Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

nihancım dilerim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.aklına kötüşeyler getirme kalbini ferah tut.güzellikler seninle olsun.

belgincim nasıl geçti görüşmen
bende cuma günü oradaydım karşılamadık bak
canım altta yazdım ama alıntı yapmamıştım bilmiyorum troitim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum düşünce başlayacağım kısmetse sen ne yaptın
Canım hamileyim ama çok korkuyorum

inşallah bu sefer kucağıma alırım bebeğimi

inşallahhh canımmm

Sıkıntıdan mı bilinmez ben bugün adet gördüm neslihan hanımı arayıp haber verdim o da yarın saat 9- 11 arasında klinkte olun dedi geçen ay başlayamadığım tedaviye inşallah yarın başlayacağım

canım altta yazdım ama alıntı yapmamıştım bilmiyorum troitim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum düşünce başlayacağım kısmetse sen ne yaptın

belgincim benim test tarihim 2 aralık bakalım hayırlısıyla ne olacak sonu
sende inşallah sağlıkla başlarsın tedavine

Kızlar çok üzgünüm keseyi göremedik yani kimyasal gebelik.ulun bey bebek tutunmuş ama bi zaman sonra gelişimi durmuş dedi.

malesef bu seferde olmadı kızlar
üzülmemeye çalışıyorum ama göz yaşlarım kendiliğinden akıyor
inşallah sizlerden güzel haberler alabilriz

deryacım geçmiş olsun
geç olsun güç olmasın
inşallah bizlerde buradan güzel haberler vereceğiz
umudumuzu kaybetmek yok

Kızlar çok üzgünüm keseyi göremedik yani kimyasal gebelik.ulun bey bebek tutunmuş ama bi zaman sonra gelişimi durmuş dedi.
canım çok üzüldüm ne diyebilirim demekki hayırlısı böyleymiş ..allah bir daha yaşatmasın..
malesef bu seferde olmadı kızlar
üzülmemeye çalışıyorum ama göz yaşlarım kendiliğinden akıyor
inşallah sizlerden güzel haberler alabilriz

canım yaaa üzüldüm bende merak ediyordum seni son acın olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…