Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebim adetlerim duzensizdi sogan suyu kurunu kullandim bu sekilde duzene girdi normalde 45 gun 50 gun olmuyordum 6 aydr duzene girdi. Ben de o akintiyi dun aksamki degerlendirmedendir diye dusundum ilk idrarda olunca
Belkide öyledir bende öyle düşünmüştüm ama belirtileri okuyunca belirtilmiş demekki dedim.

Valla bilmiyorum canim ya senle konusmak rahatlatti beni ama bilemedim suan en az 5 gun var eger 14unde yumurtladiysam adette gecikir mi bilmiyorum cok degisik belimde agri devam ediyor
Bel agrilarim benim hala devam ediyor. Bir iki gündür de koku hassasiyatleri başladı. Nedens belirtilerinin aynı o yüzden iyi düşünüyorum hep ben.

Bu arada 12 aydır deniyoruz demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Yeni evlisin sanırım. O yüzdende çok da stres yapma. Çok duydum artık denemeyi bıraktık bebeğimiz oldu diye. Bu işlerin stresle çok ilgisi var.

Bel agrilarim benim hala devam ediyor. Bir iki gündür de koku hassasiyatleri başladı. Nedens belirtilerinin aynı o yüzden iyi düşünüyorum hep ben.
Mesela benim adetim oldugu zaman belirtim olmazdi bel agrim falan olacagim gun olurdu hatta kac defa oyle sevindim adet belirtisi yok kesin hamileyjm diye adet olacagim sabah bir baslardi belirtiler yine husran olurdu simdi ayin 10undan beri bel agrm var yumurtlama agrisi bu kadar surer mi bilmiyorum

Benim sürdü. Seninde sürebilir. Benimde en fazla iki gi. Kala başlardı bu kez bir hafta önceden başladı erken mi regl olucam acaba dedim hatta. Ama ikisinin ağrısı farklıydı. Regl ağrım benim kendimi usutursem çok ağrır. Belim kopacak gibi olur. Ama bu kopacak gibi değil sizi gibi oldu.

Allah allah hadi bakalim allah herseyin hayirlisinj versin. Siz hangi ildesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…