- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Aktarlarda bulabilirsin ambalajı açılmamış şekilde hemde.Dogal kefir mayasini nereden bulabilirim arkadaslar
İnternetten n siparis vermeyi düşünüyorum fakat siteler hakkinda pek bilgim yok
Dogal kefir mayasi alabilecegim site var mi?
Toz halinde olduğunu bilmiyorum . Kefir bir tür yogurt çeşidi yogurt gibi yapılıyor olması lazım . Denedikten sonra olursa haber verirmisin? Bilgimiz olsun ☺☺Dun markwtte denk gelince aldim
Toz halinde
Ne kadar dogal tartisilir ama denemek istiyorum
:)
MerhabalarToz halinde olduğunu bilmiyorum . Kefir bir tür yogurt çeşidi yogurt gibi yapılıyor olması lazım . Denedikten sonra olursa haber verirmisin? Bilgimiz olsun ☺☺
Cesme suyuyla yikamamaniz lazim, icme suyuyla yikamaniz daha iyi olur. Veya Aritilmis suylaSelam arkadaşlar birşey soracağım antalyadan aldığım kefir mantarlarını 3 kez mayaladım tuttu son 2 defadır mayalıyorum nedense süt kıvamında duruyo neden olmuş olabilir normal çeşme suyuyla yıkıyordum olabilirmi
Bende daha yeni basladigim için bir fikrim yok açıkçasıÇok teşekkürler bilgilendirmeniz için peki ölmüşlermidir yani yeniden kefir i mayalayabilir miyim acaba yeni yapıyorum bende
Valla bendr yeni başladığım icin onu bilemiyorumÇok teşekkürler bilgilendirmeniz için peki ölmüşlermidir yani yeniden kefir i mayalayabilir miyim acaba yeni yapıyorum bende
Ağzının kapatılmaması gerekiyor diye biliyorum ekşilik önemli değil ama acımsı veya sümüğümsü bir tat ve şekil varsa içme derim benHanimlar ben 5-6 gun oncr kefir yapmıştım
Dolapta bekledi plastik kapta agzi kapali şekilde şuan tadi biraz değişmiş yenir mi bozulmuş mudur?
Dikkat edin büyük ihtimalle ölmüşlerdir. Bir bardak sütte mayalayın eğer tadı acıysa bozulmuştur.Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için peki ölmüşlermidir yani yeniden kefir i mayalayabilir miyim acaba yeni yapıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?