doğanın dünyası buyrun bakalım :))

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
28
35
herkes aldıklarını paylaşmış bende bir paylaşmak istedim çok değil ama şimdilik bu kadar daha çok şey lazım sanırım

Eklentiler

• untitled.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 247
  • untitled.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 247
  • enh.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 241
  • soly.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 241
  • imagesCAJ3SQQ6.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 227
  • imagesCA2R2EWG.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 238
  • imagesCAONSXBN.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 242
  • imagesCATNKNUU.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 252
  • imagesCA75HO9D.webp
    3 KB · Görüntüleme: 237
  • imagesCA3Q7O2V.webp
    7 KB · Görüntüleme: 245
şimdilik hatırlayabildiklerim bunlar

Eklentiler

• imagesCA39UKYL.webp
    8 KB · Görüntüleme: 226
  • untitled.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 257
  • untitled.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 253
  • imagesCAGF662V.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 216
  • imagesCASHI8TB.webp
    2 KB · Görüntüleme: 240
  • imagesCA3BLA40.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 239
  • untitled.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 234
yorumlarınızı merak ediyorum kimse görmedi bunları henüz o yüzden benim için çok önemli düşünceleriniz

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır .Bilginize..

Oldukça güzel aldıklarınız.Yavaş yavaş tamamlanacaktır eksikler.Iyi günlerde keyifle kullanın

çok teşekkür ederimm şimdilik çok beğendiklerimi özellikle alıyorum sonra sıkışınca alamam içimde kalmasın diye henüz sözlü falan değilim ama 1 yıl içinde evelnmş olabilirim :) sizin için aldığım herşeyi eklicem :)) ben ekleyenlerdn çok fikir edindim :)

Güle güle aşkla kullan canım :) Hepsi çok güzeller tabii daha başlangıç bunlar seninde dediğin gibi daha çoook şey var alınacak

teşekkür ederim canlarım benim :) inşallah istediğim gibi yetişir hepsi karar verme aşaması çok zor oluyo bazen :)

güle güle kullan canım huzurla kullan :) tekrar fotograf yuklerken dosya yükleyi isaretleyim büyük resmi tıklarsan daha iyi görebiliriz küçük oldugundan net değil

teşekkür ederim bilmiodm ilk defa ekledim :)) hem yeni üye oldum uyarın için çok teşekkürler bida öyle yapıcam devamı gelicek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…