- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Termostatik vana çok kullanışsız canım. Ben tavsiye etmiyorum. Hepsini söktürüp yerine oda termostatı aldık biz. Yine de kullanıcam dersen, bizim kombimiz vaillant, onlardan istemiştik getirip taktılar.
ben sana satayım canım hahahaha şaka tabi.koçtaşta falan bulabilirsiniz.yada bulunduğunuz yerde bu işi yapan bayiler vardır onlardan alıp taktırabilirsiniz.yalovada olsaydınız hallederdik.e.c.a termostatlı vana iyidir aklınızda olsun.Merhaba, yakalamisken sorayim bari siz bilirsiniz.
Ben peteklerim için termostatik vana alacagim fakat nerden alacagimi bilmiyorum. Bauhaus gibi yerlerde bulunur mu? Yardimci olursaniz cok sevinirim..
canım kablosuz oda termostatı alın bütün kombilelere uyumlu olan model var bizim markada.eğer ev sahibi karşılamazsa evi boşaltınca alırsınız yanınıza diğer evde kullanırsınızValla ev bizim olmadığı için oda termostati alamiyoruz, aslinda ev sahibine desek alir mi? Sonucta cikinca goturmeyecegiz ve 700 900 arasinda degisiyor fiyatlari. Bizim merkezi sistem ya hani o yuzden petekten ayarlaniyor ama vana olmadığı için az da yaksan cok da yaksan ayni, değişen hicbir sey olmuyor..
Merkezi sistemse ne gerek var ki cicim bunlara? Oda termostatı merkeziye olmaz zaten. Bu arada o kadar pahalı değiller. Annemlere yeni aldım manuel olanlarından 140 lira.Valla ev bizim olmadığı için oda termostati alamiyoruz, aslinda ev sahibine desek alir mi? Sonucta cikinca goturmeyecegiz ve 700 900 arasinda degisiyor fiyatlari. Bizim merkezi sistem ya hani o yuzden petekten ayarlaniyor ama vana olmadığı için az da yaksan cok da yaksan ayni, değişen hicbir sey olmuyor..
ben sana satayım canım hahahaha şaka tabi.koçtaşta falan bulabilirsiniz.yada bulunduğunuz yerde bu işi yapan bayiler vardır onlardan alıp taktırabilirsiniz.yalovada olsaydınız hallederdik.e.c.a termostatlı vana iyidir aklınızda olsun.
Bizim kombi değil işte kartli sistem.. Istanbuldayim. E.c.a iyi mi diyorsunuz yani?canım kablosuz oda termostatı alın bütün kombilelere uyumlu olan model var bizim markada.eğer ev sahibi karşılamazsa evi boşaltınca alırsınız yanınıza diğer evde kullanırsınız
Merkezi sistemse ne gerek var ki cicim bunlara? Oda termostatı merkeziye olmaz zaten. Bu arada o kadar pahalı değiller. Annemlere yeni aldım manuel olanlarından 140 lira.
Valla kartlı sistem öyle canımcım. Yapacak bişey yok sanırım. Camlardan falan hava girmemesine dikkat et.Bizim kombi değil işte kartli sistem.. Istanbuldayim. E.c.a iyi mi diyorsunuz yani?
Off off bu dogalgaz basimi yedi zaten. 10 gün 150 yatirdik sadece 1 odayi arada acmisim hiiic acmiyorum yine de bitti o para. Kartli sistemde ne yapayim dersin? Termostatik vana olmazsa isterdem hic yakmayayim yine de yiyormus assagilik herifler. Ayy yine sinirlendim. Ne yapsak bilemiyorim. Donmak istemiyorum yaaa
Valla kartlı sistem öyle canımcım. Yapacak bişey yok sanırım. Camlardan falan hava girmemesine dikkat et.
İşe yarayabilir belki. Bi denemekte fayda var. Kartlı sistem ankaradayken ben de kullandım bir ara bela bir şey.Bu termostat olur mu diyorsun yani? Taktirsak?
Olur cicim. Hemen taktırın. Korkunç tasarruf sağlıyor.Oda termostatlari ne ise yariyor kizlar bizimki dogalgazli bize oluru merkezi sistem filan degil
sizde ısı paylaşım var mııBen doğalgazın doğru düzgün ısıtmadığını düşünüyorum.
Dökülen paraya yazık oluyor.
Merkezi sistem çok güzel. Yazın bile yakıt parası veriyorsunuz az da olsa ama en azından ısınıyorsunuz.
Size de sayacınızı bir kontrol ettirmenizi öneririm.
Çok bilgim yok ama madem şüphelendiniz.
bizde de 2+1 350 tl gelmiş. 90 m2 evSephora yerden ısıtmalı sistemde de bu termostat işe yarar mı? Bu ay 150 tl geldi ama evim küçücük ya.. Kimbilir asıl soğuklarda kaç gelecek..
bizde de 2+1 350 tl gelmiş. 90 m2 evmantolama da var ama bilemedm napcaz, yeni tasındık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?