canım günlüğüm ve sevgili diyet yolcusu arkadaşlarım :))
bugün itibari ile kesin ve kattiii kurallarım ile diyetime başlamış bulunmaktayımm..
lanet olası kilo takip çizelgesini bir türlü hazırlayamadım ama elbet onuda başaracağım
1,73 boyunda ve son dönemde hızla aldığım kilolar ile 78 kg a ulaşmış bulunmaktayım..
daha önce kullanmış olduğum bi ilaç desteği ve yine bu şekildeki azimli diyetim ile birlikte
40-45 günde 82 kg dan 64 kg.a düşerek çıtı pıtı bir kızcağız olmuştum :)
neden gene aynı performansla üstelik bu sefer 78 den 65 e düşmeyeyim kiiiii ??
öncelikle aldığım karar şudur kiii,
diyet yapmak uğruna kendimi ziyan etmeyeceğim..
kahvaltılarımı acınacak hale düşürmeden diyetimi yapacağım..
bugün de bu şekilde başlayarak
kahvaltımda 3dilim kızarmış ekmeğimi peynirimi marmelatımı yedim çayımı içtim...
ama sonra 5 çayının yanında sadece baharatlanmış ve limonlanmış azıcıkkkta zeydinyağı değdirilmiş haşlanmış patates yedim..
akşam yemeğimde de çorba ve zeytinyağlı pırasa..
tok muyum ??
evet tokum :)) tok olmalıyım...tok olucam..
eğer günlüğümü okur bana destek olursanız memnun olurum...
ve birde bana şu satırlarımı nasıl renklendirip & şekilli ikonları nerden ekleyeceğimi öğreten biri olursa çok sevinirim...
hoşgeldiniz günlüğümeee :)))
spor ... hmm.. hiç sevmiorum spor yapmayı yaww..
bide bi kalp problemim olduğu için spor yaparkken çok çabuk yoruluyorum...
oldum olasıda sevmedim zaten sporu...
ama işşteee şuara destek olsun diye bikaç harekettt yapsammı yapmasammmı arası takılıyorum :)
ha bide bu arada ben 5i1yerde çay da kullanmaya başladım..
ya aşağıda ikon mikon,renk menk bulamıyorum ben beee(
canım sporsuz diyet olmaz terlmen lazım ki o yediklerinin toksinleri atasın...kalp problemin varmış geçmiş olsun doktor kontrolün altında spor hareketleri yapsan daha iyi olur sağlından olma derim...
canım günlüğüm ve sevgili diyet yolcusu arkadaşlarım :))
bugün itibari ile kesin ve kattiii kurallarım ile diyetime başlamış bulunmaktayımm..
lanet olası kilo takip çizelgesini bir türlü hazırlayamadım ama elbet onuda başaracağım
1,73 boyunda ve son dönemde hızla aldığım kilolar ile 78 kg a ulaşmış bulunmaktayım..
daha önce kullanmış olduğum bi ilaç desteği ve yine bu şekildeki azimli diyetim ile birlikte
40-45 günde 82 kg dan 64 kg.a düşerek çıtı pıtı bir kızcağız olmuştum :)
neden gene aynı performansla üstelik bu sefer 78 den 65 e düşmeyeyim kiiiii ??
öncelikle aldığım karar şudur kiii,
diyet yapmak uğruna kendimi ziyan etmeyeceğim..
kahvaltılarımı acınacak hale düşürmeden diyetimi yapacağım..
bugün de bu şekilde başlayarak
kahvaltımda 3dilim kızarmış ekmeğimi peynirimi marmelatımı yedim çayımı içtim...
ama sonra 5 çayının yanında sadece baharatlanmış ve limonlanmış azıcıkkkta zeydinyağı değdirilmiş haşlanmış patates yedim..
akşam yemeğimde de çorba ve zeytinyağlı pırasa..
tok muyum ??
evet tokum :)) tok olmalıyım...tok olucam..
eğer günlüğümü okur bana destek olursanız memnun olurum...
ve birde bana şu satırlarımı nasıl renklendirip & şekilli ikonları nerden ekleyeceğimi öğreten biri olursa çok sevinirim...
Canım senin de topiğn hayırlı olsun.Bu kararı almak ve aldığın karar için bişeyler yapmak çok güzel,insanda bi ferahlama yaratıyo.İnşallah hep birlikte kilolarımızı vereceğiz.
Aramıza hoşgeldin buraya günlük açman bile bişeyleri değiştirmek için bi adım demektir.Sabah zaten çok fazla yememişsin güzel bi kahvaltı olmuş.Zaten kızarmış ekmeğin kalorisi daha düşük oluyo ama şöyle oturup bir saat herşeyden yiyip kahvaltı edersen ozaman sıkıntı olur(ki ben bu potansiyele sahibim:)) Ayrıca haşlanmış patatesi hergün yersen kabızlık yönünden rahatsız edebilir haşlanmış sebze yersen hem lezzetli hemde diyet açısından güzelll ayy yanına bide yoğurt dökcennn:) canım istedi valla hehehehe
hoşbulduk canım :)
dediğin gibi sabah kahvaltılarının tadına doyum olmuyor ama yok ben abartmıyorum canım merak etme...
mesela bu sabah akadaşlarım aradı beni hadii kalk gel toplandık kahvaltıya dediler..
kalktım evde gene kızartttım ekmeklerimi atıştırdım öyle çıktım gittim..
çünkü biliyorum oraya gidince çeşit çeşit mamaları görünce diyet bozulcak..
amaaaaa bozmadım,kızarmış patatesler açmalar sinitle vs.vs. neler neler bana göz kırptı
amaaaaaaaa tatmadım bile kızlarrr
içtim 1 bardak çayımı birde sonra türk kahvemi,baktırdım falıma kalktım
ama bana acilen moral vermeniz lazım...
çünkü öğlenden sonra bana çaya gelen bir arkadaşımla oturdum simit yedim 1 tane :2:
vijdan azabı çekiyorum şuan,yememeliydim...bari yarım yeseydim dimee
akşama sadece ıspanak yicem..
aslında hiç yememek istiyorum akşam yemeği ama sonra gece açlık krizi tutarsa diye azıcık ıspanak atçam mideme
aferin kız sana
kendini tutmuşsun ve yememişsin o güzel açmalardan patateslerden vs lerden
pişman olma simitin kalorisi okadar yüksek değil bitanede ayran içseydin çok güzel olurdu
akşam ıspanak güzel olru yanlız nasıl yaptın ıspanak yemeğini haşladınmı sadece?az ye bence yemeden olmaz ben bi keresinde yemedim ve sonra gece 10 a doğru çok acıktım acıktığımdada ılık bir bardak yarım yağlı süt içtim....
günde ne kadar su içiyorsun?ve spor yapıyormusun?
kızlar bende aynı dertten müzdaribim 1.67 boy 79 kgevlendikten sonra tam 16 kilo alıp rekor kıran biri varsa oda benim diyete başlayalı 10 gün oldu daha 1 kg cik vermişim moralim çok bozuk haftada 2 kg kesin veririm diye düşünürken çok az geldi bu kilo daha öncede yaptığım bir diyette haftada kesin 1 yada 2 kg veriyordum hareket alanım çok kısıtlı ne yazıkki oturarak çalışıyorum (çok şükür ki işim var tabi) işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?