- Konu Sahibi Vakana-pan
"Sen bilirsin" lafına öyle sinir olurum ki.
Eşinize istemiyorum demeye çekiniyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay aynısı
benım de babam babanemın ısmını tutturmus ılla bu olcak dıye
allahtan babanemın ısmıde guzelde
yınede babanem oglum benım ısmımı koyup napcaksınız ne guzel ısımler var gecenlerde kızkardesının bı arkadası bıze geldı ısmı cok hosuma gıttı demıs anneme soylemıs
annemde cok begenmıs onu koymuslar
Benim babanemde safiye koyuyomuş nerdeyse adımıBence annenin aklına girin o da oğlum benim ismim güzel değil biz gelinle başka düşündük beğendik derse vazgecebilir
Babam bana babaannemin adını koycakmış Babaannem de demiş ki oğlum benim ismim hiç güzel değil eski isim çocuk ilerde beğenmez bak ben gecen bir misafirlikte şu ismi duydum anlamı da güzel bunu koyalım demiş anneme de sormuşlar o da beğenince suan ki ismim olmuş Gerçekten de iyi ki babaannem mantıklı kadınmış da babamı vazgeçirmiş
sımdıden bunu kafanıza takıp ne kendınızı nede esınızı yormayın bence akısına bırakın o gun olsunda.nedemısler yatalım kalkalım sabah ola hayrola :)Tabii. Ama olur ya eşler arasında olursa bebek ne koyalım gibi. Bizimki de öyle işte
"Sen bilirsin" lafına öyle sinir olurum ki.
İki isim olacaksa biri senin istedigin biri onun istedigi olmali. Ve hamile kalmadan bu sorunu asmalisiniz. Yani millete x koyacagiz dedikten sonra y ismini koymak zor olur. Keşke o an soyleseydin aa ben bunu bilmiyordum cocugu tek basina mi yapiyorsun fikrimide alsaydin deseydin. Ki hala bu cümleyi kurabilirsin
kızım dogmadan önce kv ''tabiki benim adım olacak, ben bakacagım sonuctaa'' deyınce şaka sandık, doğuma 1 ay kala baktık ki çok ciddi...ama benim hiç ama hiçç hoşlanmadıgım bir isim.. neyse bı aksam tepem attı, eşimle konusurken aglamaya başladım, benım belkı baska cocugum olmayacak, neden ısmıne baskaları karar verıyo dıye, annesı takkk içeri daldı ( yatak odamıza ve gece ) neden aglıyorsun dedi, esımde ısım konusu onu uzdu iki ism olsun en azından dedi, kv de istemiyorum 2 isim, koymayın adımı, sanada hakkımı helal etmıyorum dedı esıme , ben daha da delirdim, dedim ki şu andan itibaren bana hiçbi kuvvet bu ismi koyduramaz.....ve koymadımda !!!!!!!!! empati kurma zahmetine girmiyorlar, cok gerılmıstım cokkkkk....
Hayır şuan tartışmak istemiyorum sadece.
Günaydın güzel kızlar
Eşimle 4 aydır bebek denemeleri yapıyoruzDün akşam kuzeni ve eşi geldi. 1 yaşında oğulları ve karnında 5 aylık bir kız bebeği var. Onların bebeklerinden bizim ne kadar istediğimizden falan bahsederken, koyacakları kız ismini söylüyorlardı ki eşim de benim düşündüğüm bir isim var kızım olunca onu koyacağım dedi. Şaşırdım 3 senedir böyle bir şeyden bahsetmemişti açıkcası..
Bir tane istediği ismi koyup, ardına da annesinin ismini ekleyecekmiş. Çok şaşırdım ya kuzeni de hemen oo harika olur teyzenin adı vs falan dedi ben üzüldüm açıkcası başkalarının yanında bunu duyduğum için.
Babası seneler önce vefat etti eşimin oğlu olursa onun ismini koymayacağını söylemişti, annesi nereden çıktı şimdi anlamıyorum.Kii annesi geçen gün bir kız ismini çok beğendiğini söyledi bana benim de hoşuma gidince aa anne koyarım tabi dedim. Bunun üzerine bir de annesinin ismi..
Daha doğmamış bebeğin tartışmasını yapıyorsunuz diyeceksiniz ama ben şaşırdım ve üzüldüm doğru.Gece tekrar söyleyince artık sen bilirsin dedim sadece..
Konuyu kapatmalı mıyım çocuk olunca mı bakarız derim yoksa eşime ne demeliyim ki![]()
aaa neden ki, eşiniz o sizin, ha şimdi ha sonra tartışmışsınız.
hatta şimdi hamile değilken duygu durumunuz daha stabil olacağından şimdi tartışmanız daha uygun.
sonra gerekirse yine tartışırsınız.
Anne veya Babanın ismi konmak istendiğinde eşlerin rızası alınmalı ve bence isme göre elbette değişir ama alternatif bir isim de eklenmeli, benim bir arkadaşım hamile iken k.validesi vefat etti. Eşi; kızım olursa annemin ismini koyacağım demiş, arkadaşım istememesine rağmen eşinin istediği oldu, şehriban koydu. Üstelik 2.ismi de kabul etmedi.
Canim simdi isim konusuna yorum yapamiycam ama klomen tadevisi diye bisey varmis ikiz ucuz oluyormus genellikle. Bir diktora git derim yumurta sayisini falan cogaltiyormus zannedersemGünaydın güzel kızlar
Eşimle 4 aydır bebek denemeleri yapıyoruzDün akşam kuzeni ve eşi geldi. 1 yaşında oğulları ve karnında 5 aylık bir kız bebeği var. Onların bebeklerinden bizim ne kadar istediğimizden falan bahsederken, koyacakları kız ismini söylüyorlardı ki eşim de benim düşündüğüm bir isim var kızım olunca onu koyacağım dedi. Şaşırdım 3 senedir böyle bir şeyden bahsetmemişti açıkcası..
Bir tane istediği ismi koyup, ardına da annesinin ismini ekleyecekmiş. Çok şaşırdım ya kuzeni de hemen oo harika olur teyzenin adı vs falan dedi ben üzüldüm açıkcası başkalarının yanında bunu duyduğum için.
Babası seneler önce vefat etti eşimin oğlu olursa onun ismini koymayacağını söylemişti, annesi nereden çıktı şimdi anlamıyorum.Kii annesi geçen gün bir kız ismini çok beğendiğini söyledi bana benim de hoşuma gidince aa anne koyarım tabi dedim. Bunun üzerine bir de annesinin ismi..
Daha doğmamış bebeğin tartışmasını yapıyorsunuz diyeceksiniz ama ben şaşırdım ve üzüldüm doğru.Gece tekrar söyleyince artık sen bilirsin dedim sadece..
Konuyu kapatmalı mıyım çocuk olunca mı bakarız derim yoksa eşime ne demeliyim ki![]()
Canim simdi isim konusuna yorum yapamiycam ama klomen tadevisi diye bisey varmis ikiz ucuz oluyormus genellikle. Bir diktora git derim yumurta sayisini falan cogaltiyormus zannedersem
ben erkek olunca kararı ona bıraktım babasının ismi verilmişti o yüzden içim rahattı eğer ikinci kız olursa da ben koyacağım diye karar aldık ama tabiki ikimizinde gönül rızası alındı bir tarafı yıkıp isim koymak çok acımasızca açıkçası hele anneye büyük haksızlık.