- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Hayirli olsun da neden bu kadar erken duyurdunuz ailelere en dikkat edilmesi gereken donemde stres icindesiniz.Bende onu diyorum iste daha yedi haftalik hatta yedi bile degil geç döllenme ben kac gündür hastanelerdeyim hangisinin ruhu duyuyor gelip de kapimimi araladilar kusura bakmassinlar ne kiz ne erkek farketmez her halükarda koydurtmuycam ben
Helal olsun ayni kanaatteyim görümcem cok seviyirdu da koyaydi babasının adını iki tane oglu var böyle insanlari Allah bildiği gibi yapsın bunlar varken seytana gerek yok bencehiç canını sıkma daha şimdiden bu konuyu açıp nie can sıkarlar blmem cinsiyeti blli olunca bulun içinize sinen bi isim eşinede tatlılıkla sevdir sürekli o isimle sevin bebeginizi. herkes gonlünden geceni koyuyor lütfen bu durumda üzüp strese sokma beni de eşin ve sen karar verin ismini koyun kalanına laf düşmez ztn hem başka torununda aynı isim varmış neyin inadı bu onlarada söylersin ne istersem onu koyacagım diye bi ara banada dediler kp ismini koy fln die severim iyidir kp im ama ne alaka dedim ya asla koymam benim bebegm bnm kararım madem öle kızınız nie annesinin ismini koymadı dedim sustular
Esim olacak sahsiyet durdu mu neymiş küserlermis bazen gercekten beyni yok diye düşünüyorumHayirli olsun da neden bu kadar erken duyurdunuz ailelere en dikkat edilmesi gereken donemde stres icindesiniz.
Esim olacak sahsiyet durdu mu neymiş küserlermis bazen gercekten beyni yok diye düşünüyorum
Mantikli denemek de fayda varbosver daha erken gerekirse dogum kagidini vermezsin koyamazlar istemedigin ismi.
Biliyorum ama kontrol edemiyorum sinirimi elimde degil o kadar ofkeliyim ki sakinlesmek icin yazdim buraya zateb takıntılı bir insanimHamileliginiz hayirli olsun. Stres size ve bebeginize zararli.daha otokontrollu davranmalisiniz.davanizda cokkk haklisiniz. Cocugunuza esiniz ve siz isim koymalisiniz. Onun babasi varsa sizinde babaniz var.onun annesi varsa sizinde anneni var. Artik kamu spotu gibi yayinlansin bebek sadece babaya ait bir olusum degil.oglumunn cocuguda ne demektir ya
Sadece ben demiyorum ama esler birbirine saygı duymali istemediğim bir isim icin beni zorlayamaz babasina gelince de saygisiz degilim olanlari söylüyorum sadecene olursa olsun öncelikle ölmüş adamın arkasından o şekilde konuşman doğru değil. ne olursa olsun eşinin babası saygı duymalısın. bu kadar fevri olmayın bazı konularda hem daha kaçıncı haftandasın daha nedir bu isim telaşı. sadece ben deme ayrıca. isim koyma hakkı anne babaya aittir. bakalım eşin ne dyor onu da bi dinle. ama daha erken bence cinsiyetini biliyomusunuz ki daha
Yemin ettim zaten torunlarima kocamin ismini dr kendi ismimi de koydurtmuycamHep böyle oluyor.
İnş bir sonraki nesil bu durumu aşmış olsun.
Yokda herkes kendi cocugunun adina karissin diycem zaten kimse benim cocugumun adina muhafelet olmasin babasiyka beni ilgilendirir diycen kocamdan cikmadi bu fikir adim kadar emininAy bu isim mevzusunu okuduğumda kaynananin benim kızımın ismine karıştığıni hatırlıyorum. Seçmiş kendine bir isim bunu koyun deyip duruyor. Sınır bozucu sanane yani sanane. Defalarca biz de şunu düşündük diyorum ısrar ediyor. İlla dediği olacak ya. Eşime isim çıkarmaya gittiğinde benim dediğim olacak dedim benim dediğim oldu.
Sınır bozucu insan tipleri. Bazen böyle insanlar yasamasin, boşuna nefes almasınlar istiyorum m.
Benim gibi yap. Karisacaklar diye erkenden ismini belirledim bu olacak dedim oldu bitti. Aylar öncesinden belirli erkeksi bu kızsa bu olacak. Artık bu konuda da konuşmak istemiyorum lütfen dedi. Konu kapansın gitsin. Daha doğmadan isme karışmalari da ayrıca sinir bozucu. Şu babaanne Büyükbaba isimlerini koyma çabasını da hiç anlamam. Nerden çıkmış ki bu gelenek. Bir çok gelin bu şekilde zor durumda kalıyor maalesef. Bitsin yani artık yeter. Bütün gelinler izin vermezse bitecek aslında da şartlar mi desem göz yummak mi desem böyle devam ediyor.
Haklısın aslında cocugu tasiyan benim bubca sikintiyi çeken ben su iki haftadir ömrümden ömür gitti lekelenmem var yok ama bunlar bebi deli ediyor bi kez daha canimi siktilar icim ya di beddua ettim bes ayı geçti hala çekiyor lar yine etmek istemiyorum Allaha havale ediyorum bunlari benGecen gun kadın kocasına dava acmıstı cocuga ısım konusu yuzunden
Bence sız hıc muhattap olmayın esınız bız ıstedıgımızı koyucaz desın
Kayınvalıdem bana hep hira ısmını severım dedı hıc sesımı bıle cıkarmadım he dedım gectım kimligini cıkardık bı baktı ahsen benım ıstedıgım isim kaldı oyle
Tenezzul edıp tartısmaya bıle gırmem ben olsam
Esın onlar gıbı dusunuyorsa esınle halletmelısın bu sorunu asıl
Sen istemiyosun ama ya o istiyorsaMantikli denemek de fayda var
Biliyorum ama kontrol edemiyorum sinirimi elimde degil o kadar ofkeliyim ki sakinlesmek icin yazdim buraya zateb takıntılı bir insanim
Sadece ben demiyorum ama esler birbirine saygı duymali istemediğim bir isim icin beni zorlayamaz babasina gelince de saygisiz degilim olanlari söylüyorum sadece
Dedim cnm esim biliyo benim istemedigimi anne yada baba isminin konmasini dedim haklisin zaten hamile kaldim bunkar basladi isim dusundunuzmu zaten bidaha sorarlarsa bize ne gerek var siz anne babasiymis gibi düşünmüş sunuz diycemahhh canım benım madem öyle birşey sezdin hemen bir isim getirecektin aklına , biz karar verdik diyecektin ,
cuma gunu tahlil yaptırdım cumartesi sordular ne koyacaksın diye kızım olursa X erkek olursa Y koyacam dedim ,
maşallah ne cabuk bulmuşsun dediler karar vermiştim zaten dedim , kocana da sorsaydın dediler sordum dedim.
şimdi sende aynısını yapacaksın siz konuşmuşsunuz ama biz daha önce konuşmuştuk diyeceksin
Zaten dedim su saatten sonra erkek olsun istiyordum ama istemiyorum dedim cidden de istemiyorum mallar ya gorumcemi arar derim bugün zaten bi kac saate eger cok istiyorlarsa recep ismini herkes dogursun koysun diycemSen istemiyosun ama ya o istiyorsasana bişey deyimmi daha bebişinin cinsiyeti bile belli değil bence bunlarla kendinizi şimdiden yıpratmayın. şuan en hassas zamanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?