- Konu Sahibi gokdenizsen
-
nasılsınız kızlar buğün dr gittim hipotroitim normale dönmüş fakat dr bir ay daha ilaca devam etmem gerektiğini söyledi sanırım benim tedavi birkaç ay ertelenecek..
belgincim hayırlısı olsun, sanırım aynı zamanda gidicez merkeze
biz aşılama yaptırmadık ama
ilk görüşmede muayene istiyorsan ona göre randevu veriyorlar bence muayene olmanı tavsiye ederim
tahlil konusunda önceden yapılmış bütün tahlil,rahim filmi v.s. ne varsa götür ayrı tahlil veya test istediğinde
illaki oradan istemiyor bize nerede olursa olsun yaptırabilirsiniz demişti
inşallah tedavin size bebişinizi kavuşturur
teşekkürler hilalcim nasip değilmiş
dondurulmuşumda yok malesef olsaydı bende en kısa zamanda denerdim
kısmet bakalım 3.ye ne zaman başlarız
sen ne zman gideceksin arkadaşım merkeze.
olsun canım hayırlısı olsun belki karşılaşırız bizimki mart nisan gibi olacak sanırım havalarda soğudu zaten bide istanbulda yaşamadığım için kışın belki zor olur..
haklısın bende istanbulda yaşamıyorum ama soğuklar etkilermi onu bir araştırmak lazım dediğin gibi hayırlısı olsun.
Etkiler mi? :18:
Benim salı günü yumurta toplama işlemim yapılacak inşallah herşey yolunda gider
inşallah herşey yolunda gider allah gönlüne göre versin. kendine iyi bakarsın allahın izniyle hiç bir sorun olmaz bizide haberdar et dualarımız seninle olsun.
canım soğuklar etkiler derken gidiş geliş açısından demek istedimmm ewet hayırlısı
inşallah herşey yolunda gider allah gönlüne göre versin. kendine iyi bakarsın allahın izniyle hiç bir sorun olmaz bizide haberdar et dualarımız seninle olsun.
aman herşeyden korkar oldum sizde böğle yazınca acaba dedim
aman herşeyden korkar oldum sizde böğle yazınca acaba dedim
korkma canım sen istanbulda yaşıyorsan sorun olmazki ben şehirdışındayım o yüzzden...
hayırlısı olsun allah kucagına almayıda kısmet etsin darısı bizim başımıza canım.doktorun kimdi senin.
canım benim olumlu oldu keseyide gördük kalp atışınıda duyduk herşey yolunda allah kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu
hillal 85 doğrudur dondurulmuş emriyolardan dolayı çağırmıştır merkezle konuştum 1500 dediler bana biraz pahallı geldi yanılıyorda olabilirim.
nihan diğer topikde keseyi gördünmü diye sormuştum sen keseyide görmüşsün kalp atışınıda duymuşsun çok sevindim senin adına canım..
mavi hiç bir fikrim yok dondurulmuş fiyatlarla ilgili..bende merak ettiğim için sordum sana.diğer merkezlerde farklımı acaba?gerçi ne olursa olsun verilcek embryolar orda:)[/QUOTE :44:istanbulda yaşamadığım için ilk tercihim umuttu ikinci denememide orda yapıcam böylece olumlu olumsuz istanbul maceramı sonlandırıcam bakalım hayırlısı
nihan diğer topikde keseyi gördünmü diye sormuştum sen keseyide görmüşsün kalp atışınıda duymuşsun çok sevindim senin adına canım..
mavi hiç bir fikrim yok dondurulmuş fiyatlarla ilgili..bende merak ettiğim için sordum sana.diğer merkezlerde farklımı acaba?gerçi ne olursa olsun verilcek embryolar orda:)
inşallah bugün yumurta toplama işlemim yapıldı ilginctir bugün klinik çok sakindi 8 tane yumurta geldi bakalım kaçtanesi dölenecek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?