- Konu Sahibi gokdenizsen
-
hılalcım canım benım
sende aklından hıc cıkmıyon
allahım yar ve yardımcın olsun canım
verdam masallah canım sızde baya buyumussunuz
35,hafta masallah canım yaa
bende suan traanferı beklıyorum
2tane embrıyom oldu ve 2,gunde suan yarın arıcaklar
ulun bey 3,gunu gormek ıstıyorum demıs
belkım 5,gunude gorebılırız demıs ama ben korkuyorm cocuklarım yarıda bırakmaz ınsallah benı
dua edıyorum sureklı laboratuarda guzel guzel kalıtelı kalıtelı gelıssınler dıye
canlar banada dua edın bende katılayım su guzel hamıleler kervanına ve yavrumu bende sızın gıbı bekleyeyım dort gozle 9 .ayına kadar ınsallah saglıcakla
hılalcım hııc stres yapkma canım
allahım yardımcın olucak korkma senı tekıbındeyım canım,
allahım yavruna saglıkla kavustursun hepınızıde senıde canım
hılalcım canım benım
sende aklından hıc cıkmıyon
allahım yar ve yardımcın olsun canım
verdam masallah canım sızde baya buyumussunuz
35,hafta masallah canım yaa
bende suan traanferı beklıyorum
2tane embrıyom oldu ve 2,gunde suan yarın arıcaklar
ulun bey 3,gunu gormek ıstıyorum demıs
belkım 5,gunude gorebılırız demıs ama ben korkuyorm cocuklarım yarıda bırakmaz ınsallah benı
dua edıyorum sureklı laboratuarda guzel guzel kalıtelı kalıtelı gelıssınler dıye
canlar banada dua edın bende katılayım su guzel hamıleler kervanına ve yavrumu bende sızın gıbı bekleyeyım dort gozle 9 .ayına kadar ınsallah saglıcakla
hılalcım hııc stres yapkma canım
allahım yardımcın olucak korkma senı tekıbındeyım canım,
allahım yavruna saglıkla kavustursun hepınızıde senıde canım
Aminn canım
sen hangı asamadasın canım
ayyy en sonunda yazabildim ben dün ulun bey ile tedaviye başladımmmmmmm:dance:
verdam canım doğum yaptım cumartesi günü...
kızım küvezde 1 buçuk kilo doğdu...solunum makinasına takılmadı allaha şükür..düne kadar serumla besleniyordu dün sütle beslenmeye başladı..beslnemeside burnundan yapılıyor şuanda..serumda hala takılı ve oksijenlede hava alıyor...bu kadar işteeeeeeee....
inşş kızım daha iyi olucakk ve en yakın zamanda kızımızla evimizee geçerizz.....
aminnnnnn
nnnnnnnnnnnn[/Q
canım allah kısa zamanda kucagına almayıda kısmet etsin zamanla oda olur evede geçersiniz.
kızım küvezde 1 buçuk kilo doğdu...solunum makinasına takılmadı allaha şükür..düne kadar serumla besleniyordu dün sütle beslenmeye başladı..beslnemeside burnundan yapılıyor şuanda..serumda hala takılı ve oksijenlede hava alıyor...bu kadar işteeeeeeee....
inşş kızım daha iyi olucakk ve en yakın zamanda kızımızla evimizee geçerizz.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızım küvezde 1 buçuk kilo doğdu...solunum makinasına takılmadı allaha şükür..düne kadar serumla besleniyordu dün sütle beslenmeye başladı..beslnemeside burnundan yapılıyor şuanda..serumda hala takılı ve oksijenlede hava alıyor...bu kadar işteeeeeeee....
Inşş kızım daha iyi olucakk ve en yakın zamanda kızımızla evimizee geçerizz.....
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırlı olsun inanki aklım hep sendeydi bebeğin hayırlısıyla doğduya sağlığıda iyi kilosu toparlanır merak etme en kısa zamanda evinize geçersiniz inş.dualarım senle ve küçük meleğinle kendine iyi bak kızına lazımsın taze anne...
bu arada sezeryanlamı yaptın nasıl oldu tecrübelerini paylaş benimle ben her türlü doğumdan korkuyorumda...
hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğin kuvezden çıkar ve eve gelir
aminnnnnnn
çok teşekkür ederimm hepinize arkadaşlar....darısı hepinizin başına inşşşşşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?