Bakirelik konusu benim karsima bir tek kadinlar kulubunde cikiyor , buranin disinda hic bir ortamimda senelerdir bakireligin b'sini bile duymadım o nedenle sizin kendinizi bu derece de üzmenize nasil yardimci olabilirim , size artik bekaretin oneminin eskisi kadar olmadigini nasil anlatabilirim diye düşünüyorum.Tayin isteyecegim demissiniz isabet olur.Bulundugunuz yerden çıkın bi , görün bakalim bekaret konusunun coktaaaan aşıldığını ,genclerin bunu onemsemedigini vs yani ancak yasayarak anlayabilirsiniz biz ne desek bos ve havada kalacak gibi.Ama ben genede yazacagim benim cevremde kimse bakire degil ve kimse de bakire degilim diye de bir eziklik yasamiyor boyle bir kaygilari da yok boyle bir muhabbetleride yok nerden biliyirsun bakire olmadiklarini dersen yasam bicimlerinden anlasiliyor derim.Bu kadar.Yani bekaretin nesi konusulur ve bir baskasinin bekareti kimi ne ilgilendirir modundayiz ben ve cevremdekiler.Ayrica kendimde evlendigimde bakire degildim esimde bunu dert etmedi ki ben yeni nesil degilim 42 yasindayim seneler once bile benim yasitlarimin buyuk bir kismi bakire degildi.Ama saklardik o zamanlar.Simdi olsa ne saklariz ne saklamayiz kime ne modunda takiliriz kesin.Birde sunu diyecegim dunya turkiyeden ibaret degil bizim kizlarimizin burda uzuldugu konular bir baska ulkede siradan bir durum.Bence kendinizi uzmeyin bekaret icin tayin isteyin uzaklasin oralardan bakin nasilda rahatlayacaksiniz o zaman.Cografya sizi yipratmis kisacasi. aslinda sizin bekaretiniz sizden baskasini ilgilendirmez.