- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi gulcicek61_67
msjda isim falan yazmıyo neyse ben söyleyeyim nurevşan özdemir diye face yaz arkadaşlık isteyi yolla
canım bisürü var hangisi sensin bakem:)fotonuz nasıl yane:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msjda isim falan yazmıyo neyse ben söyleyeyim nurevşan özdemir diye face yaz arkadaşlık isteyi yolla
eşimle beraber beyazz pembeli eşarp var
eşimle beraber beyazz pembeli eşarp var
tahmin etmiştim:)
Güzel Kelebeğime,
O kadar uzun zamandır bekliyorumki seni, sanki yüzyıllar geçti üstünden. Nezaman bir bebeğe dokunsam, kokusunu hissetsem, yanımdan geçerken gözgöze gelsem aslında sana baktığımı biliyorum.
Sen hepsinin içindesin ve bana gülümsüyorsun, biraz dah sabret söz geleceğim diyorsun.
Sakın insanların seni üzmesine izin verme diyorsun , can acıtan sorularına, imalarına sakın aldırma diyorsun, ben ve arkadaşlarım cennette bu insanlar için çok üzülüyoruz ve Allah'tan kalplerine
iyilik vermesini diliyoruz diyorsun.
Bazen akan gözyaşımda görüyorum seni miniğim, her ay hep o aynı kalp ağrısını yaşamak , bir umut yine de beklemek, beklemek.....
Sonra yine sen hiç ummadığım bir yerden göz kırpıyorsun bana,içime mis kokulu umut çiçeklerini ekiyorsun. Allah'a şükretmem gerektiğini asla isyan etmemem gerektiğini gösteriyorsun bana, o minik yüreğinle..
İçimde kanat çırpacağın günü heyecanla bekliyorum..
Bana umudumu geri verdiğin için teşekkür ederim kelebeğim..
Annen..
bugun 13 şubat ve ben yarın regl olmayıp, hamile kalmak için dua ediyorum ama sanırım mucize lazım..
bugun 13 şubat ve ben yarın regl olmayıp, hamile kalmak için dua ediyorum ama sanırım mucize lazım..
Bişey söyleyeyim mi?Bebeğim,
Seninle daha erken tanışabilseydik keşke... Hayatta en çok istediğim şey seni ilk önce karnımda hissetmek sonra da kucağıma alabilmekti. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl sevinmiştim..Nerden bilebilirdim beni bu kadar erken bırakıp vazgeçebileceğini..Ve bundan sonra 2 kere daha terk edeceğini...Çok üzüldüm, çok ağladım ama senden asla vazgeçmedim bebeğim.. Elimden geldiğince, gücüm yettiğince ben hep mücadele ettim ve edeceğim.. Sana kavuşmak için ne gerekirse yapmaya devam edeceğim... Bazen kendimi güçsüz hissetmiyor değilim ama senin için sana kavuşmak için yeniden tüm gücümle ayağa kalkıp yola çıkmak için hazırlanıyorum. Biliyorum Allahım en doğru zamanda seni bize verecek..Sen geldiğinde evim aydınlanacak tam bir yuva olacak..Şimdi herşeyimiz eksik ne bir aile olabiliyoruz ne de evimiz aydınlık...Her hamile haberi aldığımız yakınlarımızla daha da bir sessizlik çöküyor evimize...Senin gelişinle sevinç çığlıklarıyla çınlayacak köhne evimiz..Sen gelince kalkacak üstümüzde ki kara bulutlar...Seni daha görmeden nasıl seviyorum bir bilsen, nasıl özlüyorum kokunu nasıl? Sende anneni babanı çok sev bir an önce gel ne olur..Gel de karanlıklardan kurtar, minicik ellerinle hayata bağla bizi...
Merhaba arkadaşım çok güzel yazmışsın ağzına ellerine sağlık kendimi gördüm yazında çok duygulandım Rabbim dualarımızı boş çevirmesin inşallah tez zamanda kucağımıza almak nasip olur.
canım işten yapılan dua birgün kabul olur. olsada olmasa bebeğimiz biz kaderimizi yaşıyoruz. benim oğlum tüp bebek.bende bi zamanlar mektup yazmıştım. şuan oğlum 3 yaşında. derken bi hamile haberi daha aldım.şok yaşadım. çarşı ortasında oturup hüngür hüngür ağladım. kızım geldi dünyaya şuan 5 aylık. seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zor. Allahtan dilerim tez zamanda kucağına almayıda nasip eder sana.
sormaya çekiniyorum ama haberler nasıl. sonuç yani regl misin hamilemi?
Bişey söyleyeyim mi?
10 yıl bekledim tüp bebek denemesinde 4, tuttu. beklemek hakketten çok zor. Bebek olsun olmasın yaradan da bizi böyle sınıyormuş. Hiç küsme hayata. Valla anladım ki doğurmak önemli değil. bakmak büyütmek hayırlı bir evlat yetiştirmek büyük sorumluluk.
Yüreğimden en içtem dileğimde tez zamanda kucağına al bebeğini. ahanda aklımdan ikizler geçti kız. Allah mı söylettiki.
Merhaba arkadaşım çok güzel yazmışsın ağzına ellerine sağlık kendimi gördüm yazında çok duygulandım Rabbim dualarımızı boş çevirmesin inşallah tez zamanda kucağımıza almak nasip olur.