Doğmamış bebeği mi kıskandım ?

Eski konularada baktım. Ne diyeceğimi bilemedim.
Tek diyeceğim önce o kuzeninin inşallah hayatı boyunca gün yüzü görmesin.
Sonra da o hayatına girenler.
Cümleleri okurken bile ölsünler istedim.
Sana en büyük iyilik bir terapiye gitmek.
Git, geçmişinle, yaşadıklarınla, hatalarınla, iyiliklerinle kısaca herşeyinle yüzleş, barış ve arın.
Rabbim yardımcın olsun.
Güzel günlerin yakın.
Yeter ki profesyonel destek al.

Bu konuyu açarken bile o kadar utanıyorum ki aslında. Ben bu kadar kötü bir insan oldum mu diye. Eski konuları buraya atmayı tam olarak bilmediğim için özet geçiyorum. Bakire değilim ve kuzenimin tehditle para istemesi ve vermemem üzere bütün ailem öğrendi. Beni sildiler görüşmüyorum kendi kendi ailem dahil. Memurum ve tek başınayım. Kendimi ezik ve sanki hiç evlenmeyecek gibi hissediyorum. Çünkü daha önce bir iki kişiye durumu anlattığım da küfürler hakaretler ve tecavüz girişinde bulunmuşlardi ve bu durum beni tamamen ezik ve özgüvensiz hissetmeye itti. Bugün evde otururken benimle aynı yaşta kuzenim anne oluyorum diye bi mesaj atmış. Mesajı görünce saatlerce ağladım. Saatlerce. Bebeğe bisey olsun asla istemem. Ama kıskandım imrendim daha doğrusu. Sanki ben hiç olmayacakmışım gibi hissettim. Benimle aynı yaşta ve bi düzeni var benim arayacak bi ailem bile olmadığı geldi aklıma ben düzelemiyorum. Sürekli ıntihar fikri var aklımda baş edemiyorum. Destek alıyorum ama kendi içimde bir düzelme göremiyorum.
İnter çözüm deil okumussunuz memur olmuşsun. KUZENİN NASIL ÖĞRENDİK? Pislik adam.Ayrıca seni seviye insanlarda çıkınca karsina

2009 yiliydi saglik ocaginda bi bayan dr a muayene oldum bakacagim dedi sadece bende tecrubesizim ya bakacak sandim aleti soktu icime ve bekaretimi zedeledi rapor falan aldim adli tipdan fakat cozum olmadigini biliyorum 。 bunu duyan en yakinlarim uzerinden 10 yil gecti aman ne dedikodular tecevuze bile ugramisim haberim yok。gecen yil esim ile is ciddiye binince soyledim zedelenme var istersen muayene olalim diye cunku kanama olmama ihtimali cok。 gerek duymadi namus bacak arasindami dedi。 cokuzattim ama demem o ki en yakinin dahi olsa ozellikle kizlara bahsetme bile gun geliyo tokat gibi geciriyolar hayatina girecek ise seni sen olarak gorecegi icin bu kadar ince dusunme derim hele ki tip bu kadar ilerlemis iken。 kafani sisirdim cok ozur🙏🙏

Bence inanin çok iyi durumdasiniz ya işiniz olmasaydi hala ailenizle yaşıyor olsaydiniz bEnce kafaya takacak bisey yok illa ki doğru insan çıkar karşımıza zaten bebek yapmak çok aman aman büyük ve ozenilesi bisey değil benim icin açıkçası
Zaten tek tutunacak dalım işim. Vardiya sistemi çalışıyorum. Çoğu zaman yalniz kalmaktan kurtuluyorum. Tamamen yalnız olsaydım kafayı yerdim.

Öbür konularınıxı bilmiyorym ama 25 yaşındasınız
Lğtfen kıymetini bilip şükredin
Allah yardımcınız olsun

İnanın bu olayın zavallıları o sığ zihniyetteki aileniz ve alçak kuzeniniz. Ne mutlu size kendi ayaklarınız üstünde durup çalışıyorsunuz, kendinize yetiyorsunuz. Bu zihniyetleri sırtınızda kambur olarak taşımayacağınıza sevinin. Ben hayatın bir karma olduğunu düşünüyorum. Evet bu zamana kadar sizi üzmüş olabilir ama şöyle düşünün artık o günler geride kaldı. Hayat size kim bilir nasıl güzellikler hazırladı bunların karşınıza çıkmasını bekleyin. Vakti geldiğinde her şey hayırlısıyla olur.
Evet bazen ailemi kaybettim diye çok üzülüyorum. Ama bazen saklamak korkularla duydular anlarlar mg diye düşünmek daha zor diyorum. En azından artık korkmuyorum

Lütfen kendine gel.
Bunu sadece sen yapabilirsin.
Kötü anıları sil, beynini resetle.
Seni kullanmak isteyen o adam müsvettelerinden ve Seni silmeyi tercih eden ailenden bu kadar genç yaşta, bu kadar değerli bir tecrübe kazandın, bunun farkına var önce..

Eski konularada baktım. Ne diyeceğimi bilemedim.
Tek diyeceğim önce o kuzeninin inşallah hayatı boyunca gün yüzü görmesin.
Sonra da o hayatına girenler.
Cümleleri okurken bile ölsünler istedim.
Sana en büyük iyilik bir terapiye gitmek.
Git, geçmişinle, yaşadıklarınla, hatalarınla, iyiliklerinle kısaca herşeyinle yüzleş, barış ve arın.
Rabbim yardımcın olsun.
Güzel günlerin yakın.
Yeter ki profesyonel destek al.
Destek alıyorum.. Ama açıkçası pek faydasını görmedim.

Ya yapmayin allah aşkina benim kardesim bakire olmayan biriyle evlense umrumuz bile olmaz.Sormayiz zaten bilmeyiz de o nedenle.Mezhebi genis insanlarmiyiz hayir.Namus bir zarla ölcülmez ve ölcülmemelide.Bakire olupda her halti yiyen insanlardan dürüstünüz.Lutfen bunu siz bir kusur olarak gormeyinki baskalarida görmesin.Birde ciktiginiz insanlara bunu niye soyluyorsunuzki vakti zamani gelince sorduklarinda soylersiniz

İnter çözüm deil okumussunuz memur olmuşsun. KUZENİN NASIL ÖĞRENDİK? Pislik adam.Ayrıca seni seviye insanlarda çıkınca karsina
Beraber olduğum çocuk anlamıştı. Kuzenim bana yardım ederken kuzenin böyle bi kız sen bunun için mi beni vurmaya geldin demişti

Beraber olduğum çocuk anlamıştı. Kuzenim bana yardım ederken kuzenin böyle bi kız sen bunun için mi beni vurmaya geldin demişti
Boşver her şey güzel olucak.Kuzeninide allah ıslah etsin

Yani bu yazdıklarımı kendim icin yapmazdim ama madem boyle bi durumdasın ben senin yerinde olsam bu kadar kafaya takiyorsan tibbi yontemlerle hymenoplasti yaptiririm o iyilestikten sonrada ki belli olmuyo bir dr saglam raporu alirim baban olacak adama da gonderirim utansin diye kuzenine de kapak olur madem herkes bu kadar igrenc bende bu igrencligi yaparim haaa bunlar sen kafana taktigin icin benim fikrime gelince o babayi ben ondan once siler isime dort elle tutunurum lutfen buyutme yaaa daha buyuk sorunlar var babanin ailenin seni silmesi bence bu bekaretten daha onemli sen bu kadar basiy misin bu nasil bir baba allah o kuzenini bildigi gibi yapsin insss iflah olamasin

Bu konuyu açarken bile o kadar utanıyorum ki aslında. Ben bu kadar kötü bir insan oldum mu diye. Eski konuları buraya atmayı tam olarak bilmediğim için özet geçiyorum. Bakire değilim ve kuzenimin tehditle para istemesi ve vermemem üzere bütün ailem öğrendi. Beni sildiler görüşmüyorum kendi kendi ailem dahil. Memurum ve tek başınayım. Kendimi ezik ve sanki hiç evlenmeyecek gibi hissediyorum. Çünkü daha önce bir iki kişiye durumu anlattığım da küfürler hakaretler ve tecavüz girişinde bulunmuşlardi ve bu durum beni tamamen ezik ve özgüvensiz hissetmeye itti. Bugün evde otururken benimle aynı yaşta kuzenim anne oluyorum diye bi mesaj atmış. Mesajı görünce saatlerce ağladım. Saatlerce. Bebeğe bisey olsun asla istemem. Ama kıskandım imrendim daha doğrusu. Sanki ben hiç olmayacakmışım gibi hissettim. Benimle aynı yaşta ve bi düzeni var benim arayacak bi ailem bile olmadığı geldi aklıma ben düzelemiyorum. Sürekli ıntihar fikri var aklımda baş edemiyorum. Destek alıyorum ama kendi içimde bir düzelme göremiyorum.
belli ki bu durumdan dolayı pişman olmuşsun şimdi yapman gereken şey kendine temiz bir sayfa aç ve birileriyle aranda sevgililik flört gibi bi durum olursa bunu hemen güvenmeden söyleme keşke birileri aracı olsa birile tanışmana ve bu durum onun icin onemli olmasa ve sizde mutlu olsaniz insaallah olur boyle

ailen bunu bir hata görse dahi seni silebiliyorsa o aile değildir zaten.

aile dediğin hatalarınla kabul gördüğün yerdir onaylamasalar bile senin seçimine saygı duydukları yerdir. senin bakire olman/olmaman onları ilgilendirmez kendi bedenin kendi cinselliğin ve seçimin ailenin zimmetinde değil.

ayrıca insanlara bakireyim değilim vs muhabbetlerini yapmaya bırak böyle şeyler konuşulmaz.

Ay kuzenin olacak hayvan herşeyi söyleyince para icin iftira atıyor deseydiniz keske niye söylediniz ki .

Bakire olmayani evlendirmiyorlar mi? Zaten kukuda ki et parcasini ahlak ile es tutan cahil bir zihniyetle birlikte olmak istemek sacma olur.. okudun memuriyetini eline aldin belli bi maasin var illa ki evleneceksin ama insanlari haytina alirken bagnaz cahil yobaz degilde seni gercekten sevebilecek her ne olursa olsun gecmisine degil gelecegine bakabilecek bi adamla illa ki karilasip evleneceksin... yasin kac bilmiyorum ama 38 falan degilsen biyolojik saatine daha var aceleye gerek yok tani insanlari sabret hayatin taadini cikaaar

Benim bir tanıdığım eşinin yakın arkadaşıyla eşinin bekar evinde birlikte olmuştu enişte anahtarı vermişti hatta 1 çocukla 8 yıldırda evliler ve enişte bir kere bile bu konuyu açmadı neler neler var bunlara takılmayın kaderde ne varsa o olur

Kusura bakma da saçmalıyosun. Daha 25 yaşındasın nedir bu evlenme merakın? Memurmuşsun ben şu an memur olabilmek için günde 5 saat uyuyorum. Neyin intiharı bu ya? Ee düzeni varmış da bilmem ne? İş sahibi olmak da bir düzen değil midir? Bir de çeneni tutmayı öğren herkese her şeyi anlatma. Hayatına girenlere bile emin olmadan anlatma. Silkelen kendine gel

Bence içinde bulunduğunuz çevreden kaynaklanıyor. Evlenememek vs, neler diyorsunuz böyle, bu tip fikirlere kendinizi kaptırmayın. Ben bakire olduğum için az garip karşılanmadım insanlar tarafından, şaşırıyorum sizinki gibi konuları görünce.

Özelinizi neden herkese anlatıyorsunuz şu lafı çok severim 'söz ağızdan çıkmadan senin esirin çıktıktıktan sonra sen sözün esiri olursun'

Back
X