- Konu Sahibi gokdenizsen
-
canım kendiliğinden çocuğunuz olma şansı varmış ne güzelllllllll..
inşş en yakın zamanda evladına kavuşursun....benim arkadaşımın eşide varikosel ameliyatı olmuştu 6 aya kalmadan hamile kaldı..darısı başına canım....
tedaviye başlayan arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun.....
slm nsl hilal bebişin nsl dogum ne zaman belli oldumu.bende tüp bebek tedavisine başlayamdım rapor alamadım özelde yaptırdıgım için kabul etmediler.şimdi yine zeynep kamilde aşılama yaptırdım igneli sonucunu bekiyorum,sana bir sorum olacaktı canım bana gonol -f verdiler igne 3.paket yazdı doktor ben 1.tanesini kullandım diger 2.duruyor tüp bebekte,de ulun bey gonol-f veriyormu acaba farklı bir ignemi veriyor sana ne vermişti.
canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla evladına kavuşursun.....
bana gonal f vermediler....
puregon,olgalutran ve menagon kullandım..ama herkesin tedavisinde farklı olabilir...ulun beye sölersin elinde ilaç olduğunu..bence dursun elinde o ilaç...sonucunda çok kişide gonal f kullanıyor....olmazsa satarsın kendi ilacını alırsın...
canım inş tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla evladına kavuşursun.....
bana gonal f vermediler....
puregon,olgalutran ve menagon kullandım..ama herkesin tedavisinde farklı olabilir...ulun beye sölersin elinde ilaç olduğunu..bence dursun elinde o ilaç...sonucunda çok kişide gonal f kullanıyor....olmazsa satarsın kendi ilacını alırsın...
tedaviye başlayan arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun.....
canım çok geçmiş olsunnnn
Teşekkürler Hilal a.s İnşallah biz de senin gibi mutlulukla, yavrularımızla çıkarız bu dönemden :Saruboceq:
gebeliğimin nasıl geçtiğini sormuşsunuz arkadaşlar....
bebeğim küçük,sıvı kaybım var..dr.um erken doğum olur diyor büyük ihtimal....bebeğimin küçük olmasının sebebi ise benim kan damarlarımdan bebeğe kan yeterince gitmiyormuş...gelişiminin karındada durabileceğini söledi dr.(allah korusun)ondan dolayı 3 günde 1 hastanee gidicem...zaman kazanalım dedi dr.um şimdilik...
bebeğimin gelişimi 2 hafta gerimiş..32.haftada 1 kilo 630 gram...doğumum aslında 20 eylüle geliyor.fakat dr 38.haftada felan alırız diyordu..bayrama geliyordu..ama şu durumda daha erken olabilir kızlar...dualarınzı bekliyorum kızlar...
deryacım ben özel çapa hastanesine gidiyorum şuanda..doğumuda inş orda yapıcaz...
gebeliğimin nasıl geçtiğini sormuşsunuz arkadaşlar....
bebeğim küçük,sıvı kaybım var..dr.um erken doğum olur diyor büyük ihtimal....bebeğimin küçük olmasının sebebi ise benim kan damarlarımdan bebeğe kan yeterince gitmiyormuş...gelişiminin karındada durabileceğini söledi dr.(allah korusun)ondan dolayı 3 günde 1 hastanee gidicem...zaman kazanalım dedi dr.um şimdilik...
bebeğimin gelişimi 2 hafta gerimiş..32.haftada 1 kilo 630 gram...doğumum aslında 20 eylüle geliyor.fakat dr 38.haftada felan alırız diyordu..bayrama geliyordu..ama şu durumda daha erken olabilir kızlar...dualarınzı bekliyorum kızlar...
deryacım ben özel çapa hastanesine gidiyorum şuanda..doğumuda inş orda yapıcaz...[/QUOTE
stres yapma canım erken dogumdan sorun olmaz iyi düşün canım iyi olsun bizim akrabamızın,da 7.aylık bebişi oldu saglıklı yaşıyor o annesine sıkıca tutunur merak etme sen canımk.i.b
arkadaşlar ben bişi sormak istiorum bn ilk aşılamamı kocaeli umuttepe has. yaptırdım tutmadı. ikinci aşılama için raporumu çıkartıp ilaçlarımı aldım gonal f ve ovitrelle .fakat işe başladığım içinde o tarafa gidemicem yarında adetimin 2. günü acaba umut tüp bebeğe gitsem tedavime bu şekilde başlarlar mı. birde bn bu iğneleri sabah vurulup takibi akşam üzeri yaptırabilir miym? bir de 2. side tutmazsa bu şekilde ikinci aşılama yı devlet tüp bebek uygulaması için kabul eder mi?
verdam 35.haftaya gelmişsin ne güzell...
ben 32.haftadayım bugünde dr.daydım ve c.tesi doğum olabilir...kilosu 2 hafta gerimiş fakat benim kan damarlarımdan bebeğe kan gitmiyor ve üstüne sıvı kaybım var..4 gün yetecek kadar sıvım varmış şuanda...
bebeğin gelişimi karında durabilir dedi dr.siz birde tüp yappmışsınız çok istenen bebek ondan riske atmıyalım diyor.bundan sonraki her gitmeye doğum yapabilirmişim...
ulun beyde haftaya kadar doğumu yapın dedi...daha bebek çok küçük ve korkuyorum doğal olarak...
bana dua edin arkadaşlar....
deryacım çok sağol canım...
verdam 35.haftaya gelmişsin ne güzell...
ben 32.haftadayım bugünde dr.daydım ve c.tesi doğum olabilir...kilosu 2 hafta gerimiş fakat benim kan damarlarımdan bebeğe kan gitmiyor ve üstüne sıvı kaybım var..4 gün yetecek kadar sıvım varmış şuanda...
bebeğin gelişimi karında durabilir dedi dr.siz birde tüp yappmışsınız çok istenen bebek ondan riske atmıyalım diyor.bundan sonraki her gitmeye doğum yapabilirmişim...
ulun beyde haftaya kadar doğumu yapın dedi...daha bebek çok küçük ve korkuyorum doğal olarak...
bana dua edin arkadaşlar....
deryacım çok sağol canım...
canım rahat ol son zamanda ne olacağı belli olmaz tabi doktorun ne derse güven bide ulun beyde öyle diyosa bi bildiği vardır ama sıkıntı yapıp kızınıda üzme onun sana çok ihtiyacı var bizimki benim üzgün olduğum zaman ben iyiyim oğlum merak etme sen sakin ol diyene kadar karnımda şekilden şekile giriyo anlıyolar hilalcim küçükler ama insanlar nihayetinde
allahın izniyle hiç bişey olmayacak erken doğsun küçük doğsun bişey olmaz küçük bebek daha çabuk toparlanıyo merak etme dualarım seninle zaten hep aklımdasın rabbim yardımcın olsun ama canını sıkma lütfen canımlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?