- 31 Ağustos 2011
- 1.267
- 763
- 123
- Konu Sahibi gokdenizsen
-
- #1.181
henüz öğrenmedim canım. cumartesi günü rahim filmini çektirip ona göre kararımızı verecektik. ama istanbuldaki elektrik kesintisinden dolayı işlem yapılamadıbende ki şanssızlık her yerde çıkıyor galiba karşıma bugün izin alıp akşam çektiricem inşallah. fiyatları da öğrenince buraya mutlaka yazarım.
Umut tüp bebek merkezinde ulun bey ile 5.denemde tanıştım ve yeni bir başlangıç ve yeni bir sayfa açtımhamileyim
canım napıyosun bayadır görüşemedik 33 haftalık olduk biz doğuma sayılı günler kaldı heyecanla bekliyoz 23 ünde kontrolüm var nstye bağlicak doktor sen ne durmdasın????
Kesinlikle tavsiye ederim ulun bey mükemmel bir hekim çok samimi ve güven veriyor şimdiye kadar gittiğim doktorlara benzemiyor sizi dinliyor ve açıklayıcı bilgiler veriyor. iyiki gitmişim ve tanımışım.
canım değerim 112 çıktı
merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda
Ben bulent tiras da 3 negatif tup bebek yasadim biraz uzun hikaye ama tavsiye etmem ben... Rabbim hayirlisini nasip etsin hepmiz icin insallah. simdi bende yeni merkez arastiriyorum... sanirim onumde uzun bir surec beni bekliyor :'(
Pgt yaptirmanizi oneririm bir arastirin bence
Pgt arastirmani tavsiye ederim bundan sonraki tedavin icin
ULUN BEYıNN HASTALARI YADA HATASI OLMAK ıSTEYEN ARKADAŞLAR GELıN TOPLANALIM
Öncelikle ben fikrimi belirteyim
Ulun bey mükemmel bir doktor şuan kendisiyle tedavim devam ediyor Alman hastanesinden yine bahceci gurubuna bağlı olan umut tüp bebek merkezinde göreve başladı.Tedavime başlamadan önce yapılacak olan bütün hazırlığı yaptı beni diğer merkezler gibi hemen başlayalım demedi daha önceki tedavilerimin neden olumsuz olduğunu araştırıp öğle tedaviye başladı diğer merkezler ise elindekileri getir adet 2 günü tedaviye başlayım demişti ve hep hayal kırıklığına uğramıştım ilk defa bir doktor benimle bukadar çok ilgilendi her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum ama diğer tedavi gördüğüm merkezlerde ise doktora ulaşmayı bırak geri dönüş zahmetinde bile bulunmuyorlardıııııı.
Kimse yokmu ulun byden son zamanda iyi sonuc alan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vqzgectim bende zaten on gorusmeyi muayene olmadan yapmıyor e ben memnun kalnazsam muayne ucreti çöp olacak onun icin esimin isteğiyle vazgeçtim ordan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?