Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

allah kolaylık versin canım kaç tane yerleştirildi?

canım birtane verdiler zaten dondurulmuşumda kalmadı 5 gün transferim yapıldı

5.gün yapıldı canım günlerim sıkıcı gebemiyim değilmiyim sorusunun cevabı beni mahvediyorrr

canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaaaaaaa

ÇOOOOK UZUN ZAMANDIR YAZAMADIM AMA İNANIN KALBİM HEP SİZLERLE

UMUT TÜP BEBEK EKİBİ BANA DÜNYANIN EN DEĞERLİ HEDİYESİNİ VERDİLER DÜNYALAR TATLISI KIZIMA ONLAR SAYESİNDE KAVUŞTUM

Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin

Allah kimsenin yuvasını cocuksuz anaların kucağını boş bırakmasın

amin bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.eski arkadaşlardan birilerini görmek ve güzel haberlerini almak çok güzel ne zaman doğum yaptın?

Kesinlikle tavsiye ederim ulun bey mükemmel bir hekim çok samimi ve güven veriyor şimdiye kadar gittiğim doktorlara benzemiyor sizi dinliyor ve açıklayıcı bilgiler veriyor. iyiki gitmişim ve tanımışım.

Nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim

Allahım bu ne güzel bi duygu elleri kolları bacakları her yeri oluşmuş içimde kıpır kıpır hareket ediyordu 28 şubatta 2 li testim var inşallah onun sonucuda temiz çıkar şükürler olsun rabbime.....

Rabbim kimseyi cocuk hasreti ile sinamasin ben ULun Bey'in yardimlari ile hamile kaldim cok derin saygi duydugum muhtesem bir dr. Dogumumuda ULun BEy'de yapmk istiyrm istedigi ucret hakkinda bilgsi olan var mi bilgilendirirseniz sevinrm

çok güzellllll

Rabbim kimseyi cocuk hasreti ile sinamasin ben ULun Bey'in yardimlari ile hamile kaldim cok derin saygi duydugum muhtesem bir dr. Dogumumuda ULun BEy'de yapmk istiyrm istedigi ucret hakkinda bilgsi olan var mi bilgilendirirseniz sevinrm

AMİN CANIMM ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE BABA OLMA HAZZINI TATTIRSIN

tülinn26 canım nerdesinnnn

arada bi takılıyorum canım sen na yaptın uzun zaman oldu haber veremedik birbirimize benim bebeğim iyi çok şükür 2 li test sonucum temiz çıktı ama hala cinsiyetini öğrenemedik 15 haftalık oldu bakalım bu hafta yine gidicez doktora kontrole şimdilik herşey çok güzel sende durumlar nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…