Yaptim da cikmadi canim yaGünaydınnn elinizde birkaç tane varsa normal test sabah sabah yapsaniza bir. Hayalet çizgi falan diyor kızlar belkide o çıkar
Yaptim da cikmadi canim ya
Yaa evet birşey varki bu çizgiler çıkıyor.Dun geceki ovulasyon testini de ekledim bir turlu anlamadim bir sey ilk defa boyle oluyor onceki aylarin ovulasyon testi de var gorsen ipinceEki Görüntüle 2299103
Reglinize çok az kaldı.iki gün sonra tekrar yapın elinizdeki normal testlerden benim birgün kala noaldede silik çıkmıştı ya . Her bünye farklı ama belli mi olur.Yaa evet birşey varki bu çizgiler çıkıyor.
Yeniden yumurtluyorum diye degerlendirip duruyorum.Yaa evet birşey varki bu çizgiler çıkıyor.
Yaa banda öyle diyen olduda sanmıyorum açıkçası. Eski regl tarihlerin nasıl düzeniYeniden yumurtluyorum diye degerlendirip duruyorum.
Birde bu sabah ilk idrari yaparken uzayan seffaf akinti geldi o neden olur acabaReglinize çok az kaldı.iki gün sonra tekrar yapın elinizdeki normal testlerden benim birgün kala noaldede silik çıkmıştı ya . Her bünye farklı ama belli mi olur.
Benimde olmuştu o biliyor musunBirde bu sabah ilk idrari yaparken uzayan seffaf akinti geldi o neden olur acaba
Ama çok da düzensiz değilmis. Sen anlattıkça ben heyecanlaniyorum vallaMart nisan mayista 32.gun oldum haziranda 35. Gun oldum temmuzda 33. Gun oldum yani son 6 ayda 32 ile 35 arasi degsti
Bebim adetlerim duzensizdi sogan suyu kurunu kullandim bu sekilde duzene girdi normalde 45 gun 50 gun olmuyordum 6 aydr duzene girdi. Ben de o akintiyi dun aksamki degerlendirmedendir diye dusundum ilk idrarda oluncaAma çok da düzensiz değilmis. Sen anlattıkça ben heyecanlaniyorum valla
Belkide öyledir bende öyle düşünmüştüm ama belirtileri okuyunca belirtilmiş demekki dedim.Bebim adetlerim duzensizdi sogan suyu kurunu kullandim bu sekilde duzene girdi normalde 45 gun 50 gun olmuyordum 6 aydr duzene girdi. Ben de o akintiyi dun aksamki degerlendirmedendir diye dusundum ilk idrarda olunca
Valla bilmiyorum canim ya senle konusmak rahatlatti beni ama bilemedim suan en az 5 gun var eger 14unde yumurtladiysam adette gecikir mi bilmiyorum cok degisik belimde agri devam ediyorBelkide öyledir bende öyle düşünmüştüm ama belirtileri okuyunca belirtilmiş demekki dedim.
Bel agrilarim benim hala devam ediyor. Bir iki gündür de koku hassasiyatleri başladı. Nedens belirtilerinin aynı o yüzden iyi düşünüyorum hep ben.Valla bilmiyorum canim ya senle konusmak rahatlatti beni ama bilemedim suan en az 5 gun var eger 14unde yumurtladiysam adette gecikir mi bilmiyorum cok degisik belimde agri devam ediyor
Mesela benim adetim oldugu zaman belirtim olmazdi bel agrim falan olacagim gun olurdu hatta kac defa oyle sevindim adet belirtisi yok kesin hamileyjm diye adet olacagim sabah bir baslardi belirtiler yine husran olurdu simdi ayin 10undan beri bel agrm var yumurtlama agrisi bu kadar surer mi bilmiyorumBel agrilarim benim hala devam ediyor. Bir iki gündür de koku hassasiyatleri başladı. Nedens belirtilerinin aynı o yüzden iyi düşünüyorum hep ben.
Benim sürdü. Seninde sürebilir. Benimde en fazla iki gi. Kala başlardı bu kez bir hafta önceden başladı erken mi regl olucam acaba dedim hatta. Ama ikisinin ağrısı farklıydı. Regl ağrım benim kendimi usutursem çok ağrır. Belim kopacak gibi olur. Ama bu kopacak gibi değil sizi gibi oldu.Mesela benim adetim oldugu zaman belirtim olmazdi bel agrim falan olacagim gun olurdu hatta kac defa oyle sevindim adet belirtisi yok kesin hamileyjm diye adet olacagim sabah bir baslardi belirtiler yine husran olurdu simdi ayin 10undan beri bel agrm var yumurtlama agrisi bu kadar surer mi bilmiyorum
Allah allah hadi bakalim allah herseyin hayirlisinj versin. Siz hangi ildesinizBenim sürdü. Seninde sürebilir. Benimde en fazla iki gi. Kala başlardı bu kez bir hafta önceden başladı erken mi regl olucam acaba dedim hatta. Ama ikisinin ağrısı farklıydı. Regl ağrım benim kendimi usutursem çok ağrır. Belim kopacak gibi olur. Ama bu kopacak gibi değil sizi gibi oldu.
İstanbul.. sizAllah allah hadi bakalim allah herseyin hayirlisinj versin. Siz hangi ildesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?