Dogmamis Bebegime beddua etti :((

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Merhaba kizlar,
Vallahi nerden baslicami bilemiorum !
Benim bi arkadasim var nisanli ama nisanlisini istemio ayrilmak istio falan, benim bu arkadasimin annesi beni bigün aradi dediki sen gülhanla bi konus dedi agzini ara dedi galiba nisanlisini istemio dedi bize söleyemio dedi falan ama benim aradigimi sakin söyleme dedi bak hamilesin karnindaki cocugun hatrina söz ver dedi, bende öylesine tmm dedim ama söz veriyorum bebegimin hatrina fln demedim ! Neyse sonra bunu ben tabiki arkadasima anlattim ondan gizli bisey yapmamak icin annen beni aradi böle böle dedi dedim ama lütfen benim sana dedigimi annene deme dedim tmm dedi... Sonra bu annesiyle kavga ederken bi gün söylemis bunu sen pinari aramissin demis fln filan... Annesi geldi bana bu kücücük seyyüzünden saydi sayistirdi bana dedikleri yetmedi karnimdaki bebegime günahsiz yavruma beddua etti (( inşallah o cocugu kucagına alamassın dedı (((
Size sorum bedduası tutarmı böyle bışeyde cok korkuyorum bebegıme bısey olur diye allah korusun ... Ben icimde kötülük olarak demedim hem offf napcam ben yardim edin lütfen ... Cok karisik ve uzun yazdim k bakmayin ama baska türlü nasil anlatsaydim

beddua döner dolaşır insanın kendisini bulurmuş böyle insanların bedduası tutsaydı yeryüzünde insan kalmazdı ki hiç allahtan korkmadan doğmamış günahsız çocuğun canına gözünü dikmiş allahından bulsun de allaha havale et canını da hiç sıkma

Allah korur bebeğini merak etme bol bol dua et Allah içini biliyor sonuçta sıkıntı yapıp da masum, tatlı bebişini üzme bence

Son düzenleme:
Sen bir kötülük etmemissin ki bedduasi tutsun.. Hiç korkma Rabbime havale et. Saglicakla da bebisinizi kucaginiza alacaksınız insallah icini ferah tut

Benim bi sucum yok yani dimi ? Bisey olmaz insallah sagol icimi rahatlattin biraz.. Allahima havale ettim zaten allahindan bulsun insallah

Yahu bu insanlar kafayı mı yedi
Her konuyu açışımda artık şaşırmıyım diyorum ama yok yine çok şaşkınım.
Allah aşkına bu sebepten dolayı günahsız bir yavruya beddua edilir mi?(hoş hiç kimseye edilmez)
Canınızı sıkmayın öyle ota çöpe beddua edenlerin bedduası tutmaz diye düşünüyorum.

Sen bir kötülük etmemissin ki bedduasi tutsun.. Hiç korkma Rabbime havale et. Saglicakla da bebisinizi kucaginiza alacaksınız insallah icini ferah tut
Ohhh cok sagolun kizlar vallaha icime su serptiniz :)

hamile kadına ettiği bedduaya bak pes insanlar çeşit çeşit. boşver böyle salak bi olaya kafayı takma o kadın kafayı yemiş

Sabinin ne günahı var korkma arkadaşım Allahın izniyle hiç bir şey olmaz.Ne kötülük yapan insanlar var sağ salim alıyorlar bebeklerini kucaklarına , sen ne yapmışsın ki.
Annemin de kızken senin olayına benzer bir olay yaşanmış kadın beddua etmiş anneme çocuğun olmasın diye annem de ablam doğana kadar çok korkmuş :)

Son düzenleme:
Benim bi sucum yok yani dimi ? Bisey olmaz insallah sagol icimi rahatlattin biraz.. Allahima havale ettim zaten allahindan bulsun insallah

senin ne suçun olabilir onların ailevi meseleleri yüzünden senin doğmamış çocuğunun ne suçu var ki diyelim ki suçlusun yine de o çocuğun günahına girmeye hakkı yok

İnsan olan boyle beddua mi eder boyle kotu birseyi degil dillendirmek kalbinden bile nasil gecirir pesssss
Lutfen hamile halinle insanliktan bir haber kisiler dinleme
O masumun dunyaya gelip gelmeyecegine boyle vicdansizlar degil sadece Allah karar verir
İcin rahat olsun
Cok sinirlendim o kadinin da bir daha yuzune sakin bakma

Valla kizlar cok korktum cokta üzüldüm ( eve geldim hemen aglayarak esime anlattim, oda cok sinirlendi böyle seymi söylenirmis dedi.. Umarim bidaha gitmessin oraya dedi , yok dedim ne ben giderim nede onlari bidaha evime sokarim dedim...

Yoook bakmam zaten benden uzak olsun bundan sonra !!

bedduanın tutacağını zannetmiyorum.burada üçünüzde hatalısınız.kadın sana baştan çocuğunun üzerine söz verdirerek söyle demiş.madem öyle kadına deseydin,ben arkadaşımın arkasından iş çeviremem diye.arkadaşında hatalı sana söz verdiği halde annesine söylemiş.annesi de sana beddua ederek çok yanlış yapmış

bir daha da tutamayacağın sözler verme

Ya ben öYle kadina yok ben yapamam demedim zaten olaydan haberim vardi arkadasima sadece haberi olsun diye söYledim kötülük icin degil yani... Bidaha asla karismam benden uzak olsunlar !!!

neden hemen gidip arkadasiniza soylediniz ki agzinida aramasaydiniz ama annesinin aradiginida soylemeseydiniz..

bedduada gercekten hak etsen tutarmis ama senin hak etmedigini dusunuyorum donup dolasip sahibini bulur icini ferah tut INSALLAH sag salim alirsin bebegini kucagina

Egeme katılıyorum :13:
Sen hatalısın .Zira karışmaman gerekirdi.
Arkadaşın hatalı.Söyleme demene rağmen ispiyonculuk etmiş.
Kadın hatalı aile meselelerine seni karıştırmış.Senden medet ummuş.Karnındaki günahsız yavrucağı alet etmiş.
Yetmemiş beddua etmiş.!
Hiç korkma arkadaşım köpeğin bedduası kabul olsa gökten kemik yağarmış.
Beddua döner dolaşır sahibini bulur.Dert etme.
Birdaha da kimsenin işine müdahil olma.
Hele böyle düşüncesiz insanlarınkine hiç.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Sağlıklı hayırlı bir evlat diliyorum.

Sagol tweety tsk ederim...
Ya bende arkadasima söyledim cünkü söylemesem annesi kesin bi gün söylerdi diye düsündüm bu seferde arkadasim kizardi bana neden bana demedin diyeee ... Hem benim agzini aramama gerek yoktu zaten istemedigini biliyordum... Offf cok karisik isler hic karismak istemem böyle seylere ama oldu bikere bidaha kimsenin biseYine karismam beni karistirmayin derim... Hem ne olursa olsun bebegimin sucu ne?! Hem ben bebegimin üstüne söz vermedim o öyle dedi ama ben sadece tmm dedim icimden gecirdim yani bebegimin üstüne söz vermiorum diye ... Asla bebegimin üstüne bisey yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…