- Konu Sahibi gokdenizsen
-
- #1.121
allah kolaylık versin canım kaç tane yerleştirildi?
merhabalar neldelin
nasılsın?transfer sonrası beklemedesin sanırım,günlerin nasıl geçiyor? Benim yarın yumurta toplama işlemim var,sabah 11 de..inşallah güzel geçer,kaliteli yumurtalar oluşmuştur...transferini kaçıncı gün yaptılar canım?3. Gün mü 5. Gün mü?
Inşallah hep beraber güzel haberler alırız...görüşmek dileğiyle
23 ocakta kontrolumüz vardı çok şükür bebeğim büyümüş 11.7mm olmuş tam 8+0 günlük ama mide bulantılarım başladı bu birazcık kötü geçiyor olsun bunlarıda atlatırız neler atlattık
herşey yolunda çok şükür
canım buyuk gun 1 şubat mı senin ayyyy çok heyecanlandım şimdi kaldı 2 gün..............sabırsızlıkla beklıyorummmmm
CANIM HAMİLEYİMMMMM
canım çok sevindim maşallah değerin kaç?
canım değerim 112 çıktı
maşallah değerine şimdi sıra kesede sonrada kalp atışlarında ayyy çok güzel bi duygu yaaa...rabbim yaşatır inşallah
ÇOOOOK UZUN ZAMANDIR YAZAMADIM AMA İNANIN KALBİM HEP SİZLERLE
UMUT TÜP BEBEK EKİBİ BANA DÜNYANIN EN DEĞERLİ HEDİYESİNİ VERDİLER DÜNYALAR TATLISI KIZIMA ONLAR SAYESİNDE KAVUŞTUM
Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin
Allah kimsenin yuvasını cocuksuz anaların kucağını boş bırakmasın
nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim
Rabbim kimseyi cocuk hasreti ile sinamasin ben ULun Bey'in yardimlari ile hamile kaldim cok derin saygi duydugum muhtesem bir dr. Dogumumuda ULun BEy'de yapmk istiyrm istedigi ucret hakkinda bilgsi olan var mi bilgilendirirseniz sevinrm
tülinn26 canım nerdesinnnn
oğluşum olucakmışşşşş:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?