Saç Rengi ve Saç Boyama doğal rengime dönmem için yardım !!

heiress

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
245
5
318
İstanbul
Eki Görüntüle 713749 şu anki saç rengim bu ve ben doğal saç rengime temelli dönmek ve bi daha boyamamak istiyorum doğal saç rengim de buEki Görüntüle 713750 bu yaz sonunda boyadan sıkılıp syoss 3.1 boyamıştım ve böyle; Eki Görüntüle 713751 olmuştu ama doğal rengim az daha açık ve az daha küllü sizce ne yapmalıyım çok acil 1-2 güne boyamam gerek benim düşüncem 2 kutu loreal 6.1 e yarım tüp 3 numara veya yarım tüp 4 numara boyamak. ya da 3 kutu 6.1 i sadece 2 oksidanla boyamak 1 kutusunu kullanmadan sizce bu saçın üstüne doğal rengimi nasıl elde edebilirim diğer syoss 3.1 i 3lü numaraya boyadığımda oldukça koyu olduğunu göstermek için ekledim

Doğal saç renginiz Loreal 6.1 gibi görünüyor, doğru seçim yapmışsınız bence. Syoss 3.1 küllü olması gerekirken mor yansımaları olan çok koyu, siyaha yakın bir renk... Ben de yapmıştım. Loreal Excellence 6.1 ile boyarsanız doğal renginize çok yakın bir renk elde edersiniz. Bu boyayı da kullanıp çok memnun kalmıştım. 1 kutu yetmez. 2 veya 3 kutu kullanın. Kuaför değilim ama evde saç boyama konusunda çok deneyimliyim. Güvenebilirsiniz. Doğal görünen koyu bir kahveye boyamak isterseniz de Palette'nin 4.0'ı güzel ama sizin saçınıza çok koyu olur.

Son düzenleme:

öncelikle cevabınız için çok teşekkürler 6.1 o kadar koyu yani? bir de gördüğünüz gibi alt rengim oldukça açık 2-3 aya akıp rengin azda olsa açılmasından korkuyorum o yüzden diyorumki 3 kutu 6.1 e yarım tüp 4 numara kullansam çok mu tuhaf olur ya da 6.1 in küllü etkisini götürür mü ki? ya da 6.1 doğal saç rengim gibi çıkıp kalacaksa orası çok güzel ama :18: bugün boyayı almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…