- Konu Sahibi gokdenizsen
-
canım inşallah busefer herşey yolunda gider ve umudunu umutta bulursun ben inanıyorum busefer olacak
deryacım ben bir çok doktora gittim sorun nedir niye çocuğumuz olmuyor diye üç doktorda bana yumurtaların büyümüyor dediler ilaç verdiler büyüdü ama yine olmadı tüp bebekte ulun bey en hafif iğne tedavisi verdi onda 19 yumurtam büyüdü 14 tanesi dölendi en kaliteli olan 4 taneyi ayırdılar gerisini bozdular 4 tanenin birini transfer ettiler 3 taneyi dondurdular şimdi şubatta gidip 2 taneyi transfer edip 1 taneyi bozucam transfer için 1500 lira istiyorlar zaten buda olmasa umutla bütün bağımı koparıcam çünkü istanbula gitmek zor oluyor .herşey kader kısmet biraz tekerleme gibi anlattım ama bu işleri artık anlamıyorum.inşallah hepimiz anne olucaz manen ve madden imkanın varsa hiç bekleme yeniden dene bu sefer olucak canım...canım benim 5.yumurtam oluştu 2.tanesi kaliteliydi 2.tanesi transfer oldu.dondurulacak yumurta kalmadı bazı kızların çok oluyor donduruluyor ben yeniden igne kulanıcam acaba yumurta sayısını artırmak için doktor birşey önertebilirmi.2 hafta dinlenip kendime geliymde konuşucam doktorla.ssk ilaçların bir miktarını ve merkezin bir miktarını karşılıyor.merkeze 1.300 veriyorsun ssk olunca.
deryacım ben bir çok doktora gittim sorun nedir niye çocuğumuz olmuyor diye üç doktorda bana yumurtaların büyümüyor dediler ilaç verdiler büyüdü ama yine olmadı tüp bebekte ulun bey en hafif iğne tedavisi verdi onda 19 yumurtam büyüdü 14 tanesi dölendi en kaliteli olan 4 taneyi ayırdılar gerisini bozdular 4 tanenin birini transfer ettiler 3 taneyi dondurdular şimdi şubatta gidip 2 taneyi transfer edip 1 taneyi bozucam transfer için 1500 lira istiyorlar zaten buda olmasa umutla bütün bağımı koparıcam çünkü istanbula gitmek zor oluyor .herşey kader kısmet biraz tekerleme gibi anlattım ama bu işleri artık anlamıyorum.inşallah hepimiz anne olucaz manen ve madden imkanın varsa hiç bekleme yeniden dene bu sefer olucak canım...
ceylin -naz ve derya 76 çok geçmiş olsun
aynen öyle canım benimde göğüsten ziyade göbek bir felaketti birde benim 2 ay felan sürdü inmesi çokta ağırıyordu bana ulun bey istersen 1 ay sonra gel transferini yapıyım demişti demekki herkesin değişiyor sende bekle 3 ay sonra yaparsın inşallah arka arkaya burada güzel haberler vericez.canım benim 3.ay bekleme sürem var vucudun dinlenmesi için 3.ay arayla yapılıyormuş tüp bebek. benim orda dondurulmuşlarım yok yumurta kalmadı bende donduracak yeniden ignelerle yumurta büyütme işlemi v.s bende birkez daha orada deneyim diyorum sürekli merkez degiştirmiym diyorum.birde bu ignelerden göbegim gögüslerim şişti öylece kaldı sizinde böyle oldumu.
sağolasın ndevilceylin -naz ve derya 76 çok geçmiş olsun
mavicim hayırlısı olsun canımderyacım ben bir çok doktora gittim sorun nedir niye çocuğumuz olmuyor diye üç doktorda bana yumurtaların büyümüyor dediler ilaç verdiler büyüdü ama yine olmadı tüp bebekte ulun bey en hafif iğne tedavisi verdi onda 19 yumurtam büyüdü 14 tanesi dölendi en kaliteli olan 4 taneyi ayırdılar gerisini bozdular 4 tanenin birini transfer ettiler 3 taneyi dondurdular şimdi şubatta gidip 2 taneyi transfer edip 1 taneyi bozucam transfer için 1500 lira istiyorlar zaten buda olmasa umutla bütün bağımı koparıcam çünkü istanbula gitmek zor oluyor .herşey kader kısmet biraz tekerleme gibi anlattım ama bu işleri artık anlamıyorum.inşallah hepimiz anne olucaz manen ve madden imkanın varsa hiç bekleme yeniden dene bu sefer olucak canım...
canım benim 3.ay bekleme sürem var vucudun dinlenmesi için 3.ay arayla yapılıyormuş tüp bebek. benim orda dondurulmuşlarım yok yumurta kalmadı bende donduracak yeniden ignelerle yumurta büyütme işlemi v.s bende birkez daha orada deneyim diyorum sürekli merkez degiştirmiym diyorum.birde bu ignelerden göbegim gögüslerim şişti öylece kaldı sizinde böyle oldumu.
biz aşılama yaptırmadık amaselam kızlar,ulun bey'de aşılama yaptıran var mı?Ben görüşmeye gidicem ama ne yapmam gerek bilmiyorum ilk görüşme nasıl geçiyor,muayene ediyor mu?
Birde başka yerde yaptırılan tahlil sonuçlarını kabul ediyor mu yoksa illa orda mı yaptırmamız lazım?
ceylinnaz sana da geçmiş olsun inş en yakın zamanda evladına kavuşursun..
tüm isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin inş...
slm canım seninle aynı zamanda tedavi olduk dimi, arife günü test yaptırmıştık beraber hatta sen umutta yaptırmıştın testini sonuç pozitifti. sonra sendemi keseyi göremedin benim gibi kimyasal gebelikmi oldu seninde anlamadım ben senin 2.tutu diye biliyorum ilkini kaybetmiştin.2.tutmadımı senin.
canım benim olumlu oldu keseyide gördük kalp atışınıda duyduk herşey yolunda allah kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?