Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Umut tüp bebek merkezinde ulun bey ile 5.denemde tanıştım ve yeni bir başlangıç ve yeni bir sayfa açtım hamileyim

mrb bende ulun beye başladım bu ay ilk denemem hüsranla sonuçlandı başka bi hastabede yani.siz hamileymişsiniz allah tamamına erdirsin çok güzel bi duygu olsa gerek .sizin problem neydi acaba neler yaptınız yaza bilirmisiniz tecrübler gerekli tşk.

teşekür ederim allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyu 4 kez farklı merkezlerde denemelerim oldu 5.denememde umutta başvurdum ilk başvurudan sona çok uzun zaman geçti eşimin rahatsızlığında dolayı tedaviye uzun bir süre ara vermek zorunda kaldık sonrasında ise kendimizi toparlayarak 5.deneme için başlangıç yaptık benim bir tüpüm yok yumurtalık rezervimde hem az hemde çıkan yumurta kalitesizdi ama herşey yolunda gitti ve çıkan yumurtam döllendi

Tedaviye başladın mı?

Son düzenleme:

mrb kusurabakma uzun zamandır yazamadım bende polıp vardı alındı evet dün trasfreım oldu dondurulmuşlar ile bakalım hayırlısı olur inş.

herkese merhaba,
ben iki denemei süleyman bey ile yaptım şimdi ulun beyi düşünüyorum nasıl bir tedavi süreci var ne gibi şeylr uyguluyor bana bilgi verebilirmisiniz

slm arkadaşlar 24 yaşındayım geçen yıl 15 nisanda 2 aylık bebeğim düştü kürtaj oldum 4 yıllık evliyim çocuğum henüz yok bi gebelik yaşadım 16 gün sürdü sizce tüp bebek tedavisi düşünmem doğrumu yoksa normal gebeliği bekleyeyimmi 1 yıl antideprasan kullandım tedavim bitti ama bende bittim (kendimi yorgun yaşlı ve beklentisiz bi ruh halindeyim yardımcı olmak isteyen yada aynı durumda olan arkdş.yorumlarını bekliyorum melek

canım bence bu senin verebileceğin bi karar değil.doktor araştır.güvenebileceğin bi dokotra git.tüm tahlilerin muayenelrin yapıldıktan sonra normal yolla kalabiliyorsan neden tedavi olasın.bizler yani tüp bebek dışında anne olma şansı/ihtimali olmayan insanlar mecburen katlanıyoruz.ama inan çok zorlu bi süreç.zorunlu olmadıkça çekilir çile değil yani..aşamalarına internetten bak,tabi bunlara psikolojik etmenleri de ekle...daha yaşın çok genç.yumurta takibiyle,yada ne bileyim belki vitamin/ilaç takviyesiyle olur inşallah.tabi sen bilirsin

İki tüp bebek denem var üçüncü denemeyi ulun bey ile düşünüyorum tedavi süreci aslında bakarsan çok kolay ama herşey bittikten sonra gebelik sonucunu beklemek var ya işte o çok zor ben 5 yıllık evliyim çok uzun aralıklar tüp bebek yaptırdım çünkü toparlanmam çok zor oluyor antideprasyon kullanmadım ama psikoloğa gittim son bir kez daha denemek istiyorum çünkü anne olmayı çook istiyorum

merhaba arkadaşlar

Ulun Bey'in 3 senedir hastasıyım...3 Kez tüp bebek denemem var...Birincisi hamilelikle sonuçlandı fakat 9.haftada kalbi durdu...
İkincisi tutmadı...Son transferim bu aydı... 10 ağustos ta üçüncü transferim yapıldı...Embriyo kaliten çok iyi dendi... tüm beslenme programlarıma ilaçlarıma dikkat etmeme rağmen üstüne üstlük gebelik şansını arttırmak için yapılan gebelik aşısını olmama rağmen 22 ağustosta büyük bir hevesle gittiğim hastanede kan testinde negatif sonucu büyük bir hayal kırıklığıyla gördüm...Hala kendime gelmiş değilim ne yapıcam bilmiyorum...Ulun Bey de şu anda izinde...Çaresizlik almış başını gidiyor...Daha iyisi ne yapılabilir ne yapmalıyım diye beynimi kemiriyorum yokmu bir çare...Ulun bey bir çok kişinin derdine çare olmuş olabilir ama bana olmuyor...

Önerisi olan arkadaşlar varmı acaba? Ben kafamı nerelere vursam rahatlarım...Bebeğime nasıl kavuşurum...

DİP NOT : 8 senelik evliyim 36 yaşındayım 29 yaşından beri doktorlardayım...Doğuştan yarım rahimliyim...Genetik olarak kan pıhtılaşmasına yatkınlık var... e daha ne olsun...

Son düzenleme:
merhabalar ben de ulun beyin hastasıyım.35 yaşındayım 1 kez tüp bebek yaptırdık umut tüp merkezinde ama sonuç maalesef negatif. Benim transfer günümde ulun bey yurt dışındaydı süleyman bey yaptı transferi hala kafamda acaba ulun bey olsaydı sonuç farklı olur muydu sorusu var.ayrıca ulun beye ve merkeze olan olan güvenim de sarsılmış durumda. benim sorunum sebebi bilinemeyen infertilite. eşimin değerleri normal. bundan iki yıl önce kendiliğinden bir gebeliğim var ama 8.haftada düştü. aslında küçük de olsa bazı sıkıntılarım var ama diğer doktorlar da ulun bey de bunların gebeliğe olumsuz etkisi olmayacağını söylüyor. bir başarısızlık insanın umutlarını ister istemez yıkıyor. açıkçası ben artık ulun bey bir şeyleri atlıyor mu görmek için yeterince inceleme yapmıyor mu diye düşünüyorum . ikinci denemeyi oraya yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım karar vermiş değilim

arkadaşlar ben de ulun beyde tedaviye başlamak istiyorum ama ilk deneme de tutmuyormuş genelde öyle diyorlar...bilgisi olan

Bence bunun ulun beyle bur ilgisi yok. Ilk deneme de tutmana olasılığı zaten yüksek. Tabi bu tutmiyacagi anlaminada gelmiyor. Ben ulun beyin hastasıyım. Iki negatifim var ama bu ulun beyi kötü yapmaz. Herşey ne kadar iyi olursa olsun sonuc hep olasılıklara bagli.

yanlış anladınız herhalde genelde ilk deneme de tutmuyormuş...ulun beye ben de çok güveniyorum..güvenmesem ona gitmemki...ilkinde tutmazsa ikinciyi izmir kentte deneyeceğim ....çok övüyorlar orayısizin kaçıncı deneme ve sorun ne olmaması için???????:

Bende sana benzer bir durumdayim.ne yapsam acaba diye düşünmekten kafayi yedim.ama cevabi koçaş bir boşluk.sabredip inad edip doktor doktor gezicez.daha ne olsun demissin ya benim halim ...3 ameliyat tüplerin ikisinde alindi genetik bozukluk 3 tüp berbek 4 uncvuyu denicem kiii hamilenkalsam bile genetik nedeniyle doguranas kadar rahat yok maalesef eee daha ne olsun????hepimize bol bol bebisss olsun diyelim

Sen ne tatil bir insansin arkadasim beni aglattin ama bebeginlke sana mutlu yollar diliyorum darisi bizim basimiza

merhaba kusura bakma arkadasım sanırım yanlış anlaşlılma olmuş cevap ta gec oldu onun için de özür:) benim 3. deneme aslında bende sorun yok embriyolar da kaliteli ama iş biraz da şans galiba... (erkek infertilitesi) şu anda sonuç bekliyorum 17 ekim de sonuç alıcam inşalla pozitif haberler veririrm de herkese ümit olur.

rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah.17 ekim hayatının en güzel günü olması dileğiyle

merhaba arkadaşlar

6 yıllık evliyim 2 senedir bebek için didinip duruyoruz.
Bir defa kendiliğinden gebe kaldım (onulasyon testi sayesinde) ama 6 . haftada düştü...
2 defa aşılama yaptırdık. Sonuç negatif
Eşimin sperm sayısı düşük, şansı artırmak için 2 defa aşılama denettiler. Ama sadece moral bozukluğu ve vakit kaybı yaşadık...
Daha fazla aşılama deneyecek gücüm yok..
Bir arkadaşım ulun beyle ilk tüp denemesinde bebeğine kavuştu. Bizde onlardan pozitif şeyler duyunca ulun beye gitmeye karar verdik. Kasım ayında ilk tüp bebek denemesini yaptırmayı istiyoruz.
Ayrıca araştırmalarımda Bülent Tıraş la ilgili de pozitif şeyler duydum. Sizce hangisini seçmeliyim?

oooof.bende kararsızım kızlar.2. deneme ulun bey yapmıştı.3. deneme için ne yapacağımı bilmiyorum:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…