bol bol çıtçıtlı badi alın, kısa kollu sıfır kollu uzun kollu, her türlüsü o kadar lazım oluyor ki. Yenidoğan az alın, genelde 0-3 ve 3-6 ay alın, merak etmeyin hemen büyüyorlar kullanıyorlar.
Müslin büyük ve küçük bezler çok işe yarıyor. Banyo havlusunun üstüne koyuyorum büyükleri, ilk suyu onla alıyorum sonra havluyla kuruluyorum bebeğimi.
Patikli patiksiz alt pijama alın sayısını çok abartmadan.
Bez depolamak yerine ıslak mendil depolayın, çünkü aldığınız bez markası iyi de olsa bazen çocuğa pişik yapabiliyor. Ama ıslak pamuk mendil her türlü kullanılıyor. Tabi gene 4-5 paket bez de elinizde hazır olsun.
Bebek arabası olarak inanın o çok abartı fiyatlı ürünlere gerek yok. Ben 700 liraya ortalama kalitede travel sistem almıştım, 8 aylık oldu hala kullanıyoruz. Seneye de baston puset almayı dişünüyorum.
Park yatak gayet kullanışlı tavsiye ederim. Öyle anne yanı beşiklere dünya para vermeye hiç gerek yok. Çünkü her çocuğun huyu farklı bazen uyumayı reddedebiliyor.
Bunun dışında ateşölçer, tırnak makası, bebek telsizi, saç fırçası, her ihtimale karşı biberon, burun aspiratörü, hazır alt açma bezi (ebebekte satılanlar çok kullanışlı) , bebe şampuanı ( ilk başlarda sebamed kullandım,şuan unibaby, ikisi de çok güzel )
Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)