Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

i istediğim günde ulun beyin randevusu müsait olduğu için randevum ulun beye yazıldı inşallah kendisinden memnun kalırım

bence kesin memnun kalırsın çookk anlayışlı hastasının ruh halinden anlayan ve en mükemmel olanı hastasına sunan bi doktor allah ondan razı olsun bebeğimize kavuşmamıza vesile oldu üstelik çokta mütevazi bi insan kısacası mükemmel bi doktor hiç endişelenme ona sonuna kadar güven

kızlar benim bu aralar ara sancılarım başladı c.tesi acil gittim muayene usg nst derken valla korkudan bi hal oldum kaçarı yok yaşıcam bunu ama ne biliyim işte sancı var açlma yok doğum başlamamış bi daha sancı gelirse hemen gel dedi doktor.çok fena bişeydi normal doğum düşünüyodum ama o 5 dk. sancı biraz daha sürseydi ne olurdum bilemiyorum
korkuyorum kızlar bana dua edin rüyalarımda doğurur oldum artık....

i istediğim günde ulun beyin randevusu müsait olduğu için randevum ulun beye yazıldı inşallah kendisinden memnun kalırım

verdamın dediklerine kesinlikle katılıyorum..çuk mütevazi bir dr..hastasıylada çok ilgili...biz ulun beye gitmeyi bıraktığımız halde sorun olduğunda aradık ve bizimle yine ilgilendi..doğum yapana kadarda tüm testleri bebeğimin kilosunu felan bildirdik....kesinlikle çok doğru seçimmmmmmm...

kızlar az önce doktordan geldim bebeğin rahatı iyi dedi doktor sezeryan istersen eğer 26 ağustosta alalım dedi haftaya kesinleştireceğiz nst ye göre çok heyecanlıyım çok..

ayyyyyyyy verdamcım canım hadı bakalım ınsalah cok az kalmıs yaaaaaaa
allahım guzel guzel dogurup yavrunu kucagına almayı nasıp etsın

hılalcım bebek mına neyapıyor
sutunu verebılıyonmu ona
ayyyyyy nekadar farklı seyler yaaaaaaaaa

oğlunu kucağına almaya az kaldı ne güzell....normal doğummu düşünüyorsun sen??

hilalcim kararsızım takip eden doktor sonuna kadar normal düşünüyorum senin için diyo ben o performansı kendimde bulamıyorum ama normal istiyorum dün işte gittiğimde korkuyorum dedim sezeryana alalım ozaman ama haftaya yine nstye gel kesinleştirelim dedi
ama benim içimden hep normal geçiyo ve o anı yaşamak istiyorum oğlumla ilk buluşma anım nede olsa bazen hayal ediyorum da hayali bile heyecan verici miniğimin ağlama sesleri kucağımdaki sıcaklığı felan ....
galiba normal doğurcam ben yaaa..

evet çok az kaldı güzel dileklerin için teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda sizlerede tattırsn bu duyguları bu mübarek günler hürmetine d umutlarınız boşa çıkmasın inş.

nisam canım mina emmeyi hala öğrenemedi.öğrenmedende hastaneden çıkamaz.tabi kiloda alması gerekiyor.dr kilo almasını bekliyoruz diyor.büyümeden vermiycekler galiba:)) fakat dr iyi diyor allaha şükür.

verdam hakkında hayırlısı olsun.ben hiç normal doğum düşünmemiştim ulun beyde kesinlikle sezaryan demişti zaten..ama senin dr herşey normal dediğine göre ve sende istediğine göre normal doğurman en doğrusı heralde.

hilalcim senin durumun çok farklıydı benim bebeğin gelişi benim anotomik yapım felan müsait ulun beyde doğurabilirsin normal yoldan ama tüp bebek olduğu için risk alma demişti neyse hep dua ediyorum benim ve bebeğim için en sağlıklı en hayırlı doğum ne şekilse bizi ona yönlendir rabbim diye..
bu arada kızının iyi olduğuna çok sevindim emmeyi öğrenir annesi zor bi evreden geçti ona biraz zaman tanı eve gelmesi için de doktorlar en doğru olan zamanı bilirler ne kadar kilo aldı doğumdan itibaren

verdam benim durumum evet farklıydı zaten erken doğum olduğu için zoraki sezaryan yaptık..fakat zamanındada doğursam yine sezaryan yapıcaktım...neyse baştata dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun...
kızım 1540 doğmuştu fakat sonradan 1440'a düşmüştü.şimdide 1 600 oldu...

Oy oyy masallah yaa
hadı bakalım kucuk mınacık buyusun annesını emmeyı ogrenır ınsallah
yeterkı saglıklı sıhhatlıce buyusun 2 kıloyu gecsın sana gelır heralde
normalde senın dogumun eyluldemıydı canım

verdamcım ınsallah sende saglıcakla ıstedıgın gıbı dogurursun ama rıske atma sakın doktorunu dınle canım
bukadar sıkıntıdan sonra kavustun melegıne
sen kacıncı denemende oglusunu buldun canım

hılalcım cokcanım sıkkın ama ınsalah bu kımyasal gebelık sen gıbı banada sans getırır ve 3,de bende alırım yavrumu kucagıma
ulun beyde ıyı konustu ama yınede maddı ve manevı sıkıntı oluyor
calısıyorum ısten bu 2,denememde zor ızın almıstım
bılmıyorum cok arada vermek ıstemıyorum
hılal sormusmuydum sana unuttum sen kımyasaldan sonra nekadarsonra denemıstın canım kusura bakma cok soru soruyorum

bu arada fatma dogurdu haberı olan varmı

Evet dün ulun bey ile görüşmeyi yaptık başlangıç olarak yaklaşımları iyidi tahliller istendi sonuçlarına göre tekrar görüşeceğiz

böğle doktor kaldımı? ne güzel inşallah bizde kendisiyle ilk adımı dün attık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…