evet cnm olmayi düsünüyorum, hatta düsünmekle kalmayip olcam ins :86:
ya zühtü bey diye karar vermistim, emindim kesinlikle ona olmak istiyodum:97: ama ne yalan söyleyim son zamanlarda benimde kafam karismadi degil
suan icim aklimda net bi isim yokne tuhaftirki arastirmayida biraktim allam ne olcak benim bu halim bilemiyorum
ben zühtü beyi tavsiye ederim..bazı arkadaşlar var sonuçtan cok memnun olmayan ama bu demek değildir ki herkesin burnu kötü olacak.her doktor süper burunlar yapmıyor.en iyi doktorun bile yaptığı burunlarda hatalı olabiliyor.tabi insanların memnuniyetinde bağlı bi durum.ben zühtü beyden cok memnun kaldım. burun,gögüs ve basenlerimi zühtü beye yaptırdım cokta memnunum ve tavsiyede ederim..
oske eski burnunu görünce zühtü bey kafama iyice yattı ya :) çok doğal olmuş çok güzel yapmış. şimdi ben ameliyat olmadığım için seni o kadar iyi anlamıyor olabilirim ama senin yaşadığın değişim bile bir mucize benim için. Ayrıca o küçük kemerimsi şey kemerin olduğu yerde de değil sanki daha aşağıda. Sen onun kemik olduğuna emin misin şişlik gibi tatlım ya. zühtü bey ne diyor kemik mi diyor?
Evet canım, kafalar ister istemez karışıyor ama kafaya girdimi bu ameliyat düşüncesi kolay kolay çıkmıyordaben aylardır barış çakır ve zühtü demir arasında gidip gidip geliyorum. Gel bir çılgınlık yapalım zühtü beye beraber ameliyat olalım
sen ne zaman olmayi düsünüyosun cnm ?
kızlar zühtü bey nerde biliyomusunuz..onepten ayrılmış..
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, Zühtü Beye muayene oldum estenik'te, göğüs estetiği için çok kararsızım, yardımcı olabilecek var mı göğüs ameliyatı olan var mı Zühtü Beye, doktor araştırıyorum mayısta olmak istiyorum
Evet artık Onep'te değil. Ayrılmış.İyi de olmuş bence. Bu arada bende Zühtü Beye oldum ameliyatımı.Gayet memnunum. Bazı arkadaşları anlayamıyorum Petek dinçöz, Deniz Akkaya burnu falan isteyip ısrar ediyorlar. Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama onlar en az 3 defa ameliyat olmuştur.siz bir seferde mucize istiyorsunuz eğer burnunuz büyükse.
arkadaşlar göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum doktor araştırıyorum.isim listeme zühtü beyi de ekledim ama biraz bilgi verebilir misiniz hangi yöntem uyguluyo ve ücret ne kadar?
canım sana özelden cevap yazdım..dual pand yaptı bana senin vucut yapına göre hangisi uyarsa onu yapıyor gögüs ölcülerinde meme dokuna göre ayarlıyorr tabi seninde fikrini alıyorr fiyatlarda yapılcak ve takıcak silikonun ceşidine göre değişir hastane farkı felan bunlardan cok önemli olan gögsün iyi olması ve deneyimli ve iyi bir doktorun yapması ben cok araştırmayı severim ve ben cok memnunum cok doğal gögüslerim ne büyük ne küçük 85.c yada 85 b kullanıyorum kalıba göre görede cup değişiyor
Ank32 iz çok fazla kalıyormu yani belirginliği nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?