Doğmamış bebeğe..

En azından önce sana söyleyebilirmiş
Hele bir bebek olsun da
Panter kesilirsin ben taşıyorum ve benim de beğendiğim isim olmalı diye
Şimdi erken

Erken tabii ama bu düşüncesini etrafa yayıp da bebek olduğunda herkes o ismi beklemesini istemiyorum..

en kızdığım şey anne baba dede ismi konulması...çünkü o çocuğa bağırıyorsun kızıyorsun..bana hoş gelmiyor...kısmet herşey daha yeni deniyorsunuz hele bir hamile kal ondan sonra konuşurusunuz..

en kızdığım şey anne baba dede ismi konulması...çünkü o çocuğa bağırıyorsun kızıyorsun..bana hoş gelmiyor...kısmet herşey daha yeni deniyorsunuz hele bir hamile kal ondan sonra konuşurusunuz..

Bu fikri annesine söylerse ne olacak bilmiyorum. Valla daha hamile kalmadan isim derdine düştük.

Erken tabii ama bu düşüncesini etrafa yayıp da bebek olduğunda herkes o ismi beklemesini istemiyorum..
Aslında dün mesela madem alındın misafirler gidince bana hiç bahsetmedin tak diye milletin içinde öğreniyorum diyebilirdin

Kendince tavır yaptın ama o anladı mı ? Sanmam
Sen bilirsin dediğine göre koyarız ya diyodur

Bu akşam konuyu ben mi açayım?
Dün böyle dedin ama bebeğimizle ilgili bir olayı herkesin yanında duymak beni üzdü vs gibi

belkıde oglun olur :)
ıstemedıgın veya sevmedıgın bı ısımse koymazsın
annem hep der kızımın ısmını seve seve koydum omur boyuda severek seslendım dıye
kı benım ısmımıde annem ve babanem ortaklasa koymuslar babam bambaska bı ısımde tutturmus olmasına ragmen
bence ogun gelsın; kayınvalıdene anne ben senın o zamanında soyledıgın ısmı cok sevmıstım onu koymak ıstıyorum sadece dersen hem onunda hosuna gıdecek bırsey yapmıs olur yanına alırsın hemde sana karsı cıkabılecegını sanmam :)
bunun ıcın ekstra tartısmayın bence ogun gelsınde

İşte nasıl tepkimi koymalıyım bilmiyorum. Kesin bir dille hayır annenin ismi olmayacak mı demeliyim?
Ben de doğru bulmuyorum
Kesin bir dille söyleyin. Ben şu ismi koyacağım demek doğru değil ki siz zaten bu konuyu kendi aranızda konuşuyormuşsunuz,o zaman söylemeli/fikrinizi sormaliydı. Başkalarının yanında metezori 'bu ismi koyacağım'demek hoş değil. Ayrıca sizinde anneniz var,sizde tuttursaniz annemin ismi diye hoş olurmu? Bir düşünsün eşiniz bunu.

belkıde oglun olur :)
ıstemedıgın veya sevmedıgın bı ısımse koymazsın
annem hep der kızımın ısmını seve seve koydum omur boyuda severek seslendım dıye
kı benım ısmımıde annem ve babanem ortaklasa koymuslar babam bambaska bı ısımde tutturmus olmasına ragmen
bence ogun gelsın; kayınvalıdene anne ben senın o zamanında soyledıgın ısmı cok sevmıstım onu koymak ıstıyorum sadece dersen hem onunda hosuna gıdecek bırsey yapmıs olur yanına alırsın hemde sana karsı cıkabılecegını sanmam :)
bunun ıcın ekstra tartısmayın bence ogun gelsınde

Ya çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyledin :)
Kesinlikle böyle yapacağım :)
Annesinin adını koyarak şov yapan kocama da kapak olsun :D

Bu akşam konuyu ben mi açayım?
Dün böyle dedin ama bebeğimizle ilgili bir olayı herkesin yanında duymak beni üzdü vs gibi
Olur aç için rahat etsin
Ve daha fazla sülalecek kanıksamasınlar kız olursa kesin şu isim olacak gibisinden

Kesin bir dille söyleyin. Ben şu ismi koyacağım demek doğru değil ki siz zaten bu konuyu kendi aranızda konuşuyormuşsunuz,o zaman söylemeli/fikrinizi sormaliydı. Başkalarının yanında metezori 'bu ismi koyacağım'demek hoş değil. Ayrıca sizinde anneniz var,sizde tuttursaniz annemin ismi diye hoş olurmu? Bir düşünsün eşiniz bunu.

İşte o zaman diyor ki benim babam şu ismi koyar mısınız dediğinde onu kırmaz ve koyarmış. Ne alaka ki beğendiği bir ismi söylemekle direkt annesinin ismini koymak?
Ben de onun annesinin söylediği ismi beğendim ve koyacağımı söyledim.
Ama kot kafalı eşim neyin peşinde anlamıyorum..

İşte nasıl tepkimi koymalıyım bilmiyorum. Kesin bir dille hayır annenin ismi olmayacak mı demeliyim?
Ben de doğru bulmuyorum

Bence annenin aklına girin o da oğlum benim ismim güzel değil biz gelinle başka düşündük beğendik derse vazgecebilir
Babam bana babaannemin adını koycakmış Babaannem de demiş ki oğlum benim ismim hiç güzel değil eski isim çocuk ilerde beğenmez bak ben gecen bir misafirlikte şu ismi duydum anlamı da güzel bunu koyalım demiş anneme de sormuşlar o da beğenince suan ki ismim olmuş Gerçekten de iyi ki babaannem mantıklı kadınmış da babamı vazgeçirmiş

Bence annenin aklına girin o da oğlum benim ismim güzel değil biz gelinle başka düşündük beğendik derse vazgecebilir
Babam bana babaannemin adını koycakmış Babaannem de demiş ki oğlum benim ismim hiç güzel değil eski isim çocuk ilerde beğenmez bak ben gecen bir misafirlikte şu ismi duydum anlamı da güzel bunu koyalım demiş anneme de sormuşlar o da beğenince suan ki ismim olmuş Gerçekten de iyi ki babaannem mantıklı kadınmış da babamı vazgeçirmiş

İnşallah bizimki de mantıklıdır :)
Siz şanslıymışsınız..

ay aynısı :D
benım de babam babanemın ısmını tutturmus ılla bu olcak dıye
allahtan babanemın ısmıde guzelde :D
yınede babanem oglum benım ısmımı koyup napcaksınız ne guzel ısımler var gecenlerde kızkardesının bı arkadası bıze geldı ısmı cok hosuma gıttı demıs anneme soylemıs
annemde cok begenmıs onu koymuslar

Back
X