Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

cok saol canım ınsallah bende onlardan bırı olurum allahım hayırlısını versın herzaman ıcın

tedaviye başlayan arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun.....

slm nsl hilal bebişin nsl dogum ne zaman belli oldumu.bende tüp bebek tedavisine başlayamdım rapor alamadım özelde yaptırdıgım için kabul etmediler.şimdi yine zeynep kamilde aşılama yaptırdım igneli sonucunu bekiyorum,sana bir sorum olacaktı canım bana gonol -f verdiler igne 3.paket yazdı doktor ben 1.tanesini kullandım diger 2.duruyor tüp bebekte,de ulun bey gonol-f veriyormu acaba farklı bir ignemi veriyor sana ne vermişti.

canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla evladına kavuşursun.....
bana gonal f vermediler....
puregon,olgalutran ve menagon kullandım..ama herkesin tedavisinde farklı olabilir...ulun beye sölersin elinde ilaç olduğunu..bence dursun elinde o ilaç...sonucunda çok kişide gonal f kullanıyor....olmazsa satarsın kendi ilacını alırsın...

hilal nasılsın nasıl gidiyo gebelik?

sagol canım inşallah tutarda gerek kalmaz, senin dogum ne zaman belli oldumu nerede yapacagına karar verdinmi.allah saglılı bi ekilde kucagına almayıda kısmet etsin.zemuszemuszemuszemus

gebeliğimin nasıl geçtiğini sormuşsunuz arkadaşlar....
bebeğim küçük,sıvı kaybım var..dr.um erken doğum olur diyor büyük ihtimal....bebeğimin küçük olmasının sebebi ise benim kan damarlarımdan bebeğe kan yeterince gitmiyormuş...gelişiminin karındada durabileceğini söledi dr.(allah korusun)ondan dolayı 3 günde 1 hastanee gidicem...zaman kazanalım dedi dr.um şimdilik...

bebeğimin gelişimi 2 hafta gerimiş..32.haftada 1 kilo 630 gram...doğumum aslında 20 eylüle geliyor.fakat dr 38.haftada felan alırız diyordu..bayrama geliyordu..ama şu durumda daha erken olabilir kızlar...dualarınzı bekliyorum kızlar...

deryacım ben özel çapa hastanesine gidiyorum şuanda..doğumuda inş orda yapıcaz...

arkadaşlar ben bişi sormak istiorum bn ilk aşılamamı kocaeli umuttepe has. yaptırdım tutmadı. ikinci aşılama için raporumu çıkartıp ilaçlarımı aldım gonal f ve ovitrelle .fakat işe başladığım içinde o tarafa gidemicem yarında adetimin 2. günü acaba umut tüp bebeğe gitsem tedavime bu şekilde başlarlar mı. birde bn bu iğneleri sabah vurulup takibi akşam üzeri yaptırabilir miym? bir de 2. side tutmazsa bu şekilde ikinci aşılama yı devlet tüp bebek uygulaması için kabul eder mi?

hilalcim benim bebeğimde 32. haftada 1650gr.dı fl ölçüsü 5.8cm30 hafta bpd 33 hafata 8.7cm görünüyodu bacak boyu kısa felan dedi kısa dediğide orta sınırlarda bebeğin boyu kısa olacak dedi bunun dışında sağlıklı dedi dr. bizi endişelendirdi bende ulun beye usg ölçülerini maille bildirdim bebek bence gayet sağlıklı boyu felanda kısa değil diye cvp yazmış bu makineler tahmini bilgi veriyo çokta stres yapma ben rahatım valla kapalı kutu ne olacağını allah bilir ancak sen duanı et kalsiyumdan zengin beslen ben valla günde hiç içmesem 1 kg.süt içiyorum yoğurt ayran hariç bide bol su tüket
benimde acayip şekilde ellerim ayaklarım dizlerime kadar şişti bazen yürüyemiyorumellerimden bişey tutamıyorum ellerim uyuşuk napcaz bilmiyorum gerçeği az zamanımız kaldı dayanmaya çalışıyorum oğlumun en ufak hareketi benim acımı unutturuyo bana
dikkat et çok düşünme bide stresten diğer hormon dengen bozulur allah korusun benim stresten tsh değerim hafif yükselir mesela...

verdam 35.haftaya gelmişsin ne güzell...
ben 32.haftadayım bugünde dr.daydım ve c.tesi doğum olabilir...kilosu 2 hafta gerimiş fakat benim kan damarlarımdan bebeğe kan gitmiyor ve üstüne sıvı kaybım var..4 gün yetecek kadar sıvım varmış şuanda...

bebeğin gelişimi karında durabilir dedi dr.siz birde tüp yappmışsınız çok istenen bebek ondan riske atmıyalım diyor.bundan sonraki her gitmeye doğum yapabilirmişim...

ulun beyde haftaya kadar doğumu yapın dedi...daha bebek çok küçük ve korkuyorum doğal olarak...
bana dua edin arkadaşlar....

deryacım çok sağol canım...

slm arkadaşım eger tüp bebegi rapor alıp yaptırmayı düşünüyorsan, ssk ile anlaşmalı veya ssk hastanelerinden igneli aşılama yaptırmış olman şart. sana tavsiyem ssk hastanelerinde igneli aşılama yaptırman, ssk anlaşmalı hastanelerde yaptırırsan eger o hastanenin başhekimliginden yazı alıp aşılama yapılmıştır diye ssk hastanesine götürüyorsun çok sorun oluyor.ben 4.kez aşılama yaptırmış tecrübeli biri olarak sana tavsiyem,ssk hastanesine git dosyanı açtır raporunu 2.haftaya alırsın aşılamanı yaptır.iki kez aşılama yaptırmış olman şart zaten dosyan açık oldugu için aşılama.dan sonra tüp raporunu kolayca alırsın aynı hastande.den raporunu aldıktan sonrada istedigin yede yaptırısın tüp bebegini aşılamada şanş çook düşük.ama tüp yaptırıcan yer önemli umut tüp bebek merkezi iyi.

Dualarımız seninle canım allahım saglıklı bi şekilde kucagına almayı kısmet etsin ama kızımız annesini üzmez merak etme sen canım iyi geceler tatlı rüyalar...zemuszemuszemuszemus

canım rahat ol son zamanda ne olacağı belli olmaz tabi doktorun ne derse güven bide ulun beyde öyle diyosa bi bildiği vardır ama sıkıntı yapıp kızınıda üzme onun sana çok ihtiyacı var bizimki benim üzgün olduğum zaman ben iyiyim oğlum merak etme sen sakin ol diyene kadar karnımda şekilden şekile giriyo anlıyolar hilalcim küçükler ama insanlar nihayetinde
allahın izniyle hiç bişey olmayacak erken doğsun küçük doğsun bişey olmaz küçük bebek daha çabuk toparlanıyo merak etme dualarım seninle zaten hep aklımdasın rabbim yardımcın olsun ama canını sıkma lütfen canımlmaz:

hılalcım canım benım
sende aklından hıc cıkmıyon
allahım yar ve yardımcın olsun canım

verdam masallah canım sızde baya buyumussunuz
35,hafta masallah canım yaa
bende suan traanferı beklıyorum
2tane embrıyom oldu ve 2,gunde suan yarın arıcaklar
ulun bey 3,gunu gormek ıstıyorum demıs
belkım 5,gunude gorebılırız demıs ama ben korkuyorm cocuklarım yarıda bırakmaz ınsallah benı
dua edıyorum sureklı laboratuarda guzel guzel kalıtelı kalıtelı gelıssınler dıye
canlar banada dua edın bende katılayım su guzel hamıleler kervanına ve yavrumu bende sızın gıbı bekleyeyım dort gozle 9 .ayına kadar ınsallah saglıcakla

hılalcım hııc stres yapkma canım
allahım yardımcın olucak korkma senı tekıbındeyım canım,
allahım yavruna saglıkla kavustursun hepınızıde senıde canım

nisam hayırlı olsun inş.hayırla sonuçlanır seninde yüzünü güldürür yüce rabbim ulun bey ne derse güven hiç tereddüt etme bide düşünme o kadar ben varya saflaşmıştım baya o z<manlar önceki denememde her aşamada bi tedirginlik acabalarla dolu saatler günler geçmiyodu sanki bu seferkinde yumurta toplattım sadece kaç tane iyimi dedim bu kadar daha düşünmedimeve geldim 3.güne kadar hiç aklımın ucundan geçmedi ne oldular geliştilermi felan diye bi kere aradım ne aşamada oositler diye sonra gittim yattım transfer ettiler herkes yarım saat az birazdaha istirahat edelim dediler ben sıkıldım eve gitmek istiyorum dedim bayağı anormaldim anlıcan transferde akapuntur yaptırdım o anormal hallerim tahlil sonucunu görene kadar sürdü saf gibi bişeydim valla rahattım yani dua edin sadece gerisini allaha brakın rabbim en güzel şekilde ayarlıyor bizi bizden daha iyi biliyor tanıyor unutmayın

şimdi iyiyim sitres yapmamaya çalışıyorum..dediğin gibi küçük doğsunda sağlıklı,sıhhattli kucağımıza alalım inşş...sonucunda dünyaya gelen büyür..
aminn çok sağolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…