Doğmamış bebeğe..

Günaydın güzel kızlar :KK16:

Eşimle 4 aydır bebek denemeleri yapıyoruz:KK22: Dün akşam kuzeni ve eşi geldi. 1 yaşında oğulları ve karnında 5 aylık bir kız bebeği var. Onların bebeklerinden bizim ne kadar istediğimizden falan bahsederken, koyacakları kız ismini söylüyorlardı ki eşim de benim düşündüğüm bir isim var kızım olunca onu koyacağım dedi. Şaşırdım 3 senedir böyle bir şeyden bahsetmemişti açıkcası..

Bir tane istediği ismi koyup, ardına da annesinin ismini ekleyecekmiş. Çok şaşırdım ya kuzeni de hemen oo harika olur teyzenin adı vs falan dedi ben üzüldüm açıkcası başkalarının yanında bunu duyduğum için.
Babası seneler önce vefat etti eşimin oğlu olursa onun ismini koymayacağını söylemişti, annesi nereden çıktı şimdi anlamıyorum.Kii annesi geçen gün bir kız ismini çok beğendiğini söyledi bana benim de hoşuma gidince aa anne koyarım tabi dedim. Bunun üzerine bir de annesinin ismi..

Daha doğmamış bebeğin tartışmasını yapıyorsunuz diyeceksiniz ama ben şaşırdım ve üzüldüm doğru.Gece tekrar söyleyince artık sen bilirsin dedim sadece..

Konuyu kapatmalı mıyım çocuk olunca mı bakarız derim yoksa eşime ne demeliyim ki :KK64:
Çocuk doğunca bakarsınız şimdiden böyle bir tartışmaya girmenin alemi yok

Düşünsene çifter çifter kv isiminde bebekler :KK70:
Valla canım bilmiyorum ki ikiz üçüz bebek bakabilir miyim :KK43:
Ahaha kv bakar :D canim sen doktoruna danis bence ucuz bebegi olan ve olacak olan cok var burda. Rabbim yardim eder ucuz olacak diye sart yok zaten ama ne seker olurlar :D

Ben ki hayatta en son cocuk isteyen insan :)
Benim de 6 yil oncesinden belliydi istedigim isim
...o yuzden takilma boyle seylere....

Bence espri yollu dogmamis cocuga don bicmeyelim hayatim simdiden belki ilerde sende begenmezsin bu ismi falan de yerini ac :) Bahsetme herkese oyle sonra koymayiz belki falan de

bence sen istediğin ismi koy. o koymak istemediğin isimler içinde "artık bi dahaki çocuğa koyarız" diye geçiştir.

ortada hamilelik bile yokken hiç gereği yok. ben olsam önce allah nasip etsin de, ikimizin de beğendiği bir isim bulunur diye yuvarlak konuşurum. şimdiden hayır öyle olmaz dersen, eşin de inatçı bir tipse dediğini zorla yaptırmaya kalkar. biraz politik olmak lazım:KK69:

tatlım bebek öyle ha deyince olmuyor pat diye o yüzden hiç böyle seylerle kafanızı yormayın simdiden olunca düşünürsünüz.

Ortak bir isimde anlaşamaz da 2 isim koymayı düşünürseniz bir ismi onun istediği ismi koyun diğerini de kendi istediğiniz ismi koyun. Çocuk sadece onun çocuğu değil, sizin de çocuğunuz. Ki siz onu 9ay boyunca taşıyacaksınız. İsmine karar vermek sizin de hakkınız. Bence sizin istemediğiniz bir ismi düşünüp bunu başka insanlara söylediğinde öğrenmenizin sizi hayal kırıklığına uğrattığını açıklayın. Eşinizi siz daha iyi tanıdığınız için üzerindeki tesirini de düşünerek ona göre konuşmak da size kalıyor.

Günaydın güzel kızlar :KK16:

Eşimle 4 aydır bebek denemeleri yapıyoruz:KK22: Dün akşam kuzeni ve eşi geldi. 1 yaşında oğulları ve karnında 5 aylık bir kız bebeği var. Onların bebeklerinden bizim ne kadar istediğimizden falan bahsederken, koyacakları kız ismini söylüyorlardı ki eşim de benim düşündüğüm bir isim var kızım olunca onu koyacağım dedi. Şaşırdım 3 senedir böyle bir şeyden bahsetmemişti açıkcası..

Bir tane istediği ismi koyup, ardına da annesinin ismini ekleyecekmiş. Çok şaşırdım ya kuzeni de hemen oo harika olur teyzenin adı vs falan dedi ben üzüldüm açıkcası başkalarının yanında bunu duyduğum için.
Babası seneler önce vefat etti eşimin oğlu olursa onun ismini koymayacağını söylemişti, annesi nereden çıktı şimdi anlamıyorum.Kii annesi geçen gün bir kız ismini çok beğendiğini söyledi bana benim de hoşuma gidince aa anne koyarım tabi dedim. Bunun üzerine bir de annesini:KK8:n ismi..

Daha doğmamış bebeğin tartışmasını yapıyorsunuz diyeceksiniz ama ben şaşırdım ve üzüldüm doğru.Gece tekrar söyleyince artık sen bilirsin dedim sadece..

Konuyu kapatmalı mıyım çocuk olunca mı bakarız derim yoksa eşime ne demeliyim ki :KK64:
O isimler daha çoook değişir

Eşimde bana demişti ki nişanlıyken, annem kardeşime hep şu ismi koymak istemişti ama babam koymadı. Biz koyalım mı kızımız olursa? O isimde ne kadar tanıdığım varsa hepsine de gıcığım :) hoşlanmıyorum yani isimden de,birde tanıdığımız kişilerde etkiliyor belkide :D dedim benim koyacağım isim belli ben yıllardır hep şunu istiyorum kızım olursa o olacak :D Allah nasip etti ve kızıma istediğim ismi koydum hiç dert etmedi eşim.çokta seviyor ismi :D

Kim ne derse desin isim koymak annenin hakki, hamileliğin bebek bakmanın en ağır zahmetlerini anneler çekiyor, iki oglum var ikisininde adıni ben koydum hem de cift isimliler, esim de seve seve kabul etti, isterse etmesin:KK53: isim deyip gecmeyin simfiden konusun sonra can sıkıcı oluyor. Birde anne baba adı koymak nedir isim mi kalmadı.

Bebek üzerinde ikinizin de hakkı var neden hep oğlan anne babalarının isimleri konur ki. Bence acilen sevdiğiniz bir oğlan bir kız ismi bulun ben bunlar olsun istiyorum diyin. Çift isimlide olmasını istemediğinizi söyleyin. Şimdiden söyleyin kulağında bulunsun, çocuk doğunca bastırırsınız

ben niye bişey anlamadım 3 kez okudum ya! cidden biri diyebilir mi özetle :KK22::KK57:

Şimdi anladım. :) evet hoş olmamış eşinizin yaptığı. kuzeninkide ayrı sazanlık hemen atlamış ooo güzel olur diye.

Kaynananizin ismi nedir?? Bende hamile kaldım eeşim birden annenin ismini koyacağım dedi şok oldum ikna edemedim çokdogustuk :((( hala uüzülüyorum kızımın ismi hatice oldu sadece hatice :(((

Back
X