- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Eşim kotu nıyetlı degıl dedıgınız gıbı. Ama aşırı vurdum duymaz ve bencıl. İlk evlendıgımız zamandan berı kv bana kvlil yapmata cok calıstı. Mesela evine gıderdık, hemen su utuyu yap derdı ya da çay koy vs gıbı...emrı vaki , rahatsız rdıcı tarzda. Fakat eşim ilk basta bunlara sahıt olunca " ne utusu ne işi, kadın gelıncr yaptır. Oturmaya gelıyotuz buraya derdi . Kv artık bu tarz hıc konusamaz bana. Ya da bı gorumcrm cok stres yapar bana, hıc dıle gelmedıgım halde bunu farkettı ve bana hiç teklıf bule etmrz gorumceme gıderken. Nıye gelmedın dedıklerınde" haberım yoktu dıyorum ki grcekten haberım de olmuyor, soylemıyor bılerek" hıc bısey dıyemıyorlr. Ya da kv aylarca gıtmesem aramasam, hafı gıdıyoruz ya da ara demez. Ama iş kadına yaklaşmaya gelınce, incrliğe anlayışa , duygusal yakınlıga gelınce benı çölde susuz kor gıbı oylece bırakıyot ve bu cok cok Zor. Bıraz once amelıyat yerım cok agrıdı ve oturup agladım. İhtiyacım olsa, yanınfa olmayacak bılıyorum ve bu cok gucume gıdıyorAy siz gene iyi sabırlısınız ya gerçekten ben olsam baya bi cıngar çıkarmıştım :) Yaptığının anormalliğinin farkına varmasını sağlıcak mısınız ? Bence gerçektne kötü niyetli değil ama çok fazla aile etkisinde kalmış
Mesela bir kere de kocanızın önünde ağlasanız güçsüz görünmekten çekinmeseniz... belki gözüne gözüne sokmak gerekiyodur "ben sandığın kadar güçlü değilim sana ihtiyacım var" mesajını vermen gerekiyodur. Ama sen bunu yapmıyosun. Susuyosun ki bu işe yarasaydı kendiliğinden susmandan anlasaydı seni çoktan anlardı. İçini dökmüyosun adama diğer sayfalarda o kadar dedik mektup vb bişi yap diye... bi yerde patlaman gerekiyo içindekileri kusman gerekiyo ama korkuyosun hala.....Eşim kotu nıyetlı degıl dedıgınız gıbı. Ama aşırı vurdum duymaz ve bencıl. İlk evlendıgımız zamandan berı kv bana kvlil yapmata cok calıstı. Mesela evine gıderdık, hemen su utuyu yap derdı ya da çay koy vs gıbı...emrı vaki , rahatsız rdıcı tarzda. Fakat eşim ilk basta bunlara sahıt olunca " ne utusu ne işi, kadın gelıncr yaptır. Oturmaya gelıyotuz buraya derdi . Kv artık bu tarz hıc konusamaz bana. Ya da bı gorumcrm cok stres yapar bana, hıc dıle gelmedıgım halde bunu farkettı ve bana hiç teklıf bule etmrz gorumceme gıderken. Nıye gelmedın dedıklerınde" haberım yoktu dıyorum ki grcekten haberım de olmuyor, soylemıyor bılerek" hıc bısey dıyemıyorlr. Ya da kv aylarca gıtmesem aramasam, hafı gıdıyoruz ya da ara demez. Ama iş kadına yaklaşmaya gelınce, incrliğe anlayışa , duygusal yakınlıga gelınce benı çölde susuz kor gıbı oylece bırakıyot ve bu cok cok Zor. Bıraz once amelıyat yerım cok agrıdı ve oturup agladım. İhtiyacım olsa, yanınfa olmayacak bılıyorum ve bu cok gucume gıdıyor
+1Bence de bu kadar sakin tepki vermen hic normal degil.Biz burda catladik nasil seni birakir gider diye ama sen birak hesap sormayi 2 cümleyi zor etmissin.Kusura bakma ama korkuyorsun bence sen esinin sağladığı imkanlardan vazgecmek ve cocugunla bir basina kalmaktan..son tespitim bu..o kadar rahat ki adam nasilsa karsisinda ses cikarmayan birini bulmuş umrunda degil senin duygularin vs.Bunlari seni uzmek icin yazmiyorum gercekleri kabul et en iyisi.
Sorunum cok. Libidosu cok yuksek olan, ufacık surtunmesıyle afedersın tum bedenı sarsılanılen bı kadınım ve eşimin bana yanasması olmuş iş değildi. İnanın elimde degıl , öfkem dağ kadar olsa da bedenım refleks tepki verıyor, etkılenıyor. Aklım gıdıcek gıbı oluyor. Bu zaafımı cok ıyı bbıldıgı ıcın yanastı ( emin olun yanastı demem oyle bıldıgıjız opme koklama da degıl, hafıf meyil ) buna ragmen nefes alısım bıle degıstı.Onca konusma yapsam onca hakaret etsem , benım öfkemi anlayamazdı fakat benım ona o gece meyl eymeyısım cok urkutty onu. Bugun "bu kadar mı kızdın bana " dedı. Evet dedım , sevgımın yerıjı nefret aldı dedım. Ve bır daha nasıl duzelıcek nasıl onarılabılecek mı onu da bılmıuorum dedım. İşkence gıbı suan senınle aynı eve gıdıp kalacak olma fıkrı dedım. Hiç bişey diyemedi . Annen vardı herkes burdaydı o yuzden demeye calıstu. Onlar da dert etmıslerfır dedım. Ya bız olmasak, bu damat kızımıza bakmıyot. Gozumuz arkada gıdıcez dıye dusunmuslerdır dedım. Soylemezlee ama cok kızdılar dedım. Sustu . Abim , annem bişeylrr geveledi. Ben de konusurken nabzımın cok yukseldıhını farjettım ve devam etmedım konusmaya. Nabzım yuksek zaten gebelık boyunca, stresle 140 lara cıkıyot. Uzatmadım. Benim donanımım bu kadar. Trpkım daha fazla cıkamıyot, yasadıklarım cok acı verse deNeyse ya sen bizim kadar takmamissin bence bu olayi.
Kocan ortalarda yok kac gundur. Adam yanasiyo senin de icin gidiyo. Size mutluluklar. Bence hiç bir sorununuz yok konu bdv değil.
Eşimin vrrdıgı ımkanın daha fazlası baba evımde de var. Hatta evlenmemle hayat standartım biraz dusmus durumda. Bıyle olmasa da, maddıyat ıcın kımse cekmez sıkıntı. Yapabilen gıder. Ama belki bebek belki de yapım geregı " belki yarın " dusuncesi ile umut etmem baglıyor benı. Bi arkadasın dedhı gıbı" eziğim " sanırımBence de bu kadar sakin tepki vermen hic normal degil.Biz burda catladik nasil seni birakir gider diye ama sen birak hesap sormayi 2 cümleyi zor etmissin.Kusura bakma ama korkuyorsun bence sen esinin sağladığı imkanlardan vazgecmek ve cocugunla bir basina kalmaktan..son tespitim bu..o kadar rahat ki adam nasilsa karsisinda ses cikarmayan birini bulmuş umrunda degil senin duygularin vs.Bunlari seni uzmek icin yazmiyorum gercekleri kabul et en iyisi.
Eşim kotu nıyetlı degıl dedıgınız gıbı. Ama aşırı vurdum duymaz ve bencıl. İlk evlendıgımız zamandan berı kv bana kvlil yapmata cok calıstı. Mesela evine gıderdık, hemen su utuyu yap derdı ya da çay koy vs gıbı...emrı vaki , rahatsız rdıcı tarzda. Fakat eşim ilk basta bunlara sahıt olunca " ne utusu ne işi, kadın gelıncr yaptır. Oturmaya gelıyotuz buraya derdi . Kv artık bu tarz hıc konusamaz bana. Ya da bı gorumcrm cok stres yapar bana, hıc dıle gelmedıgım halde bunu farkettı ve bana hiç teklıf bule etmrz gorumceme gıderken. Nıye gelmedın dedıklerınde" haberım yoktu dıyorum ki grcekten haberım de olmuyor, soylemıyor bılerek" hıc bısey dıyemıyorlr. Ya da kv aylarca gıtmesem aramasam, hafı gıdıyoruz ya da ara demez. Ama iş kadına yaklaşmaya gelınce, incrliğe anlayışa , duygusal yakınlıga gelınce benı çölde susuz kor gıbı oylece bırakıyot ve bu cok cok Zor. Bıraz once amelıyat yerım cok agrıdı ve oturup agladım. İhtiyacım olsa, yanınfa olmayacak bılıyorum ve bu cok gucume gıdıyor
Ay al benden de o kadar..catlicam artik okumayacagim en iyisi konudan cikayim.Eee eşinizi övmeyi bırakıp sadede gelelim burda günlerce dert yandınız o kadar kafa patlattık sizinle dertlendik, bayramda sizi bırakıp gitti diye hiç mi öfkelenmediniz eşinize hiç mi patlamadınız ya?
Ezik değil ama çok duygusalsınız belki hamilelikte belki yapısal. Kendinizi modern zaman kurbanı olarak düşünmeyin. Anlıyorum eşinize, evinize yada şuan ki hayat düzeninize çok alışıksınız ayrılmak istemiyorsunuz. Ama biraz diş gösterirseniz gidebileceğini çantada keklik olmadığınızı eşinize gösterirseniz zaten yoluna girecek herşey.Eşimin vrrdıgı ımkanın daha fazlası baba evımde de var. Hatta evlenmemle hayat standartım biraz dusmus durumda. Bıyle olmasa da, maddıyat ıcın kımse cekmez sıkıntı. Yapabilen gıder. Ama belki bebek belki de yapım geregı " belki yarın " dusuncesi ile umut etmem baglıyor benı. Bi arkadasın dedhı gıbı" eziğim " sanırım
Merhaba, içime kapanma donemımdeyım sanırım. Herseı bosvermıs durumdayım. Terapıye de gıtmedımB beyzat2014 neden cevap yazmıyor sunuz?
İyi yapıyorsun sinir stres yok nasıl rahat edeceksen öyle davran kocayla yada başkasıyla güreşi lecek zaman değil oğlunu ve kendini düşün sadeceMerhaba, içime kapanma donemımdeyım sanırım. Herseı bosvermıs durumdayım. Terapıye de gıtmedımannemdeyim hala. Doguma kadar da stresten uzak durma adına eve donmeyecegım. Kontrolum vardı bugun. Haberı vardı fakat randevu saatını aksamustu diye biliyordu . Ben ise dün arayıp sabah saati ile degıstırdim. Kendim gittim , tek basıma sonra mesaj yazmış, oglumu benım de gormeye hakkım vardı dıye. Ben de " bızı bırakıp gıderlen hıc dusunmedın ama dedim. Sefasını sürmek ıstıyorsan, fedakarlıkta yapıcaksın dedim.. Hiç derdin yok takacak sey arıyorsun demiş. Cvp yazmadım. Stres istemıyorum napayım
Eee eşinizi övmeyi bırakıp sadede gelelim burda günlerce dert yandınız o kadar kafa patlattık sizinle dertlendik, bayramda sizi bırakıp gitti diye hiç mi öfkelenmediniz eşinize hiç mi patlamadınız ya?
OnlarB beyzat2014 bir sey soracağım. peki ailenizin tepkisi ne bu konuda? biz bile burdan neler dedik adama aileniz birebir sizinle yasiyor bu durumu merak ettim ne diyorlar..annenle konustun mu açık açık
gercekten oyle. Tartısmaya baslayınca tamsıyon nabız engel olamadıgım bır sekılde yukselıyr. Ter kanter ıcınde oylece yıgılıp kalıyorum ve etkısı gunlerce suruyor. Nstde de bebegımın ıkı defa kalp atımı duzensız cıkınca korktum. Yaptıgı yanına kalmayacak elbet, ben alamasam da allah ah ımı yerde koymaz. Ama suan gercekten gucum yok.Kadın işte kavga çıkaramadım tansiyonun çıktı diyor. O halde nasıl devam ettirsin
Kadının doğumuna bir hafta kalmış yeterince stresli bundan uzak durmaya çalışıyor sizin yazdığınıza bak yaTartışamıcaksanız burda bizi de boşuna yormasaydınız iki çift laf edemediniz adama neyse. Kapansın konu madem
Ben burda kavga gurultu cıkarma ıcın cesaret alma ya da taktık alma amaclı yazmadım. Ama bu anlamda soylenen gerseyı de degerlendırdım. Sıkıntımı dıle getırmek ve bu konuda destek ıhtıyacı ıcın yazdım . Siz tepkınızı ne guzel ki dıle getırebılıyorsunuz. Burda sıkıntımı yazıp dedıgınızı yapamafıgım ıcın ıcınızden gelenı rahatca soyleyebılıyorsunux. Fakat ınsan bir olmuyor. Ben kımseyı oyalama amaclı yazmadım. Samimi sekılde derdımı uzuntumu paylastım ve cozum aradım. Fakat gel gelelım kı yasadıklarımız , tranvalarımıx ( cocukluktan yavda sonradan olan)anormal davranmamıza sebep oluyor. Burda dedalarca dedım, terapıste gıdıyorym sırf hayır dıyemedıgım ve tepkı veremedıgım ıcın. Cocukken bana yasatılanlar agırdı. Ve ben eşime olan ofkemi, burdan aldıgım tavsıyelerle yerıne getoremeyecek kadar zayıfım bu konuda... Tekrarlıyorum. Kımseyı oyalana nıyetıyle yazmadım.Tartışamıcaksanız burda bizi de boşuna yormasaydınız iki çift laf edemediniz adama neyse. Kapansın konu madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?