Doğal yolla hamile kalma umudum tükendi sıra tedavide diyenlerin dertleşme alanı...

napıyosun kız sen yoktun ben yazdım kimse cevap vermedi bana bende yazmadım bak sen üstüne gitmeyince kendiliğinden istedi demek ki sevindim senin adına canım :)

napıyosun kız sen yoktun ben yazdım kimse cevap vermedi bana bende yazmadım bak sen üstüne gitmeyince kendiliğinden istedi demek ki sevindim senin adına canım :)

Burdayim cok sagolcanim evet haklisin oyle oldu hatta tum depresif hallerimi yansittim 2-3 gun boyunca :))) ama sanirim tedavi olsa bile eylule kalir yine cunku agustosta turkiyede olmak istiyorum insallah sende eylul dusunuyordun degilmi asilama insallah en kisa zamanda hepimiz bebislere kavusuruz

elsal canım benimkide sebepsiz inferlite aşılama bu ay aşılama olmayacam üniversite hastanesine gittim rahim filmi istedi ve 2 ay sonra gel dedi şu an dok izindeymiş bende erteledim bu ay ne ilaç nede çatlatma iğnesi yapacam akışına bırakdım inşalah hiç bir şeye gerek kalamz senin adınada sevindim eşinle dok konuşmaya gitmişsiniz dok ne dedi

Canim malesef burda ha dediginde konusamiyorsun dr la haftaya pzt sine randevu verdiler ilginc bu ay hepimiz akisinami birakmis olduk hadi bakalim hayirlisi insallah batiniz nezaman kizlar bi tablo falan yapsakmi ne dersiniz bu ay gelseler yani bebisler ne guzel oluuuuur....

Elsalcim benim doktorum bu ayda olmazsa 2 ay daha ilacla denicekmis sonra asilamaya gecicez dedi iste ekim gibi oluyo o zaman asilama benim bat 17 ya da 19 temmuz ikisinden biri sende asilamaya gecicektin galiba

Elsalcim benim doktorum bu ayda olmazsa 2 ay daha ilacla denicekmis sonra asilamaya gecicez dedi iste ekim gibi oluyo o zaman asilama benim bat 17 ya da 19 temmuz ikisinden biri sende asilamaya gecicektin galiba

Yok canım malesef burda işler çok ağır ilerliyorsadece görüşme olucak pzt bakalım ne diyicek sanırım bu iki ay mecburiyetten tamamen akışına bırakmış olucam gerçi çokta tamamen olmşcak bu ay arakanamalarım için baby aspirine başladım belki kanamalar durursa sebepsiz görünen infertilitemiz son bulur:))inşallaaaaaaaaaaah

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bende merakla bekliyorum işte son bir hafta ama bu ayda olmadı gibi hissediyorum

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bende merakla bekliyorum işte son bir hafta ama bu ayda olmadı gibi hissediyorum

Öyle düşünme canım 2.5-3 yıl içinde hamile hissettiğim aylarda hamile kalmış olsaydım ooooo:))) belkide işin espirisi ordadır hamile hissetmemek 10 günmü kaldı senin benimde bugün bitti çok şükür yeni bir döneme başladım hadi hayırlısı ...

1 hafta kaldı canım haftaya bugünü bekliyorum belkide öyledir çünkü kadınlar hep ümidimi kaybettiğim hiç olmuştur diye düşünmediğim ay hamile kaldım diyorlar bakalım beklicez artık

inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda alırız güzel haberlerinizi ...............

inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda alırız güzel haberlerinizi ...............

Alkalena insallah o gunler gelirmi acaba ( insallah cok uzak degildir allah hicbirimizi bekletmesin daha fazla siz ne kadar zamandir bekliyorsunuz?:26:

slm canım benimde 2 düşüğüm var kaç tane dr a gittim tahliller yapıldı sorun yok.bende seninle aynı yaştayım.şimdi yeni bir dr buldum muayene oldum bir sürü kan tahlili istedi ve ilaçlar yazdı.enfeksiyon giderici ilaçlar,jel ve bebe aspirini verdi bakalım........

Mrb canım allah kolaylık versin eminim düşüğünde ayrı zorluğu vardır en azından hamile kalabiliyorsun bu tarafından bakarsakda iyi bi durum bu arada bende bu tür durumlarda aspirinin iyi geldiğini duymuştum. Dr ne şekilde kullanmanı önerdi sana aspirini birde verdiği aspirin kaç mg benimki 75

amin canım hepimize Allah kolaylık versin bana 100mg verdi hergun yarım almamı söyledi ilaçlarımı bugün aldım daha kullanmadım.p.tesi başlıcam çünkü iğnede verdi 5 tane hergün vurulmam gereken araya hafta sonu girdiği için p.tesi başlıcam.(hafta sonu iğne vurcak kimse bulamadım) birde bu iğne ve ilaçlara başladıktan bir hafta sonra bebe aspirinine başla dedi.yemekle birlikte yarım alcaksın dedi

kızlar birde bebe aspirinide olsa dr a danışmadan almayın bence çünkü bebe aspirini kanı sulandırır diye biliyorum.ben daha öncedende kan tahlili yaptırmıştım dr onlara da baktı.belki ona dayanarak vermiştir.

Canim kesinlikle haklisin ozel bi durum falan olma ihtimalide olabilir aspirinle ilgili ozellikle o konuda dikkat edilmeli!! Canim ben kullanimla ilgili birsey daha sorucam senin dr un aspirine adetinin kacinci gunu de baslamani soyledi birde kac gun kullanmani soyledi benim kullanma sebebim ara kanamalarim seninde aramanama. Ve adet baslamadan 3-5 gun once lekelenmelerin oluyormu?

benim ilaçlarımı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başla dedi diğer ilaçlarla alakalı sanırım çünkü hamile kalasıya kadar devamlı kullanıcakmışım.benim ara kanamam yok.bazen adetten birgün önce bazende birkaçgün önce lekelenmem oluyor

Anladim canim insallah faydasini goruruz.(ilaclari kullanmaya basladiktan bir hafta sonra adetinin kacinci gunune denk geliyor hemde hamile kaldigini ogreninceye kadarmi kullanicaksin adet gunlerinde bilemi kullanacakmissin?) bu arada ne zamandir aklima takilan bisey var kizlara sorayim diyordum hem sanada sormus olayim sizlerdede adet olurken parcalar pihtilar yogun bir sekilde oluyormu ? Onlarin sebebi ne acaba bende cok yogun bir sekilde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…