldum 150 TL verdim doktor bana bi aşılama daha yapalım dedi ben istemiyorum aşılama tüp yapalım dedim. eşimin sperm testini yaptırmıştık bir kez daha istedi yaptıracagız banada folik asit verdi sizin gibi hasta gurubu çok az bulunur dedi bize gelmeden genelde tüp yaptırıp geliyorlar tutmayınca ikinci deneme için geliyorlar dedi.raporlu 1300 TL ilaçlarda 1200 TL toplamda 2500 bulur dedi şimdi sgk için haydar paşaya gidicez rapor için bakalım artık nasıl olacak hakımıza hayırlısı.

aslında ben karşı yakada oturuyorum ama arabamız var o yüzden farketmiyor yer iyi olsunda 40 dk filan sürdü bugün gerçi biraz aradık 30 dk bişey degil o kadarda olsun artık.

aslında ben karşı yakada oturuyorum ama arabamız var o yüzden farketmiyor yer iyi olsunda 40 dk filan sürdü bugün gerçi biraz aradık 30 dk bişey degil o kadarda olsun artık.

canım bende karşıda oturuyorum küçükçekmecede merkez iyi diye o yola katlanacaz napalım yeterki olumlu sonuçlarla dönelim bende bir tanıdığım için soracktım raporlu kaça malolur diye yazdığın iyi oldu sağol.

evet galiba o bendim gözümde bide gözlük var ama ben ordan pek kimseyi hatırlamıyorum zaten istemiyerek gidiyordum oraya...ama yanımda yaşça büyük biri olamaz çünkü hep eşimle yalnız gittim ve sekreterin odasında öğendik biz 3 yıllık evliliği ve yaşı...zaten ilk gittik yaşı sölediler bizi doğru bilgilendirmediler..sonra yaşım doldu gittik evlilik yılını sölediler...çok moralim bozulmuştu çokkk belkide o moralsizliğimden dolayı beni hatırlıyosundur:)))))))))

Son düzenleme:

canım dediğin gibi bişey olucaksa heryerde olucak sana katılıyorum...para kolaylıkla kazanılmıyorkii...bizde bi görüşelim bizede çok uzak gözüküyor..2000 nerde hatta 3000 hiç para vermemek nerde...bizde özel çapaya daha yatkın bakıyoruz ama görüşmedende bişey söliyemiyorum...hakkımızda hayırlısı olsun canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…