Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal görünmeyen ombre, krape, balyaj yada herneyse

Daydi

Mühendis
Pro Üye
24 Kasım 2015
1.757
1.551
133
30
Merhaba arkadaşlar. Ben saçıma dün ombre yaptırdım ama geçişleri çok sert ve belli. Rengi oturacak diyorlar ama geçişin yumuşayacağını düsünmüyorum. Gecisi yumusatmak istiyorum ama sarilar daha yukari ciksin mi emin degilim. Sanki kendi sacimin renginde biraz daha asagilara dogru boyansa daha iyi olacak. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum ne yapabilirim?

Gerçekten çok sık atilmiş.ama genel olarak değerlendirmek lazim.makyaj yaptiginizda bu sacinizla begeniyorsaniz kendinizi sorun yok demektir.
Sarilar yukari doğru giderse ombre olmaz ama yinede güzel olabilir.
Kendi sacinizin renginde boyayabileceklerini sanmiyorum.renk tutturmasi çok zor.o renk acilirsa 3 renk olur kafanizda:kendi renginiz,boya,sari renk

Evet tutturmazlarsa da hos bir görüntü olmaz. Zamanla oturur diyorlar ama o gecis yumusar mi bilemedim. Sarilari tel tel yukari cikartarak gecisi yumusatsalar o kadar yukari cikinca da dip boyam gelmis gibi gozukur mu emin degilim

Evet cnm cok sert olmus dedigin gibi iyi bir yere el attir duzeltirler
Benim sacima bak ombreli saclar okypin konusunda bende cok memnun kaldm son haliyle

Yok bence ombreler asagi inmeli sarinin tonu dogallastirilmali platin olmus resmen asagidan da olsa dogal durmaz ki. Nasi bi dogallik bekliyosunuz ki dipler koyu uclar platinken?

Bugun kuaförume gittim ve birkaç ton koyu cila ile saçlarımın daha doğal bir hal almasını sağladı. Şimdiki halini beğendim sizce nasıl? :)

Eklentiler

• 2016-03-15 22.59.24.webp
    16 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…