Bence de bir mektup yaz canım. Ama "sen şöyle yaptın sen böyle ettin" gibi cümlelerden ziyade "ben şöyle hissediyorum" gibi cümleler kullanmaya çalış.
Bebek sadece sana aitmiş gibi yalnız bırakmasına,olabilecek onca tehlikeye rağmen ailesinin bile Beyzayı yalnız bırakma demeyişine,bayramda herkes eşiyleyken kimsesiz gibi evde oturduğuna değin muhakkak.Ama genel olarak sizi sahiplenmesine,aile olduğunuzun bilincine varmasına da değin.Hiçbir tehlike yaşanmasa bile ben bayramda kocamla beraber gezmek bayramlaşmak isterdim diye belirt.Aklıma gelen temel başlıklar bunlar mesela.Eminim yazarken daha kolay anlatırsın içindekileri.
Cinsel hayatınızda da sorun var anladığım kadarıyla,tahmin ediyorum her şey bir kat daha zordur alakasız mevzu olsa bile.
İnan senin yerinde olsam böyle sakin kalamam,bir doğumhane/hastane fotoğrafı yollar sonra telefonumu kapatırım delirsin

Acil iş diye çağırdıklarında ailece yemek yediklerini yazmışsın bana bile dokundu okurken.Ben kayınvalideye filan da söylerdim siz memleketteyken doğum başlasa nolacaktı diye.espri mi yapacak helikopterle yetişiriz mi diyecek merak ettim yani cevabını