Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

aminnnnnnn
bende seni takip ediyorum canım....2 tane embryoyoda transfer ediceklermi sana??5.gün görmen tutma şansını yükseltir öle bir durum varsa beklemelisin bence canım....gerçi bana 3.gün transfer edilmişti..rabbim ol dedikten sonra her şekilde olucakkk...ve inş bu sefer dilediğin olurr

mrb nisam nasılsın? Çok sevindim görünüşe göre herşey yolunda. Bende pregona başladım p.tesi yumoşlar ne kadar büyümüş bakacak Ulun bey. Çok dua ediyorum dün sabah ezanında kendimle birlikte tüm kadınlar kulübündeki arkadaşlara ve sanada dua ettim inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün. inşallah çabalarımız boşa çıkmaz tabiki hayırlısıyla birlikte

merhaba arkadaşlar hilalden haber alan varmı doğum yapmışmı aklım hep onda yaa
tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun inş. rabbim sizde güldürür
bide fatmanur görünmüyor bu aralar oda doğum yaptı mı acaba benden 10-15 gün önde idi hamileliği varya zaman daraldıkça tarifsiz bir duygu oluyo insanda hem oğlumu göreceğim onu kucağıma alıp koklayacağım için heyecanlıyım öte yandan doğum beni korkutuyo banada dua edin kızlar

verdam canım doğum yaptım cumartesi günü...
kızım küvezde 1 buçuk kilo doğdu...solunum makinasına takılmadı allaha şükür..düne kadar serumla besleniyordu dün sütle beslenmeye başladı..beslnemeside burnundan yapılıyor şuanda..serumda hala takılı ve oksijenlede hava alıyor...bu kadar işteeeeeeee....
inşş kızım daha iyi olucakk ve en yakın zamanda kızımızla evimizee geçerizz.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hilaaaaal, çok çok tebrik ediyorum canım, Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeni nasip etsin, mutluluk dolu bir yaşamı olsun yavrunun :1rolleyes:

Taptaze anneyi de kutluyrum tabiii a.s.

Verdaaam sana da hayırlı, sağlıklı doğumlar şimdiden canım, güzel güzel haberlerinizi alalım a.s

canım gözün aydın allahım hayırlısıyla daha güzel günler görmenizi nasip etsin iyi olcak merak etme allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin ...

hilalcigim çok tebrik ederim saglıklı olsunda kuvezde olsun canım benim yaşadıklarımı sen biliyosun

canım hayırlı olsun inanki aklım hep sendeydi bebeğin hayırlısıyla doğduya sağlığıda iyi kilosu toparlanır merak etme en kısa zamanda evinize geçersiniz inş.dualarım senle ve küçük meleğinle kendine iyi bak kızına lazımsın taze anne...
bu arada sezeryanlamı yaptın nasıl oldu tecrübelerini paylaş benimle ben her türlü doğumdan korkuyorumda...

hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğin kuvezden çıkar ve eve gelir

inşşş canım çok sağol....
sezaryan oldu genel anestezi ile...inanki o kadar korkacak bişey yok...8 saat sonra kaldırıyorlar.hastanede 1 gün kaldım..eve geçtikten sonrada gün içinde hiç yatmadım..biraz ağrı oluyor tabi yatarken kallkarken felan..o kadarda olucak kesiliyorsun sonucunda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…