KankaHayırlı akşamlar hanımlar bi topikte ben açayım dedim :) İzlerken cok etkilendim ilk bölüm gayet heyecanlı umarım bu şekil devam eder :) normalde pek dizi izleyen biri değilimdir ama hoşuma gitti sizde beğendiyseniz yorumlarınızı alalım :) gerçek bi hikaye olması ayrıca çekici :)
Hemen de yakalamışsınKankaizlicem tamam tamam
Tamam yarın izlerim artkİzle izle düşün eşimde izledi ben şok
Değişik bi dizi benimde bu sebepten dikkatimi çekti normalde pek dizi izleyen biri değilim :) bakalım bölümler güzel ilerliyo şimdilikKonu olmasa acacaktim ben de :)
Ilk bölümü izledim, 2. bölüm ile son bölümün bi kismini izledim, aralarda ne oldugunu kacirdim bilmiyorum :)
Gercek hikaye olmasi sebebiyle dikkatimi cekti.
Belki aradaki bölümleri de izler tamamlarim.
Olay nerde geciyor, bilgi var mi?
Bi bölümde tamircinin önünde, yerde suyun icinde kırmızı ruj arayan kirmizili kadin, bir sehrimizin simgesi de ondan soruyorum:)
Valla öyle ama yasak elma var dediğin ama oda izlettiriyo kendini ya şimdiBende izliyorum ve begndim cok dizi takip etmiyorum bunca zamandir bitek cukuru izledik dogru duzgun bide simdi bu diziyi izliyorum gercek bir hikayeden olmasi ilgimi cekti yoksa artik konaklar yalilar villalar luks arabalar surekli baloya gidecek gibi gezen hanimlar beyler yada asiretler konaklar surekli orduyla gezen zenginliklerden ve herkesin birbirine asik olmasindan ginaaaaaa gelmisti
Bırakalı çok olduİzlemeye devam edenler burada mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?