kizlar bu ay benimkide tutmadi galiba ufaktan lekelenmem baslamis elsalcim sivilce ve tuylenme sorunu bende de var ama yumurtalarim gayet guzel buyuyor ama iste vucutta testosteron yuksekse yumurtalar kaliteli olmuyomus galiba internette oyle okumustum bende doktora sorucam bu ay test yapsin bakalimBu drlar bana kafayi yedirticek zaten yedimde ufaktan:))) bu seferde bana diyorki sende yumurta oluyor ama buyumuyor simdiye kadarda sorun yok diyordu yumurtam buyumuyorsa klomen kullandim 9 ay gliforda kullaniyorum hala neden fayda etmiyor hic bisey anlamadim vallahi ama yumurta sorunum oldugu sivilce ve tuylenmemden belli oluyor aslinda neyseki bizi daha buyuk bi hastaneye yonlendirdi orda tetkik ve tedavi yapilacak dedi hadi hayirlisi bakalim...
Bu drlar bana kafayi yedirticek zaten yedimde ufaktan:))) bu seferde bana diyorki sende yumurta oluyor ama buyumuyor simdiye kadarda sorun yok diyordu yumurtam buyumuyorsa klomen kullandim 9 ay gliforda kullaniyorum hala neden fayda etmiyor hic bisey anlamadim vallahi ama yumurta sorunum oldugu sivilce ve tuylenmemden belli oluyor aslinda neyseki bizi daha buyuk bi hastaneye yonlendirdi orda tetkik ve tedavi yapilacak dedi hadi hayirlisi bakalim...
kızlaaarrr ben hastalandım bu ay da olmadı gelicek aylara bakıcaz artık
Doktorla konustum simdi yarin ilaca baslicam yine haftaya c.samba da gel dedi bu sivilce ve tuylenme sorununu sordum bi engel mi dedim gebelige yok dedi benim adetlerim duzenli yumurtalarimda buyuyo ondan engel degil galiba
Doktorla konustum simdi yarin ilaca baslicam yine haftaya c.samba da gel dedi bu sivilce ve tuylenme sorununu sordum bi engel mi dedim gebelige yok dedi benim adetlerim duzenli yumurtalarimda buyuyo ondan engel degil galiba
Evet elsalcim klomene baslicam yine bakalim bu ay nolucak sen naptin pekiDoktorla konustum simdi yarin ilaca baslicam yine haftaya c.samba da gel dedi bu sivilce ve tuylenme sorununu sordum bi engel mi dedim gebelige yok dedi benim adetlerim duzenli yumurtalarimda buyuyo ondan engel degil galiba
Klomenemi baslican canim hadi hayirlisi hepimiz icin...
Evet elsalcim klomene baslicam yine bakalim bu ay nolucak sen naptin peki
Soyledigim gibi canim hastaneden beni aramalarini beklicem artik kimbilir nezaman beni ariyicaklar.
orda işler baya yavaş ilerliyor galiba onlar mı arıyolar seni gelin diye :)
Evet canim malesef soyledigine gore 18 hafta yani 4 ay icinde arayacaklarmis(
neee 4 ay mı maşallah kız nasıl sabredicen inşallah o zamana kadar kendiliğinden olurda beklemene gerek kalmaz
Olur canim yaa bende dun cok uzuldum hastalandim diye ama moralimi duzeltmek zorundayim ilacimi icip Allah a dua etmekden baska bisey yapamiyorum malesef Allah im verdi bu derdi elbet dermaninida verir
Olur canim yaa bende dun cok uzuldum hastalandim diye ama moralimi duzeltmek zorundayim ilacimi icip Allah a dua etmekden baska bisey yapamiyorum malesef Allah im verdi bu derdi elbet dermaninida verir
Bu arada bu 2.5 yılda rahim filmi çektirdim histeroskopi oldu hiç bir sorun görülmedi . Ultrasonda yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğunu söyledi dr buna ragmen klomifen kullandım aylarca olmadı allahım ne zor bir durummuş bu şuan bağıra çağıra ağlamak istiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?