- Konu Sahibi Mutfakperisi87
-
Merhaba kizlar,
Vallahi nerden baslicami bilemiorum !
Benim bi arkadasim var nisanli ama nisanlisini istemio ayrilmak istio falan, benim bu arkadasimin annesi beni bigün aradi dediki sen gülhanla bi konus dedi agzini ara dedi galiba nisanlisini istemio dedi bize söleyemio dedi falan ama benim aradigimi sakin söyleme dedi bak hamilesin karnindaki cocugun hatrina söz ver dedi, bende öylesine tmm dedim ama söz veriyorum bebegimin hatrina fln demedim ! Neyse sonra bunu ben tabiki arkadasima anlattim ondan gizli bisey yapmamak icin annen beni aradi böle böle dedi dedim ama lütfen benim sana dedigimi annene deme dedim tmm dedi... Sonra bu annesiyle kavga ederken bi gün söylemis bunu sen pinari aramissin demis fln filan... Annesi geldi bana bu kücücük seyyüzünden saydi sayistirdi bana dedikleri yetmedi karnimdaki bebegime günahsiz yavruma beddua etti(( inşallah o cocugu kucagına alamassın dedı (((
Size sorum bedduası tutarmı böyle bışeyde cok korkuyorum bebegıme bısey olur diye allah korusun ... Ben icimde kötülük olarak demedim hem offf napcam ben yardim edin lütfen ... Cok karisik ve uzun yazdim k bakmayin ama baska türlü nasil anlatsaydim
Neden kendini bu kadar uzup yipratiyorsun kendini dusunmuyorsan karnindaki bebegini dusun ,sen kendini uzersen bebegin de etkilenir,arkadasina mesaj atarak hatali davranmissin,annesi bedduayi alsa ne olur almasa ne olur tutmayacagi icin,icini ferah tut beddua doner dolasir sahibini bulur,dusunsene butun beddua edenlerin duasi kabul olsa dunyada saglam insan kalmaz,Allah in izni ile sag salim bebegini kucagina alacaksin hic kafana takma.
nekadar ayp ya... tamam sizin yaptığınızda yanLış ama yinede bi bebek için bu beddua edilmez... sanmıyorum ki tutsun Allah bilir tabiki... ama bence gidip arkadasınıza söylemek yerine ağzını aradım öyle birşey yok banada pek birşey demedi diye ailesine dönüş yapabilirdiniz. bir anne olarak kızını merak etmiş telaşlanmış ve sizden yardım istemiş
Merhaba kizlar,
Benim bi arkadasim var nisanli ama nisanlisini istemio ayrilmak istio falan, benim bu arkadasimin annesi beni bigün aradi dediki sen gülhanla bi konus dedi agzini ara dedi galiba nisanlisini istemio dedi bize söleyemio dedi falan ama benim aradigimi sakin söyleme dedi bak hamilesin karnindaki cocugun hatrina söz ver dedi, bende öylesine tmm dedim ama söz veriyorum bebegimin hatrina fln demedim ! Neyse sonra bunu ben tabiki arkadasima anlattim ondan gizli bisey yapmamak icin annen beni aradi böle böle dedi dedim ama lütfen benim sana dedigimi annene deme dedim tmm dedi... Sonra bu annesiyle kavga ederken bi gün söylemis bunu sen pinari aramissin demis fln filan... Annesi geldi bana bu kücücük seyyüzünden saydi sayistirdi bana dedikleri yetmedi karnimdaki bebegime günahsiz yavruma beddua etti(( inşallah o cocugu kucagına alamassın dedı (((
Size sorum bedduası tutarmı böyle bışeyde cok korkuyorum bebegıme bısey olur diye allah korusun ... Ben icimde kötülük olarak demedim hem offf napcam ben yardim edin lütfen ... Cok karisik ve uzun yazdim k bakmayin ama baska türlü nasil anlatsaydim
Böyle bedduayı insanın düşmanına etmeye gönlü el vermez.
Nasıl bir insanmış bu.
Korkma arkadaşım, Allahım kimin duasını kabul edeceğini bilir.
Melek daha senin yavrun, ona beddua tutar mı hiç.
Rabbim korur onu.
Merhaba kizlar,
Tmm biliorum ama bende kötülügüne demedimki.. Gülhan bak annen beni aradi haberin olsun agladi yalvardi bana cok üzgündü konus annenle anlat ona dedim bukadar yani... O kadinin bukadar vicdansiz oldugunu hic yardim etmezdim benden uzak olsunlar bundan sonra
Böyle bedduayı insanın düşmanına etmeye gönlü el vermez.
Nasıl bir insanmış bu.
Korkma arkadaşım, Allahım kimin duasını kabul edeceğini bilir.
Melek daha senin yavrun, ona beddua tutar mı hiç.
Rabbim korur onu.
Laf lafi götürmüş fakat, o kadinin zekasinda bir problem olmali.
Hic sevmiyorum böyle kindar, ici pis kadınları
boşver canım.onun ağzından böyle laflar çıktıgı bir meleğe bunları sayabildiği için onun başına neler gelebilecek o düşünsün.
ben olsam bunları ona söylerim.
Buda size ders olmustur artik,hicbir zaman cocugunuzun uzerine ne soz verin nede yemin edin,bazi annelerin dillerinde sakiz gibi hep cocuklarinin uzerine yemin ederler,bundan sonra gorusmezsiniz olur biter.
Buda size ders olmustur artik,hicbir zaman cocugunuzun uzerine ne soz verin nede yemin edin,bazi annelerin dillerinde sakiz gibi hep cocuklarinin uzerine yemin ederler,bundan sonra gorusmezsiniz olur biter.
Ben cocugumun üstüne ne söz verdim nede yemin ettim aslada yapmam böyle biseyi!! Siz yanlis okudunuz herhalde.. Bidaha asla görüsmem zaten
Kusura bakma canim yanlis okumusum.
boşver canım takma kafana. köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. bence annesinide o arkadaşınıda hayatından çıkart. bende hayatımdan gereksiz insanları çıkarttım. oh şimdi mis gibi ne dert var ne keder....
Merhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?