R revanche Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 1.670 1.931 83 25 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi revanche #1 Kizlar saclarim koyu kestane. Hafif acilsin istiyorum. Papatya suyu suruyorum ama pek etki etmedi. Baska ne yapabilirim. Deneyip tecrube edenler paylasirsa cok memnun olurum.
Kizlar saclarim koyu kestane. Hafif acilsin istiyorum. Papatya suyu suruyorum ama pek etki etmedi. Baska ne yapabilirim. Deneyip tecrube edenler paylasirsa cok memnun olurum.
E elantim Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2014 312 282 53 43 25 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi revanche #2 mayonez saç rengimi biraz açtı.Ama hatırladığım kadarıyla boyalı saç üzerine sinameki kürü baya bi açıyordu.Herkes kürü yapınca saçınımı açtırdın diyordu
mayonez saç rengimi biraz açtı.Ama hatırladığım kadarıyla boyalı saç üzerine sinameki kürü baya bi açıyordu.Herkes kürü yapınca saçınımı açtırdın diyordu
R revanche Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 1.670 1.931 83 25 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi revanche #3 elantim .!.: mayonez saç rengimi biraz açtı.Ama hatırladığım kadarıyla boyalı saç üzerine sinameki kürü baya bi açıyordu.Herkes kürü yapınca saçınımı açtırdın diyordu Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim denicem
elantim .!.: mayonez saç rengimi biraz açtı.Ama hatırladığım kadarıyla boyalı saç üzerine sinameki kürü baya bi açıyordu.Herkes kürü yapınca saçınımı açtırdın diyordu Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim denicem