Doğuma Hazırlık doğacak oğluma isim lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım artık herkes eymen koyacağım diyor farklı bir isim istiyorsan ona göre düşün ben kaan ı sevdm hayırlı doğumlar

Aras nasıl..:)

canım artık herkes eymen koyacağım diyor farklı bir isim istiyorsan ona göre düşün ben kaan ı sevdm hayırlı doğumlar

teşekkür ederim canım ama ..

kaan da çok tatlı bir isim ama gelecekte kaan mı kağan mı diye yazılım sorunu olur diye düşünüyorum...Ama eren - kaan - emir bunları çok beğeniyorum..

bende eymen koydum kuzumun ismini hatta eymen efe birlikte söylüyoruz bana ablam bulmustu 7 ay önce aslında bayağ varmıs ama ozamanlar bizim buralarda falan pek yoktu çokta memenunum herkesss aaa ne demek diye hemen atlıyo :))) hayırlısı olsun isim bi boncuk derler çok fazla istememiştim ama şimdi alştım

CANIM BENIMDE ILK OGLUMUN ADI KAGAN IKINCININ ADI FURKAN BURAK ISMINI COK SEVIYORUM BURAKDA GUZEL BENCE COK GUZEL HEMDE:1hug:

Oğlum olursa ARDA veya ARAS ismini düşünüyorum.. Aras'ı kargo ismi diye istememiş eşiniz, belki Arda hoşunuza gider..

eşime eymen'i söyledim o ne demek dedi eymeni herkes seymen diye söyler dedi :)

CANIM BENIMDE ILK OGLUMUN ADI KAGAN IKINCININ ADI FURKAN BURAK ISMINI COK SEVIYORUM BURAKDA GUZEL BENCE COK GUZEL HEMDE:1hug:

kaan ismi çok güzel ama..sizinki kağan mış..Sorun oluyormu hiç kaan ile kağan arasında...Yani okulda ilerde zorluk çıkarmı acaba ?

bence furkanın yyanına yezdan da çok yakışıyor FURKAN YEZDAN benim yeğenimin adı çok hoş oluyor şuan bende 8 aylık hamileyim ve oğluma hala isim bulamadım

HAKTAN DA OLABİLİR CANIM (ALLAHTAN GELEN ANLAMINDA)
DİĞERLERİNİN ARASINDA HAKAN GÜZEL BİR İSİM a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…