- Konu Sahibi Mutfakperisi87
-
beddua döner dolaşır insanın kendisini bulurmuş böyle insanların bedduası tutsaydı yeryüzünde insan kalmazdı ki hiç allahtan korkmadan doğmamış günahsız çocuğun canına gözünü dikmiş allahından bulsun de allaha havale et canını da hiç sıkma
beddua döner dolaşır insanın kendisini bulurmuş böyle insanların bedduası tutsaydı yeryüzünde insan kalmazdı ki hiç allahtan korkmadan doğmamış günahsız çocuğun canına gözünü dikmiş allahından bulsun de allaha havale et canını da hiç sıkma
Ohhh cok sagolun kizlar vallaha icime su serptiniz :)Sen bir kötülük etmemissin ki bedduasi tutsun.. Hiç korkma Rabbime havale et. Saglicakla da bebisinizi kucaginiza alacaksınız insallah icini ferah tut
Benim bi sucum yok yani dimi ? Bisey olmaz insallah sagol icimi rahatlattin biraz.. Allahima havale ettim zaten allahindan bulsun insallah
İnsan olan boyle beddua mi eder boyle kotu birseyi degil dillendirmek kalbinden bile nasil gecirir pesssss
Lutfen hamile halinle insanliktan bir haber kisiler dinleme
O masumun dunyaya gelip gelmeyecegine boyle vicdansizlar degil sadece Allah karar verir
İcin rahat olsun
Cok sinirlendim o kadinin da bir daha yuzune sakin bakma
bedduanın tutacağını zannetmiyorum.burada üçünüzde hatalısınız.kadın sana baştan çocuğunun üzerine söz verdirerek söyle demiş.madem öyle kadına deseydin,ben arkadaşımın arkasından iş çeviremem diye.arkadaşında hatalı sana söz verdiği halde annesine söylemiş.annesi de sana beddua ederek çok yanlış yapmış
bir daha da tutamayacağın sözler verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?