Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

istanbulda yaşamadığım için ilk tercihim umuttu ikinci denememide orada yapıcam olumlu olumsuz istanbul maceramı sonlandırıcam bakalım hayırlısı:44:

canım ben ilk denememi başka hastanede yaptırdım ve ordan hiç memnun değildim.2.denememi umutda yaptırdım ve çok memnun kaldım.dondurulmuşlarım olmasada 2.bebek için yine oraya giderdim..fiyat konusuda pek pahalı gelmedi bana..1.500 verip evladını kucağına alcağını düşünsene..ne güzell olur.içimden geldi inşş dondurulmuşlarınla evladını kucağına alırsın.

amin inşallah çok güzel yazmışsın teşekkür ederim,ben mersinde yaşadığım için gelip gitmek çok zor oluyor oyüzden artık buda olmasa mersinde devam ederim yoksa ulun beye çok güveniyorum ama nasip bu arada bebişin nasıl büyümüştür maşallah allah nazarlardan saklasın.

amin darısı başına inşş..doğru haklısın uzaktan gelmek zor oluyordur..ama inş evladına hamile kalıpda gidersin mersine..kaç tane dondurulmuş embryon var?

hilalciğim nasılsın ebeğin nasıl küsmüyüzzz

iyiyim bebeğimde iyi allaha şükür..
hiç küs olurmuyuz canım benimm...sen nasılsın neler yapıyorsun?tedavine ne zman başlıyacaksın genelde son yazılanları okuyorum da:)

allah iyilik versin canım hipotiroit ilaçları kullanıyorum bakalım o düzelsin kısmetse başlıyacağım..

Arkadaşlar hakkızsam lütfen uyarın özellikle derya76 arkadaşlarımızın yazdıklarını baktımda gebe kaldığını öğrendiğinde umut çok iyi demiş gebe olmadığını öğrenince de umut çok kötü demiş bir yer ya iyidir ya kötüdür benim fikrimi sorasanızda ben kesinlikle umut derim

deryacım hakkında hayırlısı olsun
kendini toparlamaya bak canım ondan sonra merkeze düşünüp karar verirsin
belkide hiç gerek kalmaz neden olmasın rabbim ol dedikten sonra

ben 2 kere tüpbebek tedavisi gördüm ilki medikalpark dr latif küpelioğlu
2.si umutta ulunbey 3. için kendimizi maddi,manevi toparlamamız lazım bakalım kısmet ne zamana

Ceylin _naz inşallah canım bu seferki denemende bebeğine kavuşursun dualarımız seninle
allah razı olsun canım güzel dileklerin için
rabbim snada bebeğini sağlıkla kavuştursun inşallah

Merhaba
Saglik hizmeti veren kurum/kurulus veya kisilerin hizmet ucretlerinin paylasilmasi kanunen yasaktir. Biz yayinci olarak sorumluyuz sizlerde paylasimci olarak. her iki tarafinda zarar gormemesi icin rakam telafuz etmeden paylasim yapmanizi rica ediyorum.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Bu resmi aciklama ...

Gelelim kisisel dusuncelerime, Cogunuz biliyordur bu sitenin hayata gecmesi oglum Emir ile basladi Emir tup bebek ile meydana geldi ve bu site Turkiye'nin en buyuk ve icerigi en zengin kadin portali haline geldi. Ozellikle Tup Bebek konusunda bu yola bas koymus kisilerin vazgecilmez bir bilgi kaynagi ve paylasim sitesidir. Bizler 10 sene once tup bebek yoluna girdigimizde bugun sizin odediginiz rakamlari hayal bile edemezdik. Insanlar evlerini arabalarini satiyordu, her bir deneme icin 10-15.000 $ gibi bir ucretlenme vardi. Buna yan masraflari eklemiyorum bile. Evet rakamlar iner cikar ama neye gore pahali ne ye gore ucuz tartismasi dogru olmaz. Herkesin maddi imkanlari farklidir, tabi bugun ki rakamlara sukredin de demiyorum ama boyle bir kutsal yolda inanin ucun besin onemi olmuyor gozunuz bunlari gormuyor. Tabiki hesap yapacaksiniz ama saglik sektorunde mukayese etmek ne kadar dogru bilemiyorum. Her iste bir hayir vardir, lutfen tup bebek konusunda yazdigim yazilari okuyun nasil bir surecten gectigimi satir satir izleyin.

Buna ek olarak Ulun Hoca sorularinizi http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-embriyoloji-doc-dr-ulun-ulug-f1000/ adresinde cevaplamaktadir.

Bizim hic boyle bir sansimiz olmadi, kulaktan dolma bilgiler, efsanler ile bu yolda ilerledik bir de su anki imkanlara bakin.

Saygilar

Bu malesef tup bebek surecinde yasanan ve ilaclarinda etkisi ile hormon dengelerin degismesi sonucu sergilenen bir tavir gayet dogal ve normal.

Lutfen arastirin bol bol yorumlari okuyun gidin hocalar ile tek tek gorusun ve en dogru karari siz verin.

Nihan sen sadece benim yazdıklarımı okumuşsun ben yazmadım, hilalin yazdıklarına cevap olarak yazdım.ayrıca umut tüp bebek merkezi kötüdür diye bir terim kullanmadım.tutunca iyi tutmayınca kötüdür yazdım. ulun beyele fazla görüşememiş olabiliriz ama yapılması gerekenleri adam yapıyor zaten asla ulun bey köyüdür diye bir terimde kullanmadım. bana biraz soguk gibi geldi dedim sadece belkide sıcak kanlı bir doktordur ben tedavi boyunca fazla görüşemedim yanılmış olabilirim doktorun soguk olması işini kötü yaptıgı anlamınıda gelmez.ayrıca burada yazdıklarımıda merkezde söyledim eger yaşadıklarımı yazamayacaksam burada yazmamın anlamı ne?neden yazışıyoruz?sen hayal kırıklıgı yaşamanın ne demek oldugunu biliyormusun?ben bunu 24.kez yaşadım ve daha ne kadarda yaşayacagımı bilmiyorum.bunun yanındada 5.aşılama ve 1.tüp bebek tedavisi gördüm sen bir kez denedin tutu düştü ikinciye tutu şimdi hamilesin.ben uzun zamandır aralıksız tedavi görüyorum bu insanı nasıl maddi ve manevi yıpratır biliyormusun? sen hastanede eşinle birlikte gebelik testi yaptırıp negatifi görünce gözyaşlarına bogulmanın ne demek oldugunu biliyormusun?nelerden fedakarlık yaptırıp bu tedavileri yaptırıyorum biliyormusun?ben yanlız degilim diyordum bu sitede yazışırken kader arkadaşlarım var beni en iyi onlar anlar diyordum yanılmışım senki bunları yaşayan biri olarak bu şekilde yazabiliyorsan geçekten ben yanılmışım ve yanlızmışım kaldiki ben bir hastayım merkez ve doktor konusunda görüşlerimi açık yüreklilikle yazabilirim bu seni neden rahatsız etti anlamadım.ben 29.06.2010 hastane ve doktor hakkında görüşlerimi yazdım açık yüreklilikle şikayetlerimi yazdım lütfen ve insanları anlayıp dinlemeden ön yargılı davranıp eleştirme tüm bu yazdıklarına ragmen sana tüm kalbimle bebegini kucagına almayı diliyorum arkadaşım.

İyi geceler bende PCOS sorunu var 3 kez aşılama tedavisi yapılmasına rağmen bir türlü gebe kalamadım yarın için Dr. Ulun beyden randevu aldım burda çok fazla tavsiye ediliyor umut tüp bebek merkezi bakalım görüşme nasıl gececek ............................

buraya kendi fikirlerimi yazmak istedim son okuduğum durumlardan dolayı....
ben umut tüp bebek ulun bey hastalarından biriyim ilk denememde başaramadık 2. ye yürüyoruz hiç detaya ona buna öleye böleye girmeden sadece tek cümleyle ulun beye olan güvenimi samimiyeti belirtmek istiyorum:

Bu yolda 11. de anne olucan deseler gözümü kırpmadan gene 11 indede hatta doğumumda da ULUN Bey derim arkadaşlar başka hiç bişi sölemek ve yazmak istemiyorum herşeyden önce bunun kadarde yazılı olması şart ama kimse unutmasın.....

kesinlikle sana katılıyorum.........
ulun beyde doğum yapmayı bende çok istedim ama parasal durumlardan dolayı yapamadık..ama son güne kadar irtibatı kesmedik..kendi kadın doğumcundan çok ulun beye güvendim güvenirim.

sen hayal kırıklıgı yaşamanın ne demek oldugunu biliyormusun

Gebe kalıp bebeğini içinde hissetip onu kaybetmeyi Evet çok iyi biliyorum

evet hakkaten öle laf söletmem yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler.... allah nasip ederse o dönem bi gelsin hayırlısıyla neyse ne elimden geleni yapıp sonunuda onla görmeyi istiyoum hayırlısı bi oraya gelelimde canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…