Bu konuyu açarken bile o kadar utanıyorum ki aslında. Ben bu kadar kötü bir insan oldum mu diye. Eski konuları buraya atmayı tam olarak bilmediğim için özet geçiyorum. Bakire değilim ve kuzenimin tehditle para istemesi ve vermemem üzere bütün ailem öğrendi. Beni sildiler görüşmüyorum kendi kendi ailem dahil. Memurum ve tek başınayım. Kendimi ezik ve sanki hiç evlenmeyecek gibi hissediyorum. Çünkü daha önce bir iki kişiye durumu anlattığım da küfürler hakaretler ve tecavüz girişinde bulunmuşlardi ve bu durum beni tamamen ezik ve özgüvensiz hissetmeye itti. Bugün evde otururken benimle aynı yaşta kuzenim anne oluyorum diye bi mesaj atmış. Mesajı görünce saatlerce ağladım. Saatlerce. Bebeğe bisey olsun asla istemem. Ama kıskandım imrendim daha doğrusu. Sanki ben hiç olmayacakmışım gibi hissettim. Benimle aynı yaşta ve bi düzeni var benim arayacak bi ailem bile olmadığı geldi aklıma ben düzelemiyorum. Sürekli ıntihar fikri var aklımda baş edemiyorum. Destek alıyorum ama kendi içimde bir düzelme göremiyorum.