Doğmamış bebeğe..

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Günaydın güzel kızlar :KK16:

Eşimle 4 aydır bebek denemeleri yapıyoruz:KK22: Dün akşam kuzeni ve eşi geldi. 1 yaşında oğulları ve karnında 5 aylık bir kız bebeği var. Onların bebeklerinden bizim ne kadar istediğimizden falan bahsederken, koyacakları kız ismini söylüyorlardı ki eşim de benim düşündüğüm bir isim var kızım olunca onu koyacağım dedi. Şaşırdım 3 senedir böyle bir şeyden bahsetmemişti açıkcası..

Bir tane istediği ismi koyup, ardına da annesinin ismini ekleyecekmiş. Çok şaşırdım ya kuzeni de hemen oo harika olur teyzenin adı vs falan dedi ben üzüldüm açıkcası başkalarının yanında bunu duyduğum için.
Babası seneler önce vefat etti eşimin oğlu olursa onun ismini koymayacağını söylemişti, annesi nereden çıktı şimdi anlamıyorum.Kii annesi geçen gün bir kız ismini çok beğendiğini söyledi bana benim de hoşuma gidince aa anne koyarım tabi dedim. Bunun üzerine bir de annesinin ismi..

Daha doğmamış bebeğin tartışmasını yapıyorsunuz diyeceksiniz ama ben şaşırdım ve üzüldüm doğru.Gece tekrar söyleyince artık sen bilirsin dedim sadece..

Konuyu kapatmalı mıyım çocuk olunca mı bakarız derim yoksa eşime ne demeliyim ki :KK64:

Istemiyorsan simdiden tepkini göster
Sonra hamile kalinca , bebisin oöunca esin bu konuda diretirse daha cok üzülürsün
Suan tepkini gösterirsen ilerde cesaret edip tekrar konuyu acamaz..

Zaten ben dogru bulmuyorum Anne ve Babanin isimlerini cocuklara koymayi..

Istemiyorsan simdiden tepkini göster
Sonra hamile kalinca , bebisin oöunca esin bu konuda diretirse daha cok üzülürsün
Suan tepkini gösterirsen ilerde cesaret edip tekrar konuyu acamaz..

Zaten ben dogru bulmuyorum Anne ve Babanin isimlerini cocuklara koymayi..

İşte nasıl tepkimi koymalıyım bilmiyorum. Kesin bir dille hayır annenin ismi olmayacak mı demeliyim?
Ben de doğru bulmuyorum

En azından önce sana söyleyebilirmiş
Hele bir bebek olsun da
Panter kesilirsin ben taşıyorum ve benim de beğendiğim isim olmalı diye
Şimdi erken

Günaydın güzel kızlar :KK16:

Eşimle 4 aydır bebek denemeleri yapıyoruz:KK22: Dün akşam kuzeni ve eşi geldi. 1 yaşında oğulları ve karnında 5 aylık bir kız bebeği var. Onların bebeklerinden bizim ne kadar istediğimizden falan bahsederken, koyacakları kız ismini söylüyorlardı ki eşim de benim düşündüğüm bir isim var kızım olunca onu koyacağım dedi. Şaşırdım 3 senedir böyle bir şeyden bahsetmemişti açıkcası..

Bir tane istediği ismi koyup, ardına da annesinin ismini ekleyecekmiş. Çok şaşırdım ya kuzeni de hemen oo harika olur teyzenin adı vs falan dedi ben üzüldüm açıkcası başkalarının yanında bunu duyduğum için.
Babası seneler önce vefat etti eşimin oğlu olursa onun ismini koymayacağını söylemişti, annesi nereden çıktı şimdi anlamıyorum.Kii annesi geçen gün bir kız ismini çok beğendiğini söyledi bana benim de hoşuma gidince aa anne koyarım tabi dedim. Bunun üzerine bir de annesinin ismi..

Daha doğmamış bebeğin tartışmasını yapıyorsunuz diyeceksiniz ama ben şaşırdım ve üzüldüm doğru.Gece tekrar söyleyince artık sen bilirsin dedim sadece..

Konuyu kapatmalı mıyım çocuk olunca mı bakarız derim yoksa eşime ne demeliyim ki :KK64:
Yoo bence haklısınız size de danışması lazım insanların içinde bunu böyle yapacağım doye duyuracagina fikrinizi alması daha hoş olurdu

İşte nasıl tepkimi koymalıyım bilmiyorum. Kesin bir dille hayır annenin ismi olmayacak mı demeliyim?
Ben de doğru bulmuyorum
Evet kesin bir dille bunu söylemelisin , cünkü bazi seyleri erteleyince kabul ettik saniyorlar , ilerde tepki koyuncada vay efendim ben söylemistimde neden tepki göstermedin zamaninda der...

Yoo bence haklısınız size de danışması lazım insanların içinde bunu böyle yapacağım doye duyuracagina fikrinizi alması daha hoş olurdu

Kii ben diyorum ya annesinin beğendiği bir ismi onayladım ve olduğu zaman koyacağımı söyledim.
Daha ne diye şov yapıyor anlamıyorum..

İstemıyorsan simdiden kesınle bağır çağır :)
Mesela biz şuan çocuk bıle dusunmuyoruz ama arada şu ismi koycam falan deriz mesela erkek olursa Hamza koyucaz bayılıyorum bu ısme ya resmen ağır asaletlı :D
ama kız olursa ben karar verıcem eşim karışmıcak sadece bana dediği hiippi bi isim olmasın :) Bende zaten öyle koymam

Evet kesin bir dille bunu söylemelisin , cünkü bazi seyleri erteleyince kabul ettik saniyorlar , ilerde tepki koyuncada vay efendim ben söylemistimde neden tepki göstermedin zamaninda der...

Çok tartışmadan bunu ona kabul ettirmek istiyorum.
Bir de bana şov yapıyor herkesin yanında senin baban bir ismi söylese ben kırılmasın diye kabul ederim falan. Ki ben de onun annesinin söylediği ismi kabul ettim be adam sen ne tutarsızsın!

İstemıyorsan simdiden kesınle bağır çağır :)
Mesela biz şuan çocuk bıle dusunmuyoruz ama arada şu ismi koycam falan deriz mesela erkek olursa Hamza koyucaz bayılıyorum bu ısme ya resmen ağır asaletlı :KK70:
ama kız olursa ben karar verıcem eşim karışmıcak sadece bana dediği hiippi bi isim olmasın :) Bende zaten öyle koymam

Eğer ki söz geçiremedim annesinin ismini koyacak mecburen 2. ismi kendi beğendiğim adı koyup, herkesi o isimle seslendireceğim. O da mutlu olsun nüfus kağıdında annesinin ismi olunca..

Back
X