Dogmamis Bebegime beddua etti :((

nekadar ayp ya... tamam sizin yaptığınızda yanLış ama yinede bi bebek için bu beddua edilmez... sanmıyorum ki tutsun Allah bilir tabiki... ama bence gidip arkadasınıza söylemek yerine ağzını aradım öyle birşey yok banada pek birşey demedi diye ailesine dönüş yapabilirdiniz. bir anne olarak kızını merak etmiş telaşlanmış ve sizden yardım istemiş

Sagol canim amin insallah

Böyle bedduayı insanın düşmanına etmeye gönlü el vermez.
Nasıl bir insanmış bu.
Korkma arkadaşım, Allahım kimin duasını kabul edeceğini bilir.
Melek daha senin yavrun, ona beddua tutar mı hiç.
Rabbim korur onu.

Tmm biliorum ama bende kötülügüne demedimki.. Gülhan bak annen beni aradi haberin olsun agladi yalvardi bana cok üzgündü konus annenle anlat ona dedim bukadar yani... O kadinin bukadar vicdansiz oldugunu hic yardim etmezdim benden uzak olsunlar bundan sonra

Laf lafi götürmüş fakat, o kadinin zekasinda bir problem olmali.
Hic sevmiyorum böyle kindar, ici pis kadınları

Son düzenleyen: Moderatör:

Insallah arkadasim insallah... Icim rahat kötü niyetle söylemedigim icin ama yinede korkuyo insan böyle bisey duyunca ilk cocugum bide cok korktugumu gözümden sakindigimi bilio zaten

boşver canım.onun ağzından böyle laflar çıktıgı bir meleğe bunları sayabildiği için onun başına neler gelebilecek o düşünsün.

ben olsam bunları ona söylerim.

Buda size ders olmustur artik,hicbir zaman cocugunuzun uzerine ne soz verin nede yemin edin,bazi annelerin dillerinde sakiz gibi hep cocuklarinin uzerine yemin ederler,bundan sonra gorusmezsiniz olur biter.

Laf lafi götürmüş fakat, o kadinin zekasinda bir problem olmali.
Hic sevmiyorum böyle kindar, ici pis kadınları

boşver canım.onun ağzından böyle laflar çıktıgı bir meleğe bunları sayabildiği için onun başına neler gelebilecek o düşünsün.

ben olsam bunları ona söylerim.

Buda size ders olmustur artik,hicbir zaman cocugunuzun uzerine ne soz verin nede yemin edin,bazi annelerin dillerinde sakiz gibi hep cocuklarinin uzerine yemin ederler,bundan sonra gorusmezsiniz olur biter.

Ben cocugumun üstüne ne söz verdim nede yemin ettim aslada yapmam böyle biseyi!! Siz yanlis okudunuz herhalde.. Bidaha asla görüsmem zaten

Ay sanki çok kötü bişey yapmışsın, insan olan doğmamış bir meleğe bir laf yüzünden beddua edermi! Etmez. Valla biz hep böyle duyduk "kimseye beddua etme, kötü beddua döner gelir sahibini bulur". Merak etme canım böyle şeylerde düşünüp psikolojini bozma bebeği etkileme. Sallaaaa

Konusahibesi böyle bir şey yapmamış ama size katılıyorum herkesin ağzında böyle bir yemin çok
Sinir oluyorum.
Böyle inanıcaklarsa inanmasınlar kardeşim.

boşver canım takma kafana. köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. bence annesinide o arkadaşınıda hayatından çıkart. bende hayatımdan gereksiz insanları çıkarttım. oh şimdi mis gibi ne dert var ne keder....

merak etme canım,her insanın ettiği beddua tutsaydı.Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.Ne insanlar var ya kendi canı yanınca etrafındaki herkesin canını yakmaya çalışıyor.Hiç bunları düşünüp de bebeğini de kendini üzme.

Deli mi ne bu kadin ?!

Size ne kizindan, nisanlisindan, onu isteyp istememesinden? Sizin goreviniz mi, isiniz mi bunlar?

Bu kadinla bir daha muhattap olmayin bence, besbelli sinirinizi bozmus.

Nasıl bir insan o ya..
Yani diyecek pek bir şey bulamadım ama kadına bakma sen Allah’a sığın. Keşke başından karışmasaydın. Ama o an kestiremiyorsun tabi olay nereye varacak..
Bence bu insanlarla fazla görüşme, psikolojini bozarlar.

Beddua döner dolaşır kişinin kendisini bulur. Masum bir yavruya da beddua edecek kadar kalbi kin dolu birinin içine Rabbim şu mübarek günde merhamet versin inşallah.

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardi. Bosver hic korkma o beddua doner dolaşır onu bulur rezil kadın ya nasıl sinır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…