b_i_o minicik1can bensanahayran Kayıtlı Üye 17 Haziran 2009 6.240 25 156 Ankara 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi feyza25 #61 bence listenizden en uyumlusu ve güzeli Kaan, yazım sorununa gelince genel alışkanlık zaten Kaan yazmak yönünde, esas zorluk ğ eklenmiş olanlar için. sonu han'la biten herhangi bir isim de Furkan'a uyumlu olacaktır, Dağhan gibi mesela Eren ismine gelince araştırın derim benim çevremdeki tüm Eren'ler çok kuduruk, hiç isimleriyle uyumlu değiller kaydirigubbakcemile3
bence listenizden en uyumlusu ve güzeli Kaan, yazım sorununa gelince genel alışkanlık zaten Kaan yazmak yönünde, esas zorluk ğ eklenmiş olanlar için. sonu han'la biten herhangi bir isim de Furkan'a uyumlu olacaktır, Dağhan gibi mesela Eren ismine gelince araştırın derim benim çevremdeki tüm Eren'ler çok kuduruk, hiç isimleriyle uyumlu değiller kaydirigubbakcemile3
feyza25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2009 916 5 116 Diğer 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi feyza25 #62 b_i_o .!.: bence listenizden en uyumlusu ve güzeli Kaan, yazım sorununa gelince genel alışkanlık zaten Kaan yazmak yönünde, esas zorluk ğ eklenmiş olanlar için. sonu han'la biten herhangi bir isim de Furkan'a uyumlu olacaktır, Dağhan gibi mesela Eren ismine gelince araştırın derim benim çevremdeki tüm Eren'ler çok kuduruk, hiç isimleriyle uyumlu değiller kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... sağol canım....kaydirigubbakcemile3
b_i_o .!.: bence listenizden en uyumlusu ve güzeli Kaan, yazım sorununa gelince genel alışkanlık zaten Kaan yazmak yönünde, esas zorluk ğ eklenmiş olanlar için. sonu han'la biten herhangi bir isim de Furkan'a uyumlu olacaktır, Dağhan gibi mesela Eren ismine gelince araştırın derim benim çevremdeki tüm Eren'ler çok kuduruk, hiç isimleriyle uyumlu değiller kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... sağol canım....kaydirigubbakcemile3
minebahadir Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 23 0 36 Sivas 13 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi feyza25 #63 egehan bence çok güzel isim:lepi: Son düzenleme: 13 Nisan 2010
minebahadir Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 23 0 36 Sivas 13 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi feyza25 #64 bende egehan koycam oğlumun adını 16haftalık hamileyim kız olsaydı ecenaz olacaktı hayırlısı :ecrin_bebek: ikinciye inşallah hem birbiriyle uyumlu olur:dance:
bende egehan koycam oğlumun adını 16haftalık hamileyim kız olsaydı ecenaz olacaktı hayırlısı :ecrin_bebek: ikinciye inşallah hem birbiriyle uyumlu olur:dance: