Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

malesef bu seferde olmadı kızlar
üzülmemeye çalışıyorum ama göz yaşlarım kendiliğinden akıyor
inşallah sizlerden güzel haberler alabilriz

çok üzüldüm, birbirimizi hiç tanımıyoruz görmüyoruz ama bir konu varki belkide tek ortak noktamız ama bu yetiyor bir birimizi iyi anlıyoruz.birinin gebelik haberini alınca çok seviniyor kötü sonuç alınca beraber üzülüyoruz.yapabiliceğimiz çok bişey yok yola devam senin dediğin gibi umudumuzu kaybetmek yok.bugün olmasada bir gün mutlaka bizde anne olucaz...

deryacım geçmiş olsun
geç olsun güç olmasın
inşallah bizlerde buradan güzel haberler vereceğiz
umudumuzu kaybetmek yok

sagol canım sanada geçmiş olsun bizim derdimiz bebek olana kadar geçmez gerçi. bu senin kaçıncı denemendi birdahaki denemeni umutta mı yaptıracaksın yine doktorun ulun beymiydi seninde.:26::26:

canım çok üzüldüm ne diyebilirim demekki hayırlısı böyleymiş ..allah bir daha yaşatmasın..

canım yaaa üzüldüm bende merak ediyordum seni son acın olur inşallah..

ayy sorma tüp bebegi son çare olarak görüyoruz bide tutmayınca dünyanın sonu gelmiş gibi oluyorsun hayat senin için duruyor.o kadar zor ve büyük yıkım deprem olmuş gibi izleri geçmiyor çok acı biyik hayal kırıklıgı yaşayanlar bilir ama allah kiseye yaşatmasın.inşallah sizlerini ilkinde tutar.

sagol canım şuan işin o kadar uzakki güzel haber umutlu olmak insan bi zamandan sonra isyan ediyor.
deryacım çok haklısın bende çok zor günler geçirdim dört yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum ama olmuyor en son haziran ayında umutta ulun bey transferimi yaptı sonuç negatifti bende çok ağladım çok üzüldüm ağlamadığım tek bir gün yok ama ben tedavi olarak elimden gelen herşeyi yaparım ama gerisi rabbime kalmış kaderimde ne varsa onu yaşarım diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama illaki tüp bebekle anne olucaz diyede birşey yok doğal yollada gebe kalabiliriz.inş.burda birbirimize güzel haberlerde vericez.

canım yaaa üzüldüm bende merak ediyordum seni son acın olur inşallah..
sağol belgincim rabbim sizlere yaşatmasın inşallah yaptıracağın tedavi senin yüzünü güldürür
sağolasın mavicim evet birbirimizi tanımadan bir kelam bile etmeden aynı duyguları paylaşamaktır bunun adı
hani kimse anlamaz halimden ancak yaşayan bilir derler yaa işte öyle birşey...
inşallah canım umudumuzu yitirmek yok
zaten umut biterse benim için hayatta bitmiş demektir...

sagol canım sanada geçmiş olsun bizim derdimiz bebek olana kadar geçmez gerçi. bu senin kaçıncı denemendi birdahaki denemeni umutta mı yaptıracaksın yine doktorun ulun beymiydi seninde.:26::26:

deryacım bizim bu 2. micro tedavimizdi
ilkini medical parkta yaptırmıştık o negatifti
2.yi ulun beyle denedik bu seferde olmadı
bizim sorunumuz erkek faktörlü bende bir sorun çıkamdı şu ana kadar
hareket sayı ortalamanın biraz altında ama morfoloji bazen%1 bazen %0
drun söylediği spermin yapısı çok bozuk olduğu dölleme şansını yitirmesi
döllese bile tutunma olmaması bize ameliyatla spermin en sağlıklısını alıp öyle deneyelim dedi
şu an maddi,manevi toparlanmadan birşey yapamayız
ama rabbim bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar..........

belgin sen ne yaptın ne zaman başlıyorsun
canım hipotroit ilacı kullanıyorum şuan o normale dönünce kısmet olursa başlayacağım..

amin canım arkadaşım.

hepimizde aynı kaderi yaşadıgımız için seni çok iyi anlıyorum canım.bende 4.5 yıldır evliyim çocugumuz olmuyor çok yoruldum yıprandım sizler gibi bilmiyorum bizimde bi gün yüzümüz gülecekmi.sabret sabret artık bi saaten sonra insanın sabredecek hali kalmıyor umudunu kaybediyor.

inasan hem maddi hem manevi yıpranıyor bende umut iyi diye ilkini orada yaptırdım ama olmadı.2. yinemi orada yaptırsam başka yerdemi bilmiyorum karar veremedim.başka merkezler nsl acaba umut çok yogun benim gibi herkez bi umutla geliyor reklamıda oldugu için şuan düşünmek için zamanım var bakalım bu kez acele etmiycem.allah hakımıza hayırlısını versin yüzümüzü güldürsün.

canım biliyorum yaklaşık aynı acıyı 4yıl önce bende yaşadım ve ikinci acıyı yaşamaktan korkuyorum allahım kimseye yaşatmasın evet çok zor..

evet deryacım tam anlamı budur;maddi ve manevi yıpranma çok zor koşullarla elimizden geleni yapıyoruz karşılığı olmayınca çöküyor insan her anlamda
bizde zar,zor ev kredisi öderken 2 tedavi yaptırdık ama olmadı kafamız karışık rabbim sağlık ve imkan verdiği sürece tedaviye devam ama nerede pozitifi görürüz acaba diyoruz umutla başaldığımız yerler negatifi görünce soğutuyor insanı kendisinden ama oralarda pozitifi görenlerde var buiş nasip işimi yaptırdığın yerin farkı yokmu çözemedim
açıkçası ben 2.yi raporla yaptırdım en ekonomik ve güvenli umuttu bizim için 3.yüde raporla deneyeceğiz çoğu yerin sgk anlaşması yok (memorial,alman,bahçeci v.s.) ve sanırım umutlta birkez daha umut arayacağız bu koşullarda

canım çok üzüldüm be her iki denememi orda yaptırdım ve her iki denememde de gebe kaldım gerci birinciyi kaybettim ama ben umuta inandım ve yoluma devam ettim gebe kalmasaydım bile yine umutla yola devam ederdim benim için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inanıyorum çünkü ..... sende canım eğer ellerinden en iyisini yaptıklarına inanıyorsan umutla devam et yok bir yerde eksik var diyorsan güveneğin farklı bir merkezde devam et .......

canım inşallah busefer herşey yolunda gider ve umudunu umutta bulursun ben inanıyorum busefer olacak

Böğle zamanlarda birşeyler söylemek ne kadar zor ne diyelim hayırlısı neyse o olsun

evet canım büyük hastanelerde ssk geçmiyor bizde mecbur ssk geçen merkezlerde yaptırıyoruz ve yanlızca 2.tanesini karşılıyor eger tutmazsa bu kez mahvoldum.ve en acı tabloda garantisi yok doktora neden niçin tutmadı diye soramıyorsun birde benim yaşım 35 iki embriyo transfer edildi tutmadı. düşün tek embriyo transfer edilenler ne yapsın.devlet bizi mahvetti yeni yasayla haklarımızı elimizden aldı isyan ediyorum haklı olarak.

deryacım dediklerine katılıyorum çünkü ben 24 yaşındayım mecbur birtane transfer edildi. oda olmadı zaten üstelik devlet yardımı da almadım, üstelik birde mersinden geliyorum istanbula. ama diyorumki yinede çok şükür üç tane embriyom var şubatta nasip olursa istanbula gelicem
transfer için bu arada kızlar tek transferde devlet yardımı alamıyormuyuz?

canım inşallah busefer herşey yolunda gider ve umudunu umutta bulursun ben inanıyorum busefer olacak
inşallah canım, sağolasın
rabbim senide sağlıkla bebeğine kavıştursun inşallah

Böğle zamanlarda birşeyler söylemek ne kadar zor ne diyelim hayırlısı neyse o olsun
evet tolucum hayırlısı böyleymiş diyorum
zaten tedavim boyunca sürekli rabbimden hakkımda hayırlısını diledim
rabbim zamanını bilir bizede tevekkülle beklemek düşüyor....

deryacım benimde yaşım 32 ve gerçek şu ki bizlerin zamanı çok yok
ama bir yerlerde okuyorum,duyuyorum 40 yaşına kadar beklemiş anne olmuş mevlam eninde sonunda
bu duyguyu yaşatmış
inşallah bizler o kadar beklemeyiz hasretliğimiz en kısa zamnada son bulur
ben yasaların değişeceğine inanıyorum tepki çok çünkü inşallah her şey yoluna girecek

canım benim 5.yumurtam oluştu 2.tanesi kaliteliydi 2.tanesi transfer oldu.dondurulacak yumurta kalmadı bazı kızların çok oluyor donduruluyor ben yeniden igne kulanıcam acaba yumurta sayısını artırmak için doktor birşey önertebilirmi.2 hafta dinlenip kendime geliymde konuşucam doktorla.ssk ilaçların bir miktarını ve merkezin bir miktarını karşılıyor.merkeze 1.300 veriyorsun ssk olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…