Doğan Pınar güncel fiyat ve yorumlar?

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Burnum küçükken kırıldı ve kendi kendine kaynadı.önden geniş bir burnum var. Ayrıca kemik eğriliği ve et büyümesi de mevcut.sürekli tıkanma ve nefes alamama sorunu yaşıyorum. Hem kemiği hem de şeklini düzelttirmek istediği için doktor araştırmaya başladım. Açıkçası çok büyük bir bütçem yok. Beş bin rahat Çıkar cebimden. 10 bin i de zorlayabilirim. Sizden özellikle İstanbul Anadolu yakası civarı Gebze de olabilir doktor tavsiyesi istiyorum. Aklımda Doğan Pınar var. Doğan Pınar a ameliyat olan var mı? Ne karara oldunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

Bence çok daha iyi doktorlar var genelde hastalar memnun kalkmıyor ameliyat sonrası

Gerçekten mi? Ya ne bileyim yorumlar ölümlüydü hata gittin görüştüm sıcak biriydi. Of kafam Allah bullak oldu. 11.000 TL fiyat verdi bana

Gerçekten mi? Ya ne bileyim yorumlar ölümlüydü hata gittin görüştüm sıcak biriydi. Of kafam Allah bullak oldu. 11.000 TL fiyat verdi bana
Açıkcası bende duydum ameliyat sonrası problemleri oluyormuş hastalarının. kolay karar vermemek lazım sıcak birisi diye illa ameliyat olmak gerekmiyor.

Merhaba, bir sorum var. Ameliyattan sonra ne problemlerle karşılaşıyorsunuz? Çünkü tüm burun fotoğrafları çok hoşuma gidiyor. Bana lütfen yarım edebilirmisiniz? Kafam çünkü çok karıştı...

Merhaba, bir sorum var. Ameliyattan sonra ne problemlerle karşılaşıyorsunuz? Çünkü tüm burun fotoğrafları çok hoşuma gidiyor. Bana lütfen yarım edebilirmisiniz? Kafam çünkü çok karıştı...
Merhaba ya çok iyi tavrı olan bir doktor ama benim hayal ettiğim gibi bir burnum olmadı maalesef. 6.ay kontrolüme gittiğimde bunu söylediğimde 1.yılım dolduğunda istersem revizyon yapacağını söyledi. Sol kemiğimi yeteri kadar törpülememiş sanırım. Üzücü bir şey tabi tekrar ameliyat olmak ama burnum su an asimetrik o yüzden ikinci ameliyatı olacağım.

Back
X