Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Kadının doğumuna bir hafta kalmış yeterince stresli bundan uzak durmaya çalışıyor sizin yazdığınıza bak ya
Beklediğiniz gibi olmayınca bu tepkiyi verecekseniz yorum yazmayın
Bu kadar tepki vermesı , belliki benım sıkıntımı cok dert etmesınden dıye dusunuyorum. Bu yuzden kırgın degılım. Ama dedıgınız gıbı, suan eşim için ogluma kıyamam. Streslıyız zaten. Dr uyardı, bebegın nabzı cok cok yuksek. Oglum dayanabıldıgı kadar anne karnında kalsın ıstıyorum. Ve eşimin sorumsuzlukları yuzunden oglum erken dogmasın ıstıyorum. Zıra oyle bısey olsa, aynı adamın unrumda olmayacak. Uzuntusunu ve pısmanlıgını ben cekecegım

Kırdıysam üzgünüm, ama gerçekten yazdıklarınıza çok üzülmüştüm hamileyken bi kadının yalnız bırakılması çok acı ve çok merak etmiştim sizi o adama ağzının payını vermenizi istemiştim. Neyse bebeğinizi bi alın da kucağınıza sağlıkla, ama bu tepki verememe durumunu aşmanız gerekecek.

Kırılmadım .dert ettıgınızı bılıyorum , buyuzden kızdıgınızı da. Ben de cok ıstıyorum haykr dıyıp tepkı verebılmeyı. Bunun ıcın istemedıgım ufak seylere hayır dıyerk baslayacagım. ama su bı gercek, burda yapılan yorumlar ile eşimin nırmalleştirdiği psikolojik şiddetlerinin farkına vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…