- Konu Sahibi gokdenizsen
-
istanbulda yaşamadığım için ilk tercihim umuttu ikinci denememide orada yapıcam olumlu olumsuz istanbul maceramı sonlandırıcam bakalım hayırlısı:44:
canım ben ilk denememi başka hastanede yaptırdım ve ordan hiç memnun değildim.2.denememi umutda yaptırdım ve çok memnun kaldım.dondurulmuşlarım olmasada 2.bebek için yine oraya giderdim..fiyat konusuda pek pahalı gelmedi bana..1.500 verip evladını kucağına alcağını düşünsene..ne güzell olur.içimden geldi inşş dondurulmuşlarınla evladını kucağına alırsın.
amin inşallah çok güzel yazmışsın teşekkür ederim,ben mersinde yaşadığım için gelip gitmek çok zor oluyor oyüzden artık buda olmasa mersinde devam ederim yoksa ulun beye çok güveniyorum ama nasip bu arada bebişin nasıl büyümüştür maşallah allah nazarlardan saklasın.
canım ben ilk denememi başka hastanede yaptırdım ve ordan hiç memnun değildim.2.denememi umutda yaptırdım ve çok memnun kaldım.dondurulmuşlarım olmasada 2.bebek için yine oraya giderdim..fiyat konusuda pek pahalı gelmedi bana..1.500 verip evladını kucağına alcağını düşünsene..ne güzell olur.içimden geldi inşş dondurulmuşlarınla evladını kucağına alırsın.
hilalciğim nasılsın ebeğin nasıl küsmüyüzzz
iyiyim bebeğimde iyi allaha şükür..
hiç küs olurmuyuz canım benimm...sen nasılsın neler yapıyorsun?tedavine ne zman başlıyacaksın genelde son yazılanları okuyorum da:)
allah iyilik versin canım hipotiroit ilaçları kullanıyorum bakalım o düzelsin kısmetse başlıyacağım..
amin darısı başına inşş..doğru haklısın uzaktan gelmek zor oluyordur..ama inş evladına hamile kalıpda gidersin mersine..kaç tane dondurulmuş embryon var?
deryacım hakkında hayırlısı olsunslm canım bende artık kaderci oldum gerçekten tutacagı varsa tutuyor allah kısmet ederse olur bende bürükselle görüştüm 3.ay beklemem lazımış 2.tüp için umutanda aradılar beni seni aramadılarmı yaa işimiz çok zor çok yoruldum sorma arkadaşım.sen kaç kez tüp yaptırdın umutta ilkmi seninde bende biraz toparlıym diyorum kendimi benimde artık piskolojim bozuldu hep hayal kırıklıgı yaşamaktan çok yoruldum...
allah razı olsun canım güzel dileklerin içinCeylin _naz inşallah canım bu seferki denemende bebeğine kavuşursun dualarımız seninle
Arkadaşlar hakkızsam lütfen uyarın özellikle derya76 arkadaşlarımızın yazdıklarını baktımda gebe kaldığını öğrendiğinde umut çok iyi demiş gebe olmadığını öğrenince de umut çok kötü demiş bir yer ya iyidir ya kötüdür benim fikrimi sorasanızda ben kesinlikle umut derim
Arkadaşlar hakkızsam lütfen uyarın özellikle derya76 arkadaşlarımızın yazdıklarını baktımda gebe kaldığını öğrendiğinde umut çok iyi demiş gebe olmadığını öğrenince de umut çok kötü demiş bir yer ya iyidir ya kötüdür benim fikrimi sorasanızda ben kesinlikle umut derim
buraya kendi fikirlerimi yazmak istedim son okuduğum durumlardan dolayı....
ben umut tüp bebek ulun bey hastalarından biriyim ilk denememde başaramadık 2. ye yürüyoruz hiç detaya ona buna öleye böleye girmeden sadece tek cümleyle ulun beye olan güvenimi samimiyeti belirtmek istiyorum:
Bu yolda 11. de anne olucan deseler gözümü kırpmadan gene 11 indede hatta doğumumda da ULUN Bey derim arkadaşlar başka hiç bişi sölemek ve yazmak istemiyorum herşeyden önce bunun kadarde yazılı olması şart ama kimse unutmasın.....
kesinlikle sana katılıyorum.........
ulun beyde doğum yapmayı bende çok istedim ama parasal durumlardan dolayı yapamadık..ama son güne kadar irtibatı kesmedik..kendi kadın doğumcundan çok ulun beye güvendim güvenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?