- 14 Şubat 2012
- 242
- 1
- 66
- 36
kızlar bende doğal yolla beklemeyı bıraktım artık tedaviye basladı bugun 3.iğnemi oldum pazatesi usg var bana dua edın nolur
Anladim canim insallah faydasini goruruz.(ilaclari kullanmaya basladiktan bir hafta sonra adetinin kacinci gunune denk geliyor hemde hamile kaldigini ogreninceye kadarmi kullanicaksin adet gunlerinde bilemi kullanacakmissin?) bu arada ne zamandir aklima takilan bisey var kizlara sorayim diyordum hem sanada sormus olayim sizlerdede adet olurken parcalar pihtilar yogun bir sekilde oluyormu ? Onlarin sebebi ne acaba bende cok yogun bir sekilde oluyor.
canım hesapladım 25.güne denk geliyo zaten aspirine başlıcam 4_5 gün sonra adetim başlıcak hamile kalasıya kadar adet günlerimde dahil olmak süre sürekli kullanmam gerekiyormuş. pıhtılar bende de oluyor bazı aylar yoğun bazı aylarda az oluyor. sebebini bilmiyorum canım belkide adet günlerinde ağrı kesici kullanıyorsan onlar yapıyodur
Canim anladigim kadariyla bizim pihtilasma sorunumuz var adetlerimizdede pihtilasma oluyor . Insallah aspirininin faydasini goruruz. Canim senin dusuklerinin sebebi pihtilasmamiymis bizim bi arkadas vardi oda dusuk yapiyordu surekli dr pihtilasma icin bi igne verdi ve simdi iki cocugu var darisi basimiza gerci ben hic hamile kalamadim ya oda ayri mesele:)))
yalnız değilsiniz bnde varım2 yıldır istiyoruz bizde ama olmadı eşimdede bndede bi sorun gözükmyo yapılan tahlil vs sonuş sebepsiz infertilite en cok korktuğum bunun sonunda hiç yoktan 4 kez klomen ve ovitrella ve yne sonuç yok artk aşılama dedi dr bakalım bayram sonrası düşünüyorum ama hala umudum var belki bu ay olur gelir bebeğim annesine diye
Eveet bayram sonrası bi sebepsiz infertiliyede daha aşıla bayram sonrası baya heyecanlı olucak burası inşallah bu mübarek ayda mucizelerimşze kavuşuruz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...
Mrb insallah allah bu mubarek ayda hepimizi sevindirir. Usg ile yumurta olusmusmu diyemi bakilicak ben bu sureci pek bilmiyorum henuz baslayamadik biz
evt canım yumurta oluşumu için kullanıyorum pazartesi bkılacak yumurtalar ne durumda ondan sonra çatlatma iğnesi felan cok korkardım iğneden ama mecbur bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul eylesın inşsen ne durumdasın tedavıgörüyomusun
senin dr anlamadım bn cnm aşılamada ikiz sansı yüksekte tüpte düşükmü de dr asılama yapmam demiş sna anlamadım tüptede tek embiryo koyar ama bölünüp 2 3 de olma sansı var bunları biliyoruz sonuçta nie öle bişi dedi acaba
yalnız değilsiniz bnde varım2 yıldır istiyoruz bizde ama olmadı eşimdede bndede bi sorun gözükmyo yapılan tahlil vs sonuş sebepsiz infertilite en cok korktuğum bunun sonunda hiç yoktan 4 kez klomen ve ovitrella ve yne sonuç yok artk aşılama dedi dr bakalım bayram sonrası düşünüyorum ama hala umudum var belki bu ay olur gelir bebeğim annesine diye
cnm çatlatma iğnesi yazmışsın için rahatlasın diye yazıyorum bn 4 kez oldum emin ol hiç acımıyo..karnından vuruyolar zatn ucu cok kısa cok az bi yanman olur belki ama okdr rahat ol
Elsalcim bende de eskiden oyle parcalar gelirdi ama simdi cok nadir oluyor normal bisey galiba
iğneye alıştım zaten bugün 4.gonal f iğnemi oldum kaldı iki tane
hiç duymadım bu iğneleri hergün mü vuruldun cnm asılama mı yaptırcan sen aşılamada böle hergün iğne mi var bi yoksa tüp mü yaptırcan ???? sende tedavinin inş sonuçlarını alırsın cnm
anladım cnm yumurtlama problemin mi var inş dilediğin kdr cok olur ve büyürler yumoşların ve tüpe gerek kalmz inşşşşşştup ve asılama da veıyoarmıs bu iğneleri bana yumurta gelıstrsın die verdı bu iğnelerle yumurta buyucek normal yolla gebe kalırsam kalcam olmadı ramazandan sonra tüp inş dur bakalım rabbim ne gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?