Valla güzel şeyler üretebilirse iyi para kazanır. Ben henüz satma düşüncesine girmedim. Ama girersem eminim ki epey ragbet görürler.mrb benım patronumda son 1 aydır sabuna merak sardı,tıcaret amaçlı yapıcak bu işi iş yerınde,edırne'den örnek olsun dye meyve sabunları getırttı hatta cok güzeller,ayrıca bıtkısel sabunda getırttı Şirince'den.kendiside butık sabun yapıp hepsını karışık satmayı düşünüyo bakalım
Hemmen devamı geliyo canım. 10 dk içinde resimleri çekip yükleyeceğim inşallah.Devami gelir insallah
SABUN YAPIMI İÇİN GEREKEN TÜM MALZEMELER
1- Sodyum Hidroksit (NaOH) (nam-ı değer kostiktir efendim kendileri)
2-Su
3- Çelik Tencere/Sütlük
4- Çelik Kaşık
5- Terazi
6- Blender
7- Termometre (bende olmadığı için kullanmadım)
8-Cam baget (bambu çubuğuda olur. Ben örgü şişi kullandım)
9-Kalıp (saklama kapları, peynir-yoğurt kapları,slikon kalıplar olabilir. En güzel slikon kalıplar oluyor. Ben resmini yayınladığım sabunlarda saklama kabı kullandım.
10-Baharatlar (pul biberden tutunda, safrana kadar dilediğiniz,kendinizce yakıştırdıınız her baharat olur)
11-Bitkiler (defne yaprakları, gül kurusu yaprakları, lavanta, melisa gibi ister bütün ister öğütülmüş, size kalmış)
Eki Görüntüle 1057711
Eki Görüntüle 1057712
Bunlar butik sabun yapımındaki ilk göz ağrılarım. Şu anda bu sabunlarla banyo yapıyoruz. Kokusu müthiş. Köpüğü ve temizlemeside öyle. Hatta eşimde egzama vardır. Yıllardır bu illetle uğraşır. Egzamalarının hafiflemeye başladığını söyledi.
Sabunlarımın hepsine E vitamini koydum. Bu da etkisini arttırıyor. Ben normalde sabunla ne banyo yapabilirim, ne de yüzümü yıkayabilirim. Dove dahil denediğim bütün sabunlar cildimi tef gibi gerer, kurutur, pul pul dökülmesine sebep olurdu. Bu sabunlar gerçekten cildimi nemlendiriyor.
Cnm ne kadar güzel bilgiler vermişsinsağolasın ...bende boyle şeylere çok kafa yorarım ...evde kendim yapanileceğim birşey varsa ,markete gitmem bugünlerde bende sirke yapımına kafa yoruyordum
Sabunların mukemmel görünuyor cnm ...aile fertlerin çok şanslıpeki cnm bu soğuk proses sabun için malzemeleri nereden temin edebilirim ...biraz bu konuda bilgi versen ..birde fiyatları çok mu pahalı ..yağ hariç ,bende kendi sabunumu kendim yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?